باسلام و.تشكر
من يك ستون اعداد دارم كه ميخواهم يك عدد مشخص را از همه آنها كم كنم . البته ميتوانم باكپي كردن كل مقادير در يك ستون.ديگر و استفاده از فورمول منها در ستون اصلي به جواب برسم اما آيا راه كوتاه تري وجود دارد؟
باسلام و.تشكر
من يك ستون اعداد دارم كه ميخواهم يك عدد مشخص را از همه آنها كم كنم . البته ميتوانم باكپي كردن كل مقادير در يك ستون.ديگر و استفاده از فورمول منها در ستون اصلي به جواب برسم اما آيا راه كوتاه تري وجود دارد؟
[QUOTE=pakbakhteh;4114778] سلام وقت بخیر. میشه لطف کنید فرمول یا تابع درصدگیری در اکسل 2007 را بگید؟ مثلا یکسری داده داریم و میخوایم همیشه 15% هر داده در خانه مقابلش نمایش داده شود. در حالی که همان داده ها ممکن است تغییر کنند بنابراین درصد آنها هم اتوماتیک تغییر کند.متشکرم
باسلام
كافيه تو سلولي كه ميخواهيد درصد را نشان دهد فورمول = سلول مبدا*15%را وارد كنيد
مثال
=A2*15%
دراينصورت با تغيير.مقدار.سلول a2 درسلول حاوي فورمول 15%مقدار جديد نمايش دادة ميشود
Last edited by f.s.vakil41; 31-05-2012 at 19:36.
از منو.page layout گزينه sheet-right-to-left را انتخاب كنيد كه به.شكل يكبرگ كاغذ با.گوشه.تا خورده بايك مثلث آبي رو به سمت چپ در روي.آن است در اين حالت بصورتCBA در مي آيد
Last edited by f.s.vakil41; 31-05-2012 at 19:28.
اگر هردو شيت توي يك ورك بوك باشند اين روش جواب ميده.ولي از گزينه لينك هم ميشه استفاده كرد يعنيسلول اول رو كپي كنيد بعد در شيت دوم روي سلول مقصد past espicial رو بزنيد و.گزينه link را انتخاب كنيد در اينصورت حتي اگر شيت ها در دو وركبوك مختلف هم باشند جواب ميدة
سلام دوستان...
سوالی در رابطه با این نرم افزار داشتم...
میخواستم بدونم این امکان رو چطور میشه در اکسل فعال کرد :
زمانی که با اکسل به اینترنت میخوایم وصل بشیم و اینترنت قطع باشه برنامه اخطار بده که امکان وصل شدن به اینترنت وجود نداره ...
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
با تشکر
سلام
چجوري ميشه يك سل رو تو اكسل قفل كرد واسه خودم كه دارم داده ها رو وارد ميكنم
ابتدا کل شیت رو انتخاب نمایید از قسمت format cells سربرگ protection رو انتخاب و تیک گزینه اول یعنی lokek رو بردارین ( با این کار کل شیت شما از حال قفل خارج میشود )
حالا اون سلولی یا سلولهایی رو که میخواد قفل بشه رو انتخاب و مراحل بالا رو انجام بدهید و به جای برداشتن تیک گزینه lokek تیک رو بذارید و صفحه رو ok کنید
حالا به سربرگ review بروید و گزینه protect sheet انتخاب کنید و با دادن رمز دلخواه صفحه رو قفل کنید ( کلیه سلولها به جز اونایی رو که انتخاب کردید فعال هستند )
سلام
فرمول چهار عمل اصلی جمع، منها، ضرب، تقسیم را می خواستم مرسی
سلام
می خواستم ببینیم
برای اینکه وقتی می خواهم نمودارها را سیاه و سفید چاپ کنم اگر بخواهم با هم فرق داشته باشند چطور می توانم آن ها را مثلاً یکی را درونش هاشور، یکی را نقطه نقطه و غیره بزنم
قبلاً این کار را می کردم اما پیدایش نمی کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)