من با شما ديشب چت كردم ولي همونطور هم كه اينجا گفتم هرگز نمي خواستم در موردش صحبت كنم. اما حالا كه بحثش پيش اومده شما بايد چه براي قفل كردن و چه براي حذف تاپيك حداقل يه خط هم شده منو در جريان مي گذاشتيد.
براي اينكه كسي نتواند نرم افزار رو دانلود كند شما بايد تاپيك رو حذف مي كرديد نه قفل. و حتي براي حذف هم من لازم ميديدم بايد منو در جريان مي گذاشتيد.
تنها دليلي كه شما براي قفل كردن تاپيك داشتيد اين بود كه حس مي كرديد شما به عنوان يك رئيس ناديده گرفته شديد همانطور كه در چت گفتيد : چرا بدون اجازه من لينك اپديت را گذاشتيد؟؟!! من نرم افزار رو با اجازه شما ننوشتم كه بخواهم با اجازه شما اپديتش كنم.
تو چت چيزي نگفتم چون اصلا كلا نمي خواستم چيزي بگم.
من حتي فكر كردم وقتي تاپيك نرم افزار كه بدون اجازه رئيس!!! ايجاد شده قفل ميشه حتما اگه تاپيك خداحافظي هم بزنم حذف ميشه!!! (واقعا اينطوري فكر كردم) و خوب دوست داشتم يه جورايي اعتراض خودم رو هم نشون بدم و اين بود كه تصميم گرفتم بدون اطلاع از ترايب خارج بشم.
امروز صبح ساعت 8 مشاهده كردم كه لشكري از سمت كاربر Safa64 داره به سمت روستاي من حركت مي كنه كه خوشبختانه دقايقي بعد اين حمله توسط شروع كننده كنسل شد.