تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 332 از 358 اولاول ... 232282322328329330331332333334335336342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,311 به 3,320 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

چرا همه انسان ها فکر میکن که ادم فضایی شبیه انسان هستش ؟؟؟ این UFO هم زاده تخیل هست .

به نظرم بیگانه های یک کهکشان شبیه هم هستند . اما هر کهکشان بیگانه های دیگر دارد .

2. 2 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

جناب مهندس اگه همه دانشمندا ذکاوت شما رو داشتن و یه چیزی رو همینجوری قبول میکردن که شما الان به جای اینکه بیای اینترنت باید با دود به بقیه علامت میفرستادی
    حیات خارج از زمین هم صد درصد وجود داره ( حده اعقل در مورد حیات میکروبی که این قضیه صد درصده ) و تا حالا تو همین کهکشان خودمون بیشتر از 3000 سیاره کشف شده که از حیات پشتیبانی میکنه .
    بنده معتقدم اینترنت به همراه تلویزیون و ماهواره ابزاری شیطانی و نامناسب است ولی وقتی وجود دارد می توانیم از آن در راه حق استفاده کنیم. لطفا به من نشان دهید در کجا به جز زمین حیات وجود دارد تا بنده حرفتان را باور کنم.

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

بنده معتقدم اینترنت به همراه تلویزیون و ماهواره ابزاری شیطانی و نامناسب است ولی وقتی وجود دارد می توانیم از آن در راه حق استفاده کنیم. لطفا به من نشان دهید در کجا به جز زمین حیات وجود دارد تا بنده حرفتان را باور کنم.
    ببخشید : دلیل آفرینش سیارات و میلیاردها کهکشان دیگه چیه؟ آیا این کار با حکمت خداوند منافات نداره؟ آیا خداوند بی هدف انها رو خلق کرده؟ اگر انسان اشرف مخلوقاته پس چرا اون کهکشان ها خلق شدن؟چرا ما به اونها دسترسی نداریم؟ چرا فقط زمین؟

5. این کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ببخشید : دلیل آفرینش سیارات و میلیاردها کهکشان دیگه چیه؟ آیا این کار با حکمت خداوند منافات نداره؟ آیا خداوند بی هدف انها رو خلق کرده؟ اگر انسان اشرف مخلوقاته پس چرا اون کهکشان ها خلق شدن؟چرا ما به اونها دسترسی نداریم؟ چرا فقط زمین؟
    در گذشته انسان به قاره امریکا نیز دسترسی نداشت ولی امروزه دسترسی دارد. حکمت الهی فراتر از درک ماست ولی امروزه ستارگان و کهکشان ها که به نظر بنده در اندازه و تعدادشان بزرگنمایی شده است نقش مثبت مانند مسیریابی برای انسان دارند.
    شما بگویید اگر انسان اشرف مخلوقات نیست چرا ستارگان و خورشید و کهکشان هایی که در آسمان هستند و به دور زمین می چرخند بدون آنکه با هم برخورد کنند یا به زمین بیفتند؟

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

در گذشته انسان به قاره امریکا نیز دسترسی نداشت ولی امروزه دسترسی دارد. حکمت الهی فراتر از درک ماست ولی امروزه ستارگان و کهکشان ها که به نظر بنده در اندازه و تعدادشان بزرگنمایی شده است نقش مثبت مانند مسیریابی برای انسان دارند.
    شما بگویید اگر انسان اشرف مخلوقات نیست چرا ستارگان و خورشید و کهکشان هایی که در آسمان هستند و به دور زمین می چرخند بدون آنکه با هم برخورد کنند یا به زمین بیفتند؟
    یعنی فقط این میلیارد ها کهکشان که خودش از سیارات و ستارگان بیشمار تشکیل شده اند فقط برای حفظ تعادل زمین بوده؟ زمینی که سیاره کوچکی از یکی از این میلیارد ها کهکشانه؟آیا خداوند نمی تونست با تعداد کمتری از این شمار این تعادل و برقرار کنه؟اون هم با این همه فاصله از یکدیگر؟ایا این امر به نوعی اغراق به حساب نمیاد؟
    در مورد نظم این عالم و اینکه همه در مدار خود هستند خب ناشی از قدرت لایزال الهیه
    Last edited by Masoud-2014; 19-10-2014 at 16:09.

8. این کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

یعنی فقط این میلیارد ها کهکشان که خودش از سیارات و ستارگان بیشمار تشکیل شده اند فقط برای حفظ تعادل زمین بوده؟ زمینی که سیاره کوچکی از یکی از این میلیارد ها کهکشانه؟آیا خداوند نمی تونست با تعداد کمتری از این شمار این تعادل و برقرار کنه؟اون هم با این همه فاصله از یکدیگر؟ایا این امر به نوعی اغراق به حساب نمیاد؟
    بنده اینگونه فکر می کنم البته تعادل ستارگان به دلیل زمین است چون زمین بزرگ تر است. زمین کمک می کند همه اجسام در آسمان متعادل باشند بدون آنکه به روی زمین بیفتند. بنده و شما در مقامی نیستیم که حکمت پروردگار را زیر سوال ببریم.

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

بنده اینگونه فکر می کنم البته تعادل ستارگان به دلیل زمین است چون زمین بزرگ تر است. زمین کمک می کند همه اجسام در آسمان متعادل باشند بدون آنکه به روی زمین بیفتند. بنده و شما در مقامی نیستیم که حکمت پروردگار را زیر سوال ببریم.
    پس شما چطور اینطور قاطعانه در مورد حکمت خداوند نظر میدید که تمام این تعداد بی شمار فقط از برای زمینه، من به شما میگم حکمت خداوند چیز دیگرییه اصلا شما چطور می تونید ثابت کنید که منظور خداوند فقط همین بوده که شما می گید؟!

11. این کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

اگه زمین فقط باعث تعادل بقیه است اصلا چرا بقیه هستن؟ خودمون دور هم بودیم
    در ضمن سیارات بزرگتر از زمین هم هستن
    Last edited by Masoud-2014; 20-10-2014 at 14:25.

13. این کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    بخش جنوبی فروم که هوای خنکتری داره...اصولا اونجا پلاسم

پيش فرض

در گذشته انسان به قاره امریکا نیز دسترسی نداشت ولی امروزه دسترسی دارد.
    در گذشته که دنیای قدیم به اصطلاح دنیای جدید(آمریکا) دسترسی نداشت در آنجا حیواناتی و اقوامی و انسانهایی میزستند ، پس این منافاتی نداره با اینکه جایی برای بهره وری انسانها آفریده شده باشه و چون تا حالا کسی بهش دسترسی نداشته باشه پس باید خالی از سکنه باشه.شاید همون موجودات برای استفاده انسانها در آسمانها خلق شده اند. شما زا حمت خدا در آینده چه میدونید؟ ارتباط دارید؟
    اما همونطور که مسعود2014 گفتند شما مرتب تاکید دارید اینها حکمت الهی است در راستای اثبات حرفهایتان......از کجا معلوم که حکمت خداوندگار این باشه ؟؟از کجا معلوم خود شما حمت خدا رو درست نفهمیدید و چطور شما هر چه میگویید درست فهمیدید ولی طبق حرفای خودتون دیگر انسانها قابلیت درک این حکمت رو ندارند؟

15. این کاربر از هویج فرنگی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

خب خب . اگه اجازه هست منم وارد بازی بشم و نظرمو اعلام کنم .

نکته اول اینکه در این عالم پهناور مخلوقات زیادی وجود دارن ، و همه شون یه گوشه ای دارن زندگی میکنن . اما به نظرم حکمت اینه که ما همدیگر رو نبینیم ، چون اون موقع به زبون ساده بگم ممکنه دعوامون بشه .
    انسان ها روی کره زمین نمیتونن با آرامش زندگی کنن و همدیگرو دارن لتو پار میکنن ، چه برسه به اینکه با کهکشانی ها هم ارتباط داشته باشن

اما نکته ای که در رابطه با ویدئو های فضایی ها در برخی سایت ها هست، به نظرم اینا یک مشت دروغ از سوی بعضی کشور هاس که باور های خودشونو به خورد جماعت بدن ، پیش خودتون فکر کردید که اگه فضایی
    با سفینه اش میاد زمین ، چرا همش میرن سمت کشورای خارجی ؟ چرا نمیان ایران ؟ نکنه ازمون میترسن ؟ اصلا چرا یکی شون نمیاد محله مون من ببینمش ؟ خب جواب مشخصه .
    Last edited by pc-game; 19-10-2014 at 17:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •