MMPI ــــــه
منم با همین تستا معاف شدم .
30-40 ب بعدش حوصله سر بر میشه . و بعضا سئوال های تکراری زیاد داره برای *آتو* گرفتن
مثلا میگه منطقی یا احساسی بعدش 20سئوال پایین تر میگه احساس یا منطق!
MMPI ــــــه
منم با همین تستا معاف شدم .
30-40 ب بعدش حوصله سر بر میشه . و بعضا سئوال های تکراری زیاد داره برای *آتو* گرفتن
مثلا میگه منطقی یا احساسی بعدش 20سئوال پایین تر میگه احساس یا منطق!
سلام کسی درباره پادگان آموزشی احمد ابن موسی نیروی دریایی سپاه چیزی میدونه؟؟؟
خير مشكلى نيست
دوست شما براى برريى معافيت به تهران اعزام خواهند شد مى توانند انجا خواهش كنند كه معافيت از نگهبانى و رژه بگيرند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
خوبه
فقط من پیام آور هستم یعنی امریه
و خودم دندانپزشک ام
اگر مسولیتی قبول کنم توی حیطه خودم به نفعم نیس؟ از زیر کارها در برم
شنیدم یمقدار سخته! ولی در کل خدمت در ندسا راحته!
اگه بتونید این مورد نسبتا خوبه، میرید درمانگاه پادگان ( البته امکانات درمانگاه زیاد هست ، تمام امکانات دندونپزشکی رو داره یه در به بیرون پادگان داره خانواده سپاهی ها میان استفاده میکنن ) البته دو نکته هست
- رقیب زیاد دارید خیلی پزشک/دندانپزشک اونجا هست
- واسه بعضی از دکتر ها هم بدتر شد هم میرفتن درمانگاه هم باید تو درس های عملی شرکت می کردن (با توجه به این که کلاس های تئوری چیزی نبود و همه سر کلاس خواب بودن) ولی آخرای دوره دیگه کلا ولشون کردند و عملی هم نمیومدن
- دو نکته خیلی مهم مخصوصا واسه شما که امریه هستید:
حدودا هفته دوم دوره اعلام میکنن اونایی که شرایط معاف از رزمی رو دارن ولی نرسیدن اقدام کنن بیان، اسمتون رو یادداشت میکنن و حدودا یه هفته بعد کمسیون پزشکی تشکیل میشه، دکتر کمسیون رو هم از خود سرباز های دوره انتخاب کردن (تخصص داشتن ) مرام گذاشت اکثر کسایی که اسم نوشته بودن رو معاف کرد، دکترا رو که همه))) دستش دردنکنه منم معاف کرد
خلاصه سالمم هم هستی مدرکی چیزی جور کن با خودت ببر { ما رو هم ترسوندن که اگه الکی اسم بنویسید و دکتر معاف از رزم نده تجدید دوره می کنیم که اینم الکی بود اهمیت نده}
- این روش اول بود، حالا روش دومهمون هفته دوم یه آزمون تستی سلامت روانی ازتون میگرین ( آزمون استاندارد و معروفی بود ولی اسمش یادم نمیاد )، اون آزمون رو کاملا بد بزن خودت رو یه افسرده که قصد خودکشی داره نشون بده
حدود دو هفته بعد یه روانپزشک میاد اونایی که آزمونشون بد شده رو ویزیت میکنه: دو حالت داره
1. چندتا سوال الکی میکنه مثل توهم میبینی، سابقه خودزنی داری و... تو هم میگی نه و هیچی به هیچی ( چون من با روش اول معاف شده بودم اینجا اقدامی نکردم )
2. اگه با روش اول معاف نشدی اینجا بگو سابقه افسردگی داری، ناخون میخوری و... (دیگه خودتون اعلائم این چیزا رو یاد بگیرید) معاف از رزم ستاره* دار میشی، باز از همه چی معافت میکنن چندتا از بچه اینجوری معافی گرفتن، البته بعضی گفتن ممکن هست بعدا تو یگان سر این * مشکل پیش بیاد ولی چون اکثرا اونجا امریه بودن مسئله ای نیست.
سلام داداش منم 3/8 بیگلری مشگین افتادم من خودم بچه اردبیلم اونجا رو خوب میشناسم دوستای زیادی هم داشتم اونجا افتاده بودن پادگان خودش خوبه جای نگرانی نیست مرزبانی هم نیست شاید به ندرت اگه نیرو خواستن اونم از 100نفر دو نفر بیوفنه مرز بیشتر تقسیماتش هم تهرانه فقط با خودت ویتامین ث قرص سرماخوردگی یادت نره که شدیدا سرد میشه. داداش شمااز کجا اعزامیید لیسانس هستی؟
والا من تو این چند وقت خیلی از خاطرات بچه ها رو تو پادگانای مختلف خوندم و الان دیگه به این نتیجه رسیدم که واقعا تقسیم بی حساب کتابه!! بودن کسایی که گفتن نصف بچه ها افتادن مرزبانی، یا مثل شما که میگین میفتن تهران، یعنی واقعا هر سال متفاوته! امیدوارم واسه ما ختم به خیر بشه ایشالله
اتفاقا من خوشحال بودم که این ماه افتادم که دیگه نه هوا خیلی گرمه نه خیلی سرد! ولی فکرشو نمیکردم که بیفتم مشگین شهر)
من از تهرانم برادر، فوق لیسانس، فقط خدا خدا میکنم بعد از تقسیم بیفتم تهران، من واقعا شغلم برام مهمه :( همین الانشم حتی اگه بیفتم تهران و بیفتم راهور، کارم تمومه!! فک کنم طرفای ۶ آزاد میشیم دیگه؟! خلاصه که اصلا وضعیت جالبی نیست!
کلا اگه کسی سربازی نره بعد از اتمام دانشگاهچه اتفاقی پیش میاد ؟
میرن دنبالشون ؟ یا نامه چیزی میزنن برای معرفی ؟
فک نمیکنم اتفاق خاصی بیفته فقط باید قید سفر خارج از کشور بزنی قید کار دولتی هم باید بزنی.خلاصه هر چی که ربط دتره به کارت پایان خدمته کمم نیست باید قیدشو بزنی
- - - Updated - - -
فک نمیکنم اتفاق خاصی بیفته فقط باید قید سفر خارج از کشور بزنی قید کار دولتی هم باید بزنی.خلاصه هر چی که ربط دتره به کارت پایان خدمته کمم نیست باید قیدشو بزنی
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)