وقتی سامان جان سوال و جواب شما رو پیگیری می کنن لزومی نداشت صفحه قبل رو نگاه کنم.
دیدم آفلاینه واست توضیح دادم ..
وقتی سامان جان سوال و جواب شما رو پیگیری می کنن لزومی نداشت صفحه قبل رو نگاه کنم.
دیدم آفلاینه واست توضیح دادم ..
بچه ها من از اين كيف ها برا گوشيم خريدم...ميگم اين اهنربايي كه بالاي كيف هست براي بستن درش يه وقت LCD گوشيو خراب نكنه..؟؟
نه دوست من , منم اون زمانی که این گوشی رو داشتم از این کیفها گرفته بودم براش ...
.
هیچ مشکلی نه برای LCD و نه برای خود گوشی ایجاد نمیکنه ...
سلام
هنگامی که گوشیم روشن می شه 1 دقیقه طول می کشه تا اماده کار بشه پیغام نصب برنامه را می ده
لطفه کمکم کنید
به دلیل استفاده از تم های غیر استاندارد !
تم هایی که نصب کردید رو پاک کنید دیگه این پیغام رو نمیده . . .
![]()
این طول کشیدن بستگی به برنامه هایی داره که نصب کردید و موقع بالا اومدن گوشی میخوان اجرا بشن.
وقتی هم شروع به نصب برنامه میکنه هر دفعه احتمالا روی مموری برنامه هایی از قبل نصب بوده ولی شما گوشی رو فرمت کردید و با روشن شدن گوشی دنبال اون برنامه های نصب شده میگرده
شما برید از تو درایو E و فولدر پرایویت و بعد فایلهای تو فولدر 10202dce رو پاک کنید.
تو gsmarena دیدم تو نظرات یکی گذاشته بود فریمور 32 هم اومده.(فکر کنم برای rm 421 هست)
آیا صحت داره؟
سلام یه سوال دارم گارانتی اصلیشم هم کره ای هست؟
فكر نكنم!!
گوشي من RM-421 هست و اخرين ورزن 31.2.008 هست كه من دو ماه قبل اپديتش كردم البته الان نميدونم چي شده كه نوكيا از تو سايت برش داشته و ورزن 20 رو گذاشته جاش!!![]()
اقا این چجوری میشه با وایرلس لن این گوشیو به اپتاپ وصل کرد؟؟
من وایراس هم لپتاپ و هم گوشیو روشن کردم ولی اصلا همدیگه رو تحویل نمیگیرن!!!
اگه میشه توضیح کامل بدین چون من تو این زمینه هیچیی نمیدونم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)