256 شاتل
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با توجه به رایگان بودن سرویس شبانه و تمایل بسیار بالای مشترکین جهت استفاده از سرویس رایگان در ساعات شبانه افت سرعت دارید. در صورتی که تمایل دارید تحت هیچ شرایطی افت سرعت نداشته باشید میتوانید از سرویس اختصاصی استفاده نمایید که برای در خواست آن می بایست با واحد فروش شهر خود تماس داشته باشید
با تشکر
اپراتور شاتل
اگه افت سرعته چرا فایل هایی که تو سایت شاتل هست رو بدون افت سرعت میگیره ؟؟؟؟؟
دوستان این فایل هارو امتحان کنند میفهمند :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه طرح 3 گی بخر 3 گیگ ببر هم نذاشتن
هرچند باید خودشون شعورشون می رسید که به مناسبت عید فطر لاقل 2 گیگ هدیه بدن
دیروز زنگ زدم به پشتیبانی شهر خودمون،قضیه رو براش تعریف کردمو بعد گفتم حالا فقط یه سوال دارم!امیدی به شاتل شما هست!؟یا اینکه کوچ کنم؟! بعد خندید و گفت ببینید ممکن پارامترهای خطتون تو اون ساعات مشکل پیدا میکنه!!شما همون موقع که افت سرعت دارین تماس بگیرین تا ببینیم مشکل از کجاست!
منم دیشب خوابم میومد گفتم ساعت 7 صبح زنگ میزنم!صبحی که بیدار شدم دیدم...نزدیک 1800 مگابایت دانلود کرده!!(اکو512دارم) خلاصه اینگونه شد که سرعتم فعلا معمولی شده!!حالا امشبم خدا کنه تغییر نکنه وگرنه باید تماس بگیرم باهاشون!
دیروز افتضاح بود. نصف روز که قطع بود شب هم وصل شد تا خواستم به خودم بجنبم دیدم شد ساعت 12:57 و شاتل سرعت رو کرد 4![]()
من كه قيد دانلود رو زدم ولي با اين پينگ لعنتي نميتونم كنار بيام
دوستان آرت 1 وضعیت سرعت دانلود من هنوز همون طور ! مثل اینکه این دفعه شانس باهام یار بوده
![]()
هر کس که می خواد از سرویس شاتل استفاده کنه باید قید روز های تعطیل رو بزنه
می دونید چرا :چون بیشترین مشترک رو داره که روزای تعطیل همه از adsl استفاده می کنن.
lمیدونم اینجا جاش نیست جای دیگه ای نیست که بگم ولی این پی سی ورلد هم دیگه آخرشه ها!!!!!
تا یه تاپیک بحثش داغ میشه میاد میبنده![]()
هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)