اها بازی کردم...یادم اومد دمت گرم یادم انداختی.....اما این شوا دیگه جدیده نه؟
راستی بازی شما اگه سالمه و احتیاج به این فایل های اضافی نداره میشه بگین حجمش رو هارد چقدره
اها بازی کردم...یادم اومد دمت گرم یادم انداختی.....اما این شوا دیگه جدیده نه؟
راستی بازی شما اگه سالمه و احتیاج به این فایل های اضافی نداره میشه بگین حجمش رو هارد چقدره
کسی میتونه داستان را کامل تعریف کنه
اونی که تو صفحه اوله فقط اوایل داستانه
آره زامبی ها نمیتونن موتورسواری کنند و به قول یکی از دوستان تایتان بزنن . اینا پس چین که تمام کارها درست به ضرر ما انجام میدن ؟اولا این موجودات زامبی نیستن....
از نسخه 4 به این طرف دیگه چیزی به اسم زامبی توی این بازی مشاهده نشدآره زامبی ها نمیتونن موتورسواری کنند و به قول یکی از دوستان تایتان بزنن . اینا پس چین که تمام کارها درست به ضرر ما انجام میدن ؟
فکر کنم اسم این موجودات ماجینی باشه....
شما هم رفتی از پست یک سال پیش من نقل قول گرفتی.!!!!!!
شما باید کامل توضیح بدین مشکلتون چیه؟!من در اجرای این بازی مشکل دارم 2 dvd
نه این که فقط می نویسین مشکل دارین ...
حجم این بازی رو سیستم من 6.76 gbاها بازی کردم...یادم اومد دمت گرم یادم انداختی.....اما این شوا دیگه جدیده نه؟
هستش
میبینم که دوستان دنبال زامبی میگردن!! دعا کنید شماره یب عد RE: MatriX نشه زامبی فدای سرشون. RE5 رو رسما یه شوتر نظامی کردن. RE6 رو شوتر+رزمی به همراه مینی گیم های با مزه و جذاب میکنن.
من تو مبارزه آخر با wesker مشکل دارم ...بعد از سقوط هواپیما وقتی تبدیل میشه من اون سنگ بزرگرو میندازم تو مواد مذاب ولی نمیزنه که F رو بزن تا بپره...بعد میاد میزنه شوتم میکنه میفتم...باید چیکار کنم؟
وا
9.32 GB برای من اینقدره
شما نمی تونین به اون طرف اون سنگ برین...با انداختن سنگ راه رو برای شوا باز می کنینمن تو مبارزه آخر با wesker مشکل دارم ...بعد از سقوط هواپیما وقتی تبدیل میشه من اون سنگ بزرگرو میندازم تو مواد مذاب ولی نمیزنه که F رو بزن تا بپره...بعد میاد میزنه شوتم میکنه میفتم...باید چیکار کنم؟
باید به اون مکان دایره مانند بالا برین و اونجا با وسکر مبارزه کنین
Last edited by B3HZ@D; 02-10-2009 at 20:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)