lمله تو که خوبه مال من 20k ..... باورت می شه ؟؟؟؟؟
lمله تو که خوبه مال من 20k ..... باورت می شه ؟؟؟؟؟
نمیدونم ! همین الان که گفتی دیدم !
قضیه چیه ؟؟
قبلن پارس میزد که !
بیا آقا جان ! زدن سرویس دهنده مارو هم عوض کردن با این کاراشون !![]()
100 حداکثره! مال منم همینطور شده! از 20-30 تا 100 نوسان داره! ولی بازم تو ایران زندگی می کنیمو پارس آنلاینم از همشون بهتره! آسیاتک ندشتی ببینی چه بدبختیه!
من اوج که دانلود کرده باشم با 512 2.5 گیگ بیشتر نشده ؛ قبلا 2 گیگ میگرفتم خوشحال هم بودم چون با خودم میگفتم که برای 512 خوبه اما الان زیر یک گیگ میده کلا من در ماه شاید 15 گیگ دانلود بکنم اونم یا فیلم یا بازی همین ! یک سری هم دری به تخته خورد 5 گیگ گرفتم اونم تو تاریخ نوشتن
من فکر میکنم کسایی که سرعتشون کم شده اگه تست سرعت بگیرن isp رو میزنه شهراد. بازم دوستان یه تستی بکنن نتیجه رو اعلام کنن
من که 3-4 روز پیش گفتم جدیدا بعضی وقتا که تست میزنم به خصوص از عصر به بعد میزنه شهراد و پینگ هم بالا رفته.
معلوم نیست تو شرکت پارس آنلاین چه خبره؟!
آقا این قضیه DNS چیه دقیقا ؟
به چه درد میخوره ؟
ست بشه چی میشه ؟
الان DNS پارس چنده ؟
- وقتی شما آدرس یک وب سایت رو توی مرورگرتون وارد میکنید اون آدرس به سرور DNS ارسال میشه و DNS ، آی پی اون آدرس رو تشخیص میده و اون صفحه براتون باز میشه
- DNS روی ping تاثیر میذاره و در بعضی موارد ممکنه باعث بشه بعضی سایتهای خارجی باز نشن ( تجربه شخصی ) که با جایگزین کردنش میشه این اشکال رو بر طرف کرد
ممنون
خب الان بهترین DNS یی که میشه ست کرد چیه مهندس شلدون؟![]()
دکتر شلدون کوپر !
من خودم از این استفاده میکنم واسه من بعضی سایتهای خارجی رو باز نمیکرد ولی این خیلی خوبه :
216.146.35.35
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)