اين erroring از ترايب خارج شده من بهش ميل زدم اگه برنگرده فارم ميكنيم![]()
اين erroring از ترايب خارج شده من بهش ميل زدم اگه برنگرده فارم ميكنيم![]()
چرا؟
برنامش خطری بوده؟
اگه خطری نبوده حالا نشه؟
اگه....![]()
مگه برنامه ترايب اين نبوده كه بازيكناني كه خودشون خارج ميشن بايد يه فارم بشن ؟؟؟
نه اون برنامه
اون یکی برنامه رو میگم
همونی که برای تریبال نوشته بود
آیدین جان یه اسم برای ترایب بگو...مسخره بازی هم در نیار...نا سلامتی مامان من تو اون ترایب دوک شده!
ميبينم كه داري اعضاي خانواده رو هم معتاد ميكني
من كه اگه بفهمند بازي آنلاين ميكنم پخ پخ ميشم![]()
مامانم در حال یادگیری زبان انگلیسیه ، روزی 7-8 ساعت درس می خونه ولی بازم تو کانون زبان نمره ی من از همه بیشتر می شه. در نتیجه مامانم به این نتیجه رسید که همه چیز زیرسر این بازیه! منتها الان یه هفته است تحت آموزشه هنوز فرق روستا رو با ترایب نمی دونه!!
اره منم یه موقع این جوری بودم !!! نمونه ی کاملش Alizshah هست !!![]()
از وقتی 12 شروع شد ( اگه اشتباه نکنم !) این جا بود !! من بهش حمله کردم !!
دیگه بیشتر توی تایپیک می اد تا بازی !!
راست می گی !! همون نیکولای که خیلی اکتیوه دیگه پست نمی ده !!!اپیک پرشین رو حذف کنین بجاش میتونیم اینجا پست بدیم (اینجوری اعضای خارجی احساس تنهایی نمیکنن)
گروه ها رو با هم ادغام کنین تا قویتر بشن (برای نمونه همین گروه 5 فقط 3 یا 4 نفر یوزر هستن بقیه اکانت اضافه ن)
دهنت رو ببند !!!
یه چیز خوفناک خارجی بزار !!!
Elite
خوبه ؟
راستی الان ما توی 12 داریم می ریم توی ترایب Elite الان ترایب 4م هست !!!
این ترایب نصف بیشتر عضواش از ما بودن !! و تازه همشون هم با ترایب ما دوستن !
حالا عضو های توی کا 41 و 40 دارن می رن اونجا !!! (الان رنکش 4 هست با 50 تا عضو ) .....
تازه می خوایم هم ترایبی کمال و دوهول بشیم !!!![]()
![]()
بعدش ترایب خودمون -TD- می مونه برای کانتیننت 60 61 50 51 و کانتیننت های پایینی !! اونوقت کل ترایب Elite تمام توانش رو می زاره برای FEMA !!! و دیگه فک کنم FEMA کارش تموم بشه اگه امداد های غیبی بهشون نرسه !!! اوندفعه Dny اومد کمکشون (ترایب اوول )و -R- رو از هم پاشوند !! خیلی نامردی حمله کردن !!
راستی ترایب ما الان رنکش 9 هست ! دیروز 8 بود !! بین این 2 تا هی جامون عوض می شه !!
Last edited by V A H I D; 14-07-2008 at 11:00.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)