تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3318 از 4105 اولاول ... 231828183218326833083314331533163317331833193320332133223328336834183818 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,171 به 33,180 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید من لیسانسم اعزامم افتاده برا برج 2 سال بعد. میخواستم بپرسم میشه کاری کرد زودتر اعزام شم؟ پلیس+10 میگه تعجیل نداریم فعلا

- - - Updated - - -

سلام دوستان ببخشید من لیسانسم اعزامم افتاده برا برج 2 سال بعد. میخواستم بپرسم میشه کاری کرد زودتر اعزام شم؟ پلیس+10 میگه تعجیل نداریم فعلا
    دوست عزیز فعلا سرباز زیاده درخاست تعجیل هم بزنی بی فایدس

2. این کاربر از peyman0071 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کسی از آموزشی وزارت دفاع خبر داره چجور جاییه سخته؟؟؟آسونه؟؟؟
    اگر منظور شما اموزشى در جوادي نياى قزوين است جاى مناسب و خوبي است
    سلام
    من یه داداش دارم 7-8 سال ازم بزرگتر هست
    قدیما کفیل مادرم شد ( پدرم فوت کرده )
    الانم ازدواج کرده سر خونه زندگیشه
    دو تا خواهر مجرد بالای 25 سال هم دارم
    ایا می تونم کفالتشون رو بگیرم ؟
    خير اگر حتى برادر شما در كشور ديگر زندگى كنند به شما معافيت نمى دهند
    سلام دوستان من سوالمو ازچند تا انجمن سربازی پرسیدم ولی جوابی نگرفتم انشاالله تو این انجمن جوابمو میگیرم
    عزیزان من اعزامی 1/8 نیروی انتظامی هستم پدر من بیمار و بیماری باعث شده بیکار هم بشه بیمه بیکاری میگیره یه داداش هم دارم تو شهر دیگه دانشجو خود منم برای خرجی خونه کار میکنم من اگه استشهاد محلی بنویسم با مشکلات و مدارک ذکر شده میتونم شهر خودم خدمت کنم؟ و باتوجه به اینکه تقسیمات ازسوی تهران انجام میشه من نامه رو به اسم مرکز آموزشی بنویسم یا تهران؟ واینکه برای استشهاد امضا اعضای محله و مهر مسجدکافیه ؟ چون شنیدم باید به کلانتری محل یا دفترخونه هم رفت وحداقل جند نفر باید امضا کنن؟ ببخشید که طولانی شد منتظر جواب شما عزیزان هستم یاعلی

- - - Updated - - -

سلام دوستان من سوالمو ازچند تا انجمن سربازی پرسیدم ولی جوابی نگرفتم انشاالله تو این انجمن جوابمو میگیرم
    عزیزان من اعزامی 1/8 نیروی انتظامی هستم پدر من بیمار و بیماری باعث شده بیکار هم بشه بیمه بیکاری میگیره یه داداش هم دارم تو شهر دیگه دانشجو خود منم برای خرجی خونه کار میکنم من اگه استشهاد محلی بنویسم با مشکلات و مدارک ذکر شده میتونم شهر خودم خدمت کنم؟ و باتوجه به اینکه تقسیمات ازسوی تهران انجام میشه من نامه رو به اسم مرکز آموزشی بنویسم یا تهران؟ واینکه برای استشهاد امضا اعضای محله و مهر مسجدکافیه ؟ چون شنیدم باید به کلانتری محل یا دفترخونه هم رفت وحداقل جند نفر باید امضا کنن؟ ببخشید که طولانی شد منتظر جواب شما عزیزان هستم یاعلی
    شما سرباز كدام سازمان هستيد؟هر سازمان تقسيمات خودش را انجام مى دهد
    اما مراكز اموزشى نام سربازان اموزشى به همراه شرايط خاص انها( پدر نظامى ، تك اولاد ذكور و متاهل ) را ده مراكز هر نيرو مى فرستند انجا تقسيمات انجام مى گيرد . در اموزشى شما شانسى نداريد كه با استشهاد محلى در شهر خودتان تقسيم شويد اما بعد از تقسيمات مى توانيد مستقيم با مراجعه به تهران تقسيم نود را جابه جا كنيد(شانس اين كار پايين است) يا در يگان بعد از چند ماه درخواست انتقالى دهيد.

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

امروز برگه معرفی به مرکز آموزشی برای من اومد همون برگه آبی
    من اعزام مجدد هستم از تبریز-افتادم 01 تهران آدرس محل اعزام هم زده نظام وظیفه تبریز خودشون می برن اون هم 8/3 نه 8/1 برای اعزام مجددی ها تماس گرفتم با نظام وظیفه گفتن لازم نیست تمام وسایلتونو ببرین

همتون شاد باشید و انشالا هرچی زودتر خدمتتون شروع بشه و زودتر تموم بشه... صلوات

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان. من امریه ارتشم 01 تهران برای برج هشت تکمیلی هم دارم.حالا ما آموزشی داریم یا باتوجه به اینکه نکمیلی داریم یا همون روز مرخص میکنن؟

آخه میگن کسی که دوره تکمیلی و امریه را باهم داشته باشه همون روز ترخیص میشه حتی در ارتش

داره خودمونی میشه alone-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

رفقا مجددا سوال
    3 آبان اعزام مدرس کرج
    تا چند روز تاخیر برسم اونجا موردی نداره؟
    اگه شب برسم میتونم برم اونجا؟ تکلیفمو رو مشخص میکنن؟

یکی از بهترین آموزشگاهای آموزشی افتادید، من خودم آموزشی اونجا بودم علاوه بر کادر خوبش و امکانات مناسب، بخاطر نوع سربازی که میگره جو خیلی عالی داره، دوره ما اکثرا دکترا و فوق بودن و دیگه حداقل مدرک لیسانس بود، چیزایی که من قبلا از خدمت شنیده بودم، که دزدی زیاده،آدم فروشی میکنن، سوارت میشن و... اونجا اصلا نبود و همه با هم خوب بودن و هوای همُ داشتن.

کلا 5-6 روز اول پادگان الکی هست چون طول میشکه همه سرباز های از همه جای ایران برسن،من خودم از شیراز بودم یه روز بعد رسیدم ولی خیلی ها 3-2 بعد اومدن، هر موقع از روز و شب هم برسی در باز هست و میتونی بری داخل، خوابگاه ای هم که روز اول بهتون میدن موقتی هست، حدود یک هفته بعد که همه سرباز ها رسیدن تقسیم رو انجام میدن و گروهان دسته و خوابگاه اصلیت مشخص میشه، دوستایی که تو چند روز اول انتخاب میکنی احتمالش زیاد هست تو گروهان خودت نباشن و دیگه به ندرت میشه دیدشون چون همه چیز جداست

پادگان خوبی هست ولی سختی های خودش رو داره، حدودا 50 درصد کلاس ها عملی هست که بعضی هاش خیلی سخت هست ولی 50 درصد بقیه سر کلاس هست و تئوری که جو کلاس هم مثل دانشگاه هست و اصلا خشک نیست

یه نکته که از تهدید های تجدید دوره و نمره و ... این چیزا اصلا نترس همش کشک هست، تا جایی که میتونی بپیچون و اصلا امتحان و نمرات رو جدی نگیر هیچ تاثیری تو تقسیم نداره و الکی سرباز ها رو می ترسونن که اگه نمرت پایین شد میوفتی فلانجا و ...، اصلا هم هیچ مسئولیتی قبول نکن و واسه چیزی داوطلب نشو .

باز راهنمایی بیشتر خواستی پیام بده
    Last edited by alone-boy; 14-10-2015 at 14:28.

7. این کاربر از alone-boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

دوستان پادگان شهید بیگلری مشگین شهر رو کسی میشناسه؟! نیروی انتظامی
    وضعیت تقسیم بعدش چطوره؟ درسته که عموما مرزبانی میندازن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام و عرض ادب از دوستان عزیز کسی میدونه پادگان اموزشی سپاه صاحب الزمان کجاست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

اعزامی 1/8 هستم و کد مازاد خوردم. همدانی هم هستم و 3 آبان برای اعزام 7 صیح باید برم علاقه بندیان.. برای همه سربازها آرزوی موفقیت و سلامتی دارم و امیدوارم جای خوبی بیفتید.

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان تست 370 سوالی چیه؟ امروز رفتم پیش دکتر برای معالجه اعصاب و روان و گفتش شنبه بیا مطبم برای دادن یک تست 370سوالی.

داره خودمونی میشه r00t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    هر کجای این کره خاکی که شد

پيش فرض

سلام و خسته نباشید به همه دوستان
    یکی از دوستان من به خاطر سردرهای عصبی اعزام شد بیمارستان 505 ارتش
    اونجا گفت که نمیتونه خدمت کنه و میخواد معافی بگیره و براش ماه آینده وقت شورا زدن
    یکسری دارو هم دکتر بهش داده که استفاده کنه
    اگر تا زمان شورا استفاده از این داروها باعث بشه که سردرهای عصبیش کنترل بشه و قادر باشه خدمت کنه میتونه از کمیسیون انصراف بده ؟
    مشکلی براش پیش نمیاد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •