تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3319 از 4714 اولاول ... 2319281932193269330933153316331733183319332033213322332333293369341938194319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,181 به 33,190 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

داره خودمونی میشه erroring's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اولا كه نرم افزار هيچ مشكلي نداره!!!
    دوما مساله احساس نيست احترامه.
    سوما وقتي تاپيك نرم افزار بدون اطلاع من قفل شد. منم نيازي نديدم با اطلاع از ترايب خارج بشم.همونقدر كه شما براي ترايب ارزش و احترام قائليد منم براي نرم افزار هستم. پس از اين نظر بي حسابيم.
    دليل خارج شدنم : فاصله
    دليل بي خبر رفتن : عدم احترام متقابل.
    من به خاطر دوستاني مثل answer-3 گفتم حاضرم برگردم. اما مثل اينكه ديگه نيازي نيست.
    بدرود
    Last edited by erroring; 14-07-2008 at 14:22.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    رسا

پيش فرض

مصطفی جان واقعاً انتظار نداشتم.

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

اولا كه نرم افزار هيچ مشكلي نداره!!!
    دوما مساله احساس نيست احترامه.
    سوما وقتي تاپيك نرم افزار بدون اطلاع من قفل شد. منم نيازي نديدم با اطلاع از ترايب خارج بشم. پس از اين نظر بي حسابيم.
    دليل خارج شدنم : فاصله
    من به خاطر دوستاني مثل answer-3 گفتم حاضرم برگردم. اما مثل اينكه ديگه نيازي نيست.
    بدرود
    حاجی میشه بگی ما کی به شما بی احترامی کردیم ؟
    دلیل قفل شدن تاپیک فقط به خاطر خودتون بود.
    کسی از این جور نرم افزار ها بدش نمیاد.

فقط اگر یک نفر ریپورت شما رو به مدیران میداد در جا بن میشدید .
    پدرام به خاطر خودتون این کارو کرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

قفل كردن تاپيك چه ربطي به اين مسئله داره؟ به فرض كه اين بود بايد تاپيك حذف ميشد نه قفل. تازه من اصلا نمي خواستم در موردش صحبت كنم. شما ميل زدي حتي ديدم كه لشكر كشي كرديد. وگرنه به نظر من اصلا ارزش جر و بحث نداره. موفق باشيد.

حـــــرفـه ای S a f a 6 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    هر جایی به غیر از اینجایی که هستم

پيش فرض

لطفا مسئله رو شخصی نکنید

از بحث اصلی بازی هم به کنار نرید

erroring یک کاره ناشیانه کرد , باید قبلش خبر میداد ,این یه قانون نانوشته و تمام ترایب ها حساب میشه

مدیریت یک ترایب کاره بسیار مشکلیه , اگه یکم وا بدی سنگ رو سنگ بند نمیشه

erroring جان تو بازی هم گفتم , بهتر بود قبلش خبر میدادی

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

بچه هاي قبيله P30 تو ورلد 21
    من به خاطر فاصله اي كه بين روستام و شما ها بود K53 و K64 و يه سري دلايل ديگه قبيلمو متاسفانه بدون اطلاع ترك كردم. اميدوارم بهتون بر نخورده باشه. و معذرت خواهي منو بپذيريد. اگه با برگشتن من اين توهين من به قبيله بخشيده ميشه حاضرم اينكارو بكنم به شرطي كه توهيني هم كه به من شده لااقل معذرت خواهي بشه.
    چه توهيني به شما شد؟؟

هميشه يادتان باشد در اين بازي خروج از ترايب تنها يك معني ميدهد……… نوشتن يك خط و در جريان گذاشتن ليدر ترايب كار سختي نبود

ضمنا مبحث فاصله مورد مهمي نيست چون ما راحت ميتوانيم با اون ترايب رابطه ديپلماتيك برقرار كنيم(ليدرش اشنا است)

من تعجب ميكنم ابتداي امر من به همه گفته بودم ريستارت كنند تا 64 بيافتند يا اكانت 64 اضافي را بگيرند.شما را نميدانم چرا از قلم انداخته مصطفي

به هر حال منتظر جوابتان هستيم

ممنون

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

جالب شد داستان

من در تاپيك اعلام كردم قفل موقت بعد از شما هم خواستم با من تماس بگيريد

و كلي هم با هم صحبت كرديم و من به شما گفتم كه ترايبهاي ديگر متوجه مسائلي شدن و اگر ريپورت بدهند ادمين به راحتي با ديدن لينك نرم افزار حكم تعطيلي ترايب و بن شدن خيلي ها را ميدهد

من فكر ميكنم يا شما ديشب خودتان نبوديد و يا الان يكي ديگر جايتان است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

قفل كردن تاپيك چه ربطي به اين مسئله داره؟ به فرض كه اين بود بايد تاپيك حذف ميشد نه قفل. تازه من اصلا نمي خواستم در موردش صحبت كنم. شما ميل زدي حتي ديدم كه لشكر كشي كرديد. وگرنه به نظر من اصلا ارزش جر و بحث نداره. موفق باشيد.
    میشه بگی کی بهت حمله کرده ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من با شما ديشب چت كردم ولي همونطور هم كه اينجا گفتم هرگز نمي خواستم در موردش صحبت كنم. اما حالا كه بحثش پيش اومده شما بايد چه براي قفل كردن و چه براي حذف تاپيك حداقل يه خط هم شده منو در جريان مي گذاشتيد.
    براي اينكه كسي نتواند نرم افزار رو دانلود كند شما بايد تاپيك رو حذف مي كرديد نه قفل. و حتي براي حذف هم من لازم ميديدم بايد منو در جريان مي گذاشتيد.
    تنها دليلي كه شما براي قفل كردن تاپيك داشتيد اين بود كه حس مي كرديد شما به عنوان يك رئيس ناديده گرفته شديد همانطور كه در چت گفتيد : چرا بدون اجازه من لينك اپديت را گذاشتيد؟؟!! من نرم افزار رو با اجازه شما ننوشتم كه بخواهم با اجازه شما اپديتش كنم.
    تو چت چيزي نگفتم چون اصلا كلا نمي خواستم چيزي بگم.
    من حتي فكر كردم وقتي تاپيك نرم افزار كه بدون اجازه رئيس!!! ايجاد شده قفل ميشه حتما اگه تاپيك خداحافظي هم بزنم حذف ميشه!!! (واقعا اينطوري فكر كردم) و خوب دوست داشتم يه جورايي اعتراض خودم رو هم نشون بدم و اين بود كه تصميم گرفتم بدون اطلاع از ترايب خارج بشم.
    امروز صبح ساعت 8 مشاهده كردم كه لشكري از سمت كاربر Safa64 داره به سمت روستاي من حركت مي كنه كه خوشبختانه دقايقي بعد اين حمله توسط شروع كننده كنسل شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من با شما ديشب چت كردم ولي همونطور هم كه اينجا گفتم هرگز نمي خواستم در موردش صحبت كنم. اما حالا كه بحثش پيش اومده شما بايد چه براي قفل كردن و چه براي حذف تاپيك حداقل يه خط هم شده منو در جريان مي گذاشتيد.
    براي اينكه كسي نتواند نرم افزار رو دانلود كند شما بايد تاپيك رو حذف مي كرديد نه قفل. و حتي براي حذف هم من لازم ميديدم بايد منو در جريان مي گذاشتيد.
    تنها دليلي كه شما براي قفل كردن تاپيك داشتيد اين بود كه حس مي كرديد شما به عنوان يك رئيس ناديده گرفته شديد همانطور كه در چت گفتيد : چرا بدون اجازه من لينك اپديت را گذاشتيد؟؟!! من نرم افزار رو با اجازه شما ننوشتم كه بخواهم با اجازه شما اپديتش كنم.
    تو چت چيزي نگفتم چون اصلا كلا نمي خواستم چيزي بگم.
    من حتي فكر كردم وقتي تاپيك نرم افزار كه بدون اجازه رئيس!!! ايجاد شده قفل ميشه حتما اگه تاپيك خداحافظي هم بزنم حذف ميشه!!! (واقعا اينطوري فكر كردم) و خوب دوست داشتم يه جورايي اعتراض خودم رو هم نشون بدم و اين بود كه تصميم گرفتم بدون اطلاع از ترايب خارج بشم.
    امروز صبح ساعت 8 مشاهده كردم كه لشكري از سمت كاربر Safa64 داره به سمت روستاي من حركت مي كنه كه خوشبختانه دقايقي بعد اين حمله توسط شروع كننده كنسل شد.
    عزیزه من به اون نمیگن حمله

من طبق معمول وقتی دیدم کسی از ترایب خارج شده رفتم برای اسکات کردنش

اول فکر کردم خارجی هستی بعد یهو یادم اومد که ایرانی هستی و به احترام ایرانی بودنت اسکات کردن و متوقف کردم

کل این جریان یک دقیقه هم طول نکشید

در ضمن مدیریت ترایب هیچ اجباری نداره که شما رو تو جریان بزاره

اون مدیره و قدرت این و داره که هر کاری که فکر میکنه درسته انجام بده

اگه مدیر مجبور بود تو این کارها اجازه بگیره که دیگه چه فرقی بین مدیر و کاربر ساده وجو داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •