تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 332 از 641 اولاول ... 232282322328329330331332333334335336342382432 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,311 به 3,320 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام به همگی می خواستم ببینم برای صفحه ی گوشی محافظی پیدا نمیشه؟؟؟
    چرا، هست.

من 3 تا گوشی که جدیدا خریده شد دیدم که انتنشون بعد از 30 دقیقه میپره.....جالب اینجاست ..!!!!
    !1_با همین گوشیها یه سیم کارت دیگه میزاری کار میکنه !!!!!
    !2_همین سیم کارتو تو یه گوشی دیگه میزاری 5 دقیقه کار میکنه بعد میزاری تو P900 خوب میشه ؟؟؟!!!!
    !3_سیم کارتها هم مشکلی نداره ...چون با گوشیهای دیگه خوب کار میکنه !!!!!!!!لطفا راهنمایی کنید ...3 تا گوشی دادن که همین مشکلو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    رفتیم مخابرات میگه سریال گوشی باید رو سیم کارت رایت بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این که نشد کار !!!!!!!!!
    تا حالا نه همچین چیزی شنیدم نه دیدم. عجیبه!!!

من گوشیمو هفته قبل اپدیت کردم
    ولی حالا وقتی میخوام فیلم برداری کنم تار نشون میده
    در واقع فوکوس دوربین بر میگرده سر جای اولش
    من قبلا تو عکسبرداری فوکوس میکردم بعد میرفتم فیلمبرداری که صاف نشون میداد
    ولی الان تار نشون میده
    حالا من چیکار کنم خیلی ضایع شده
    لطفا کمک کنین
    واسه منم آپدیت هست ولی همچین مشکلی ندارم. نمیدونم شاید شما واسه منم میگین تار. چقدر مات هست؟

میگم کسی میدونه چطور میشه برا گوشی یه اکونت ایمیل تعریف کرد طوری که اگه یه ایمیل برام اومد بفهمم ؟
    کاری نداره. من خودم gamil ام را با موبایل چک می کنم.
    برو قسمت messaging و از more مراحل زیر رو طی کن:
    setting>email accounts>new
    اینجا باید تنظیمات مربوط به ایمیلتو وارد کنی.
    هر موقع هم خواستی ایمیلتو چک کنی، همون صفحه اول messaging از more گزینه get & send رو میزنی.
    این نکته هم بگم که ایمیل شما باید pop3 باشه تا بشه این کارو کرد. یعنی فقط web based نباشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کمک فوری فوری
    مموریم خراب شده (memory corropted) اصلا فرمت نمیشه نه با گوشی نه با رمریدر . چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بچه ها دارم دیوونه میشم . این 990 خوبه ها ولی توی گوش دادن موزیک اذیت میکنه مدیا پلیر خودش مفت گرونه صداشم تو هندز فری از دبلیو ها کمتره. سرعتشم کمه . میگم بهتر نبود w950 میگرفتم( قضیه دوربین رو فاکتور بگیریم)؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    گیلان - پایتخت استان...

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان گلم توو این کلوپ.من خودم قبلا خیلی به اینجا سر می زدم ولی دیگه کمتر اینجا میام.
    یه درخواست از عزیزان داشتم.کسانی که P990i دارن می دونن.اگه کسی از شما بروبچ گل دموی P990i رو داره می شه خواهشا بذاره واسه دانلود!خیلی دنبالش گشتم.(همون فیلم گوشی رو می گم)...
    بازم می گم اگه دارین لطفا بذارینش برای دانلود!ممنون میشم.

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

سلام.
    ديروز داشتم با گوشي كار ميكردم. يه چندتا چيز جالب(به نظر خودم) موقع نوشتن متن با قلم رو صفحه فهميدم.
    شايد دموده شده باشه و خيلي هاتون ياد داشته باشين ولي بد نيست اينجا ذكر كنم:
    1-نحوه كپي كردن متن انتخابي: موقعي كه متن رو انتخاب ميكنيم(با نگاه داشتن قلم و كشيدن روي متن مثل موس كامپيوتر) با يك حركت قلم به سمت راست و سپس بالا(بدون برداشتن قلم مثل |__ ) متن انتخابي كپي ميشه و ميرهتو حافظه بدون اينكه از منوي Edit گزينه كپي رو بزنين. (اگه كسي طريقه پيست كردن رو بلده به همين صورت بگه كه من هر كار كردم نشد)
    2-موقع تايپ يه علامت مثلث سمت راست صفحه نشون ميده. من هميشه با خودم ميگفتم اين چيه تا ديروز كه فهميدم!!!
    وقتي بالاي مثلث يعني بالاي صفحه چيزي رو با قلم مينويسيم عدد تايپ ميشه. مثلا اگه شما هر كار هم كنيد كه S رو تايپ كنيد عدد 5 رو تايپ ميكنه
    بر عكس وقتي پايين مثلث با قلم چيزي رو مينويسيم در هر صورت حروف تايپ ميشه البته حروف كوچك
    برا نوشتن حروف بزرگ هم اگه قسمتي از نوشته بالاي مثلث و قسمتي پايين مثلث باشه حروف بزرگ تايپ ميشه.
    اميدوارم براتون جالب بوده باشه.

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا w950 هم simbian9.1 هست با uiq3 درست مثل p990 آیا تمام برنامه هایی که روی 990 نصب میشه و کار میکنه . روی 950 هم کار میکنه؟ کسی تست کرده یا اطلاعی داره؟ داه دیوونم میکنهههههههههههههه میخام بفروشم 950 بگیرم. به خاطر همین مشکل پلیرش که درد سر داره و نمیشه پلی لیست بسازم.

پروفشنال Admiral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

14

خیلی ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن.
    یه سوال دیگه هم داشم :
    چه وسایلی باید همراه گوشی باشه؟ هندزفزی(سیمی یا بلوتوث؟)-شارژر- و.... ؟!
    ممنون

پروفشنال Admiral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

14

یه جایی خوندم گوشیای اصل شماره هفتم و هشتم شماره imei شون 00 هست. و یه سری چیزای پراکنده و جسته گریخته دیگه که هر کدوم رو مقایسه کردم دیدم مال من فرانسویه. از جمله محل قرار گرفتن دگمه a روی کیبرد و اون ده تا چاک که دور برچسب پشت گوشی هست و اینکه لیبل پشتش باید فیت توی اون مستطسل قاب خودش قرار داشته باشه. در ضمن روی لبه در جعبشون نوشته printed in germay ..
    سلام
    میشه در باره موارد زیر بیشتر توضیح بدین:
    محل قرار گرفتن دکمه a در گوشی های اصلی و تقلبی چه فرقی داره؟
    لیبل پشتش باید فیت توی اون مستطسل قاب خودش قرار داشته باشه.
    کدوم لیبل؟ میشه عکس بزارین؟!
    ممنون

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

کمک فوری فوری
    مموریم خراب شده (memory corropted) اصلا فرمت نمیشه نه با گوشی نه با رمریدر . چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
    سلام
    میشه بگی دقیقا چه پیغامی میده؟(البته منظورم وقتیه که با رم ریدر می خوای فرمتش کنی؟)

آقا w950 هم simbian9.1 هست با uiq3 درست مثل p990 آیا تمام برنامه هایی که روی 990 نصب میشه و کار میکنه . روی 950 هم کار میکنه؟ کسی تست کرده یا اطلاعی داره؟ داه دیوونم میکنهههههههههههههه میخام بفروشم 950 بگیرم. به خاطر همین مشکل پلیرش که درد سر داره و نمیشه پلی لیست بسازم.
    آره کار میکنه دوست عزیز
    چرا نمیتونی پلی لیست بسازی این که کاری نداره
    میری توی media player-->music-->playlist از اونجا new playlist رو انتخاب میکنی بعد هر آهنگی که خواستی بهش اضافه کنی میری روش more رو میزنی و add to playlist رو انتخاب میکنی

خیلی ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن.
    یه سوال دیگه هم داشم :
    چه وسایلی باید همراه گوشی باشه؟ هندزفزی(سیمی یا بلوتوث؟)-شارژر- و.... ؟!
    ممنون
    هندزفری سیمدار - شارژر - پایه استند - مموری 64 - کابل usb - پیچ و آچار برای باز کردن فلیپ - قلم اضافی

سلام
    میشه در باره موارد زیر بیشتر توضیح بدین:
    محل قرار گرفتن دکمه a در گوشی های اصلی و تقلبی چه فرقی داره؟

کدوم لیبل؟ میشه عکس بزارین؟!
    ممنون
    زیر فیلیپ یه صفحه کیبورد کامل هست که اگه گوشی اصل باشه باید دقیقا مثل کیبورد کامپیوتر باشه. یعنی حرف a باید تو ردیف وسط اولی از سمت چپ باشه.

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

آقا شرمنده یه سوال دیگه:
    اگه مموری گارانتی داشته باشه یعنی برچسب هولوگرام داشته باشه فقط میشه اونو عوض کرد یا اینکه میشه کلا به مغازه دار پس دادش؟
    آخه من به یارو گفتم پس ور دار گفت نمیشه فقط میتونم برات عوضش کنم.
    ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •