تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3316 از 4105 اولاول ... 231628163216326633063312331333143315331633173318331933203326336634163816 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,151 به 33,160 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

كفالت ماده ٦ با كفالتى كه فرد از نظام وظيفه مستقيم درخواست ميكنه قرق دارد دوست عزيز!
    كفالت ماده ٦ مربوط به افرادى است كه تحت پوشش كميته امداد يا بهزيستى هستند اين دو سازمان مقدمات و كارهاى لازم معافيت كفالت در صورت صلاحديد( شدت و ميزان ممعلوليت) انحام مى دهند و فرد را به سازمان نظام وظيفه معرفى مى كنند ، فرد مى تواند در صورت داشتن برادر يا خواهر معلول و حتى با زتده بودن و سالم بودن پدر و مادر كفالت ان را بر عهده بگيرد،

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    نمیتوانند دوست عزیز
    از بهزیستی هم که اقدام کنن برای برادرشون، بهرحال میخان کفالت برادرشون رو بگیرن و اونا هم خواهند گفت که پدر شما کفیل این بچه هست دیگه!
    بهزیستی زمانی کارسازه که برای کفالت والدین تحت پوشش اقدام کنن؛ اون موقع بله، فرد اگه 10 تا برادر هم داشته باشه یکی معافه
    Last edited by ibo8631; 12-10-2015 at 15:44.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    الان نامه اومد دم خونمون واسه جلسه شورای پزشکی بعد تو نامش زده در تاریخ 19.7 حضور داشته باشید ! !!!
    امروز 20 م هست . حالا مشکل پیش میاد روز دیگه برم ؟ روزی که من رفتم بیمارستان اخرش گفتن نامه میاد دم خونتون اگر بعد سه هفته نیومد خودت برو میدون سپاه حالا هم که نامش اومده یه روز گذشته از تاریخ خودشون
    Last edited by Greedy; 12-10-2015 at 10:41.

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

قانونش اینه :

بموجب ماده 6 قانون جامع حمايت از حقوق معلولان، يكی از فرزندان اوليائي كه خود ناتوان و معلول بوده (هر دو يا يكي از آنها معلول باشند) و يا حداقل دو نفر از فرزندان آنها ناتوان و معلول باشند، از انجام خدمت سربازي معاف مي‌باشند. همچنين برابر تبصره ذيل اين ماده، همسراني كه زن ناتوان و معلول خود را سرپرستي مي‌نمايند، مادامي كه سرپرستي همسر ناتوان و معلول خود را برعهده داشته باشند، از انجام خدمت سربازي معاف مي‌گردند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اگر امریه ادارات باشین و تکمیلی هم داشته باشین حدودا یک هفته طول میکشه تا ترخیص بشین...

دوستان پدافند سمنان سوال دارین دارین در خدمتم....
    سلام دوست عزیز این پدافند هوایی سمنان چجور جاییه( به صورت کلی هر چی میدونی از اونجا و تجربیاتتون رو بگید لطفا) و اینکه با لیسانس ها و فوق لیسانس ها چطور رفتار میکنند؟( لیسانس و فوق لیسانس حقوق)؟؟؟؟

- - - Updated - - -

اگر امریه ادارات باشین و تکمیلی هم داشته باشین حدودا یک هفته طول میکشه تا ترخیص بشین...

دوستان پدافند سمنان سوال دارین دارین در خدمتم....
    سلام دوست عزیز این پدافند هوایی سمنان چجور جاییه( به صورت کلی هر چی میدونی از اونجا و تجربیاتتون رو بگید لطفا) و اینکه با لیسانس ها و فوق لیسانس ها چطور رفتار میکنند؟( لیسانس و فوق لیسانس حقوق)؟؟؟؟

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

- - - Updated - - -

همه چیز که نمیشه گفت خودش یه کتاب میشه....
    شما سوال بپرسین تا اونجایی که بتونم کمک میکنم.....

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

همه چیز که نمیشه گفت خودش یه کتاب میشه....
    شما سوال بپرسین تا اونجایی که بتونم کمک میکنم.....

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان من از بوشهر اعزام میشم. و تاریخ اعزامم سوم آبان ماه هستش.افتادم ارتش نیرو دریایی سیرجان.میخواستم اگه کسی در مورد شرایط اونجا چیزی میدونه بگه.
    من یکی دو تا پارتی هم دارم توی نیرو دریایی که میگن باید بری اونجا فرماندت رو بهمون بگی بعد ما پیگیری کنیم که بندازتت بوشهر.اما شنیدم خیلی ها میافتن بوشهر بدون اینکه پارتی داشته باشن.میخواستم بدونم شرایطی هست که من بدون پارتی بیافتم بوشهر و به کسی رو نزنم؟یعنی اینکه مثلا اونجا مسیولیتی رو قبول کنم که اونا هوامو داشته باشن و منو بندازن بوشهر و ... .
    یسوال دیگه:اگر بخوام از پارتی استفاده کنم میشه الان بدونم که فرمانده اونجا چه کسیه؟من مدرکم لیسانس هست و احتمال میدن پادگان اویس قرنی میافتم.
    از کجا میتونم بفهمم که کدوم شهر ها سهمیه میخوان؟و تعداد سهمیه هاشون چند سربازه؟(که بعد از اموزشی تقسیم میکنن)
    خدمته دیگه باید انجام بدید، ولی خب انصافا جای خوبی نیست. البته جای بدتر هم هست ولی این یکی از جاهایی هست که آموزشی سختی داره.
    انتخاب زیادی نیست تو نیرو داری یا بندرعباس یا جاسک یا بوشهر و یه چندتا شهر دیگه، تو یگان مثلا اگه تیپ تفنگداران دریایی بندرعباس بیوفتید و بومی باشید روزبرگ هستید.
    برای تقسیم فکر نمیکنم از پادگان آموزشی تقسیم کنند تقسیم ها تو مرکز انجام میشه بر حسب نیاز و به اونجا ابلاغ میشه.
    مرکز هم برای کل ایران منطقه یکم نیروی دریایی ارتش در بندرعباس هست.
    Last edited by Captain_America; 12-10-2015 at 21:58.

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان منی که هم متاهلم هم تک پسر مدرک فوق دیپلم هم دارم بخوام برم خدمت اگه تو شهر خودم خدمت کنم از صبح تا ظهره؟ یعنی با توجه به اینکه متاهل هستم صبح میرم ظهر میام خونه؟

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان منی که هم متاهلم هم تک پسر مدرک فوق دیپلم هم دارم بخوام برم خدمت اگه تو شهر خودم خدمت کنم از صبح تا ظهره؟ یعنی با توجه به اینکه متاهل هستم صبح میرم ظهر میام خونه؟

Sent from my SM-J500H using Tapatalk
    اولا اين وابسته به اين كه سازمان و نيروى شما در شهر شما پادگان يا مجموعه اى داشته باشد مثلا يك فردى كه از استان يا شهر يزد در نيروى درياى ارتش خدمت مى كند بايد يا در جنوب باشد يا در شمال حال اگر متاهل يا تك اولاد ذكور باشد در نزديكترين محل به استان خودش تقسيم مى شود
    اينكه هر شرايط دارى در شهر خودش خدمت مى كند بايد شب برود به خانه اش هم با توجه به حوزه عمليات پادگان و نظر فرمانده يگان ان متفاوت است.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

قانونش اینه :

بموجب ماده 6 قانون جامع حمايت از حقوق معلولان، يكی از فرزندان اوليائي كه خود ناتوان و معلول بوده (هر دو يا يكي از آنها معلول باشند) و يا حداقل دو نفر از فرزندان آنها ناتوان و معلول باشند، از انجام خدمت سربازي معاف مي‌باشند. همچنين برابر تبصره ذيل اين ماده، همسراني كه زن ناتوان و معلول خود را سرپرستي مي‌نمايند، مادامي كه سرپرستي همسر ناتوان و معلول خود را برعهده داشته باشند، از انجام خدمت سربازي معاف مي‌گردند.

اين يكى از تبصره هاى اين قانون است ، كفالت ماده ٦ بند و تبصره زياد دارد
    اتفاقا من ديدم دو نفر كفالت برادر و خواهر معلول خود را گرفتند.

10. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید من لیسانسم اعزامم افتاده برا برج 2 سال بعد. میخواستم بپرسم میشه کاری کرد زودتر اعزام شم؟ پلیس+10 میگه تعجیل نداریم فعلا

- - - Updated - - -

سلام دوستان ببخشید من لیسانسم اعزامم افتاده برا برج 2 سال بعد. میخواستم بپرسم میشه کاری کرد زودتر اعزام شم؟ پلیس+10 میگه تعجیل نداریم فعلا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •