اقا این گرافیکی که میگی DDR3 هست یا DDR2 فرکانس کاریش چیه ؟؟؟؟؟
راستی وقتی که این سوال رو پرسیدم هنوز تو سایت palit نرفته بودم
1-تو سایتش چیزی بنام 3650 وجود نداره
2- اگه عکسی ازش داری بزار
3-تو yahoo هم سرچ کردم چیزی پیدا نکرد
اقا این گرافیکی که میگی DDR3 هست یا DDR2 فرکانس کاریش چیه ؟؟؟؟؟
راستی وقتی که این سوال رو پرسیدم هنوز تو سایت palit نرفته بودم
1-تو سایتش چیزی بنام 3650 وجود نداره
2- اگه عکسی ازش داری بزار
3-تو yahoo هم سرچ کردم چیزی پیدا نکرد
Last edited by mInI_ClockEr; 05-06-2008 at 23:26.
ddr 2 هست يكي از بچه هاي همينجا گفت تو بازار ديدم منم سرچ كردم چيزي ازش تو اينترنت نديدم
ولی فکر نکنم درست باشه تو ایران البته پاساژرو میگم power color DDR2 رو میده 108 تومن
كلا پيلت محصولاتش ارزونند
سلام دوستان.چون فعلا پیام خصوصی من فعال نشده،اگه کسی این کارتو میخواد با قیمت پیشنهادیش به این آدرس Email یا pm بزنه:
با تشکر!
دوست عزیز خرید و فروش بر خلاف قوانین انجمن هست. جالبه که خودتون هم این رو می دونید و باز هم قوانین رو رعایت نمی کنید!
چون دوستان مشتاق خرید این کارت هستند دلیل نمیشه شما برای فروش کارتتون قوانین رو زیر پا بگذارید.
هیشکی منو دوست نداره !!!![]()
دوسته عزيز اين جوري من شنيدم geforse روي مادربرد من جواب نميده
نظر شما چيه؟
جيفرس روي p5kc جواب ميده؟؟؟ شنيدم چيپست مادر بورد بايد nvidia باشه تا كارت روش جواب بده
اطلاعاته زيادي در رابطه با چيپست ها ندارم در اين زمينه هم اگه ميشه منو راهنمايي كنيند
با تشكر
در اون رنج قیمت نمیشه سراغ کارتهای WorkStation رفت. باید از همین کارتهای Geforce و Radeon بگیری!
Radeon HD 3870
Geforce 9600 GT
هر دو تاش مثل هم هستند!
این هم یک حرف بازاری است! کارتهای گرافیک NVIDIA هیچ مشکلی با مادربورد شما یا هر مادربورد اینتل دیگه ای ندارند و همانطور که در بالا هم گفتند فقط نمی تونید از SLI استفاده کنید.
آقای Streem سلام
من بعد از راهنمایی شما مانیتور 2032 سامسونگ رو برای کار خودم انتخاب کردم اما وقتی فهمیدم پنل اون از نوع S هستش منصرف شدم
اگر امکان داره یک مانیتور 19 یا 20 واید به من معرفی کنید که مشکلاتی امثال پنل نامرغوب و ... رو نداشته باشه
متشکرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)