دوست عزیز فعلا سرباز زیاده درخاست تعجیل هم بزنی بی فایدس
دوست عزیز فعلا سرباز زیاده درخاست تعجیل هم بزنی بی فایدس
اگر منظور شما اموزشى در جوادي نياى قزوين است جاى مناسب و خوبي است
خير اگر حتى برادر شما در كشور ديگر زندگى كنند به شما معافيت نمى دهند
شما سرباز كدام سازمان هستيد؟هر سازمان تقسيمات خودش را انجام مى دهد
اما مراكز اموزشى نام سربازان اموزشى به همراه شرايط خاص انها( پدر نظامى ، تك اولاد ذكور و متاهل ) را ده مراكز هر نيرو مى فرستند انجا تقسيمات انجام مى گيرد . در اموزشى شما شانسى نداريد كه با استشهاد محلى در شهر خودتان تقسيم شويد اما بعد از تقسيمات مى توانيد مستقيم با مراجعه به تهران تقسيم نود را جابه جا كنيد(شانس اين كار پايين است) يا در يگان بعد از چند ماه درخواست انتقالى دهيد.
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
امروز برگه معرفی به مرکز آموزشی برای من اومد همون برگه آبی
من اعزام مجدد هستم از تبریز-افتادم 01 تهران آدرس محل اعزام هم زده نظام وظیفه تبریز خودشون می برن اون هم 8/3 نه 8/1 برای اعزام مجددی ها تماس گرفتم با نظام وظیفه گفتن لازم نیست تمام وسایلتونو ببرین
همتون شاد باشید و انشالا هرچی زودتر خدمتتون شروع بشه و زودتر تموم بشه... صلوات![]()
سلام دوستان. من امریه ارتشم 01 تهران برای برج هشت تکمیلی هم دارم.حالا ما آموزشی داریم یا باتوجه به اینکه نکمیلی داریم یا همون روز مرخص میکنن؟
آخه میگن کسی که دوره تکمیلی و امریه را باهم داشته باشه همون روز ترخیص میشه حتی در ارتش![]()
یکی از بهترین آموزشگاهای آموزشی افتادید، من خودم آموزشی اونجا بودم علاوه بر کادر خوبش و امکانات مناسب، بخاطر نوع سربازی که میگره جو خیلی عالی داره، دوره ما اکثرا دکترا و فوق بودن و دیگه حداقل مدرک لیسانس بود، چیزایی که من قبلا از خدمت شنیده بودم، که دزدی زیاده،آدم فروشی میکنن، سوارت میشن و... اونجا اصلا نبود و همه با هم خوب بودن و هوای همُ داشتن.
کلا 5-6 روز اول پادگان الکی هست چون طول میشکه همه سرباز های از همه جای ایران برسن،من خودم از شیراز بودم یه روز بعد رسیدم ولی خیلی ها 3-2 بعد اومدن، هر موقع از روز و شب هم برسی در باز هست و میتونی بری داخل، خوابگاه ای هم که روز اول بهتون میدن موقتی هست، حدود یک هفته بعد که همه سرباز ها رسیدن تقسیم رو انجام میدن و گروهان دسته و خوابگاه اصلیت مشخص میشه، دوستایی که تو چند روز اول انتخاب میکنی احتمالش زیاد هست تو گروهان خودت نباشن و دیگه به ندرت میشه دیدشون چون همه چیز جداست
پادگان خوبی هست ولی سختی های خودش رو داره، حدودا 50 درصد کلاس ها عملی هست که بعضی هاش خیلی سخت هست ولی 50 درصد بقیه سر کلاس هست و تئوری که جو کلاس هم مثل دانشگاه هست و اصلا خشک نیست
یه نکته که از تهدید های تجدید دوره و نمره و ... این چیزا اصلا نترس همش کشک هست، تا جایی که میتونی بپیچون و اصلا امتحان و نمرات رو جدی نگیر هیچ تاثیری تو تقسیم نداره و الکی سرباز ها رو می ترسونن که اگه نمرت پایین شد میوفتی فلانجا و ...، اصلا هم هیچ مسئولیتی قبول نکن و واسه چیزی داوطلب نشو .
باز راهنمایی بیشتر خواستی پیام بده
Last edited by alone-boy; 14-10-2015 at 14:28.
دوستان پادگان شهید بیگلری مشگین شهر رو کسی میشناسه؟! نیروی انتظامی
وضعیت تقسیم بعدش چطوره؟ درسته که عموما مرزبانی میندازن؟
سلام و عرض ادب از دوستان عزیز کسی میدونه پادگان اموزشی سپاه صاحب الزمان کجاست؟
اعزامی 1/8 هستم و کد مازاد خوردم. همدانی هم هستم و 3 آبان برای اعزام 7 صیح باید برم علاقه بندیان.. برای همه سربازها آرزوی موفقیت و سلامتی دارم و امیدوارم جای خوبی بیفتید.![]()
دوستان تست 370 سوالی چیه؟ امروز رفتم پیش دکتر برای معالجه اعصاب و روان و گفتش شنبه بیا مطبم برای دادن یک تست 370سوالی.
سلام و خسته نباشید به همه دوستان
یکی از دوستان من به خاطر سردرهای عصبی اعزام شد بیمارستان 505 ارتش
اونجا گفت که نمیتونه خدمت کنه و میخواد معافی بگیره و براش ماه آینده وقت شورا زدن
یکسری دارو هم دکتر بهش داده که استفاده کنه
اگر تا زمان شورا استفاده از این داروها باعث بشه که سردرهای عصبیش کنترل بشه و قادر باشه خدمت کنه میتونه از کمیسیون انصراف بده ؟
مشکلی براش پیش نمیاد ؟
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)