اتفاقا من هم زدم وهم خوردم!
مثلا تو يك بازي از حريف جلويي بعد يه كرنل كه براي اون ميشه خيلي راحت از رو كرنل گل ميزنه بعد اعصابت بهم ميريزه.
البته شوتهاي پشت هيجده قدم هم همينطوريه!
اتفاقا من هم زدم وهم خوردم!
مثلا تو يك بازي از حريف جلويي بعد يه كرنل كه براي اون ميشه خيلي راحت از رو كرنل گل ميزنه بعد اعصابت بهم ميريزه.
البته شوتهاي پشت هيجده قدم هم همينطوريه!
میشه یکی بگه چطور میشه؟
برای pes2008 پچ وجود نداره؟
در ضمن من هرچی بازی می کنم وقتی از بازی میرم تمام تغییراتی که تو ستینک انجام دادام یا چیزهایی که آزاد کردم به حالت اول بر می گرده.تازه توی ستیگ سیو می کنم و دوباره لود هم کردم ولی مشکل حل نشد
ممنون
لطفا یه پچ بزارید که لیگ انگلیس رو درست کنه
من دسته دارم اما وصلش نکردم...
من وقتی دسته را گذاشتم و بعد سیو کردم و ازبازی خارج شدم دفعه ی بعد که بیام اگه دسته را برداشته باشم ایابازهم عکسها نابود میشه؟
آقا از کرنر با بازیکنی که پای مخالف داره برا چپ راست پا برا راست چپ پا کسی که شوتش قوی باشه و کات زیاد به توپ بده دوتا بازیکنمیشه یکی بگه چطور میشه؟
گفتم میفرستی و کات به طرف دوازه میدی یا ذارپ میخوره تو صورتش میره تو گل یا ذارپ نمیخوره بهش همون جوری از تیر دو میره تو گل
این توضیح داشت![]()
سلام.
بعد از یه مسافرت طولانی برگشتم. یادش بخیر. توی ساکر 6 محال بود که از کرنر مستقیم گل نزنم. از هر 10تا 9تاش مستقیم و بدون برخورد به احدی می رفت توی گل. آموزششم تویه یه سایتی گذاشته بودم. اما تا حالا با سکر 2008 نزدم، چون به کل یادم رفته چطوری میزدم.![]()
باید دسته رو بزارین رو کنترلر 1 تا درست شه.والا همینطور که گفتین دوباره پاک میشه.
حتی رو کنترلر دو هم فایده نداره.حتما یکی رو کنترلر 1 می خواد.البته پاک نمیشه.فقط تا اون نباشه لود نمیشه.دسته وصل کنین دوباره برمیگرده!
اینکه خیلی ستم هست
چرا pes این سیو کردنش اینطوری هست هیچ راهی نداره با دستکاری درستش کرد؟
از بس مزخرفه من که دوباره 6 بازی می کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)