احتمالا سیستم امنیتی کامپیوتر شما مشکل داره که این ارور رو میده.
یعنی سیستم امنیتی لازم برای اجرای اون بازی را ندارید.
احتمالا سیستم امنیتی کامپیوتر شما مشکل داره که این ارور رو میده.
یعنی سیستم امنیتی لازم برای اجرای اون بازی را ندارید.
Last edited by pooria roohie; 22-06-2007 at 22:46.
ايني كه گفتي يعني چه؟
قابل حل هست؟
سلام
عزیزم
این قفل امنیتی بازی هستش
شما کرک بازی رو نصب کنید
حل میشه
و میتونید بازی رو اجرا کنید
دوست عزیز اگر از Mount Image و SecureRom استفاده می کنی بهتر است Crack بازیو از این سایت Download کنی:(دومی)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام من اازيك بازي سه سي دي را رايت كردم وقتي مي خواهم اون را نصب كنم سي دي اول نصب ميشه ولي وقتي كه پيغام ميده سي دي دوم را داخل سي دي رام بگذاريدمن اين كار را مي كنم اما ديگه بازي نصب نمي شه فكر مي كنم سي دي دوم را نمشناسه اسم بازي chess master
راهنمايي كنيد
Counter strike و مشکل عجیب در ویندوز ویستا
سلام دوستان
مشکل من اینه که اولا روی OpenGl قرار نمیگیره (بازی ریستارت میشه بعد میگه میخواین ویدئو بصورت پیش فرض باشه که اگه نه رو بزنی اصلا بازی باز نمیشه).....
دوم اینکه به هیچ وجه روی 32 بیت قرار نمیگیره ....
لطفا کمک کنین چون دارم کف میکنم
با سلام
من خیلی وقت است که sims 2 بازی می کنم.البته بهتر است بگویم خاهر من sims 2 را بازی می کند.
من از یک ترینر استفاده می کنم . امروز یک اتفاق جالب افتاد!!! من داشتم sims 2 را بازی می کردم که یک دفه از بازی پرید بیرون. لطفا کمکم کنید.![]()
سیستمم تو بازی splinter cell double agent تو دموی اولین مرحله ریست می کنه کارت گرافیک geforce 6200
برای دوستم هم تو دموی اول بازی میپره بیرون کارت گرافیکش geforce فکر می کنم 6100 بود
کسی می دونه مشکل از کجاست![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)