تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3315 از 4428 اولاول ... 2315281532153265330533113312331333143315331633173318331933253365341538154315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,141 به 33,150 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من متوجه نمیشم چرا بعضیا دانلود رو به بیداری ملت توی این ماه ربط میدن. مگه کسی که دانلود میکنه حتما میشینه پای سیستم تا دانلودش تموم بشه که حالا نیاز به ماه رمضون داشته باشه تا بیدار باشه؟

2. 5 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

من متوجه نمیشم چرا بعضیا دانلود رو به بیداری ملت توی این ماه ربط میدن. مگه کسی که دانلود میکنه حتما میشینه پای سیستم تا دانلودش تموم بشه که حالا نیاز به ماه رمضون داشته باشه تا بیدار باشه؟
    بله اون عده ای که دانلود نمی کنن و دانلودر حرفه ای نیستن الان میشین پای سیستم تا سحر و کلا نت را داغون میکنند.

تجربه من بعد از 6 سال ADSL داشتن از چند شرکت مختلف این را میگه ، هرسال با شروع ماه رمضون سرعت داغون میشه.

4. 4 کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله اون عده ای که دانلود نمی کنن و دانلودر حرفه ای نیستن الان میشین پای سیستم تا سحر و کلا نت را داغون میکنند.

تجربه من بعد از 6 سال ADSL داشتن از چند شرکت مختلف این را میگه ، هرسال با شروع ماه رمضون سرعت داغون میشه.
    بی تاثیر نیست قبول اما نباید تاثیر انقدر شدید باشه یا حداقل بعد اذان باید سرعت حوب بشه
    اما خب سیاست شرکتهاست که منابعشون به افرادی که هزینه بالاتری پرداخت می کنند و دانلود پایین تری دارند اختصاص بدن تا اونها راضی بمونند
    نه دانلودرها حرفه ای که خرج رو دستشون میذارند و هر شب تمام ظرفیت اشغال می کنند

6. 2 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

بی تاثیر نیست قبول اما نباید تاثیر انقدر شدید باشه یا حداقل بعد اذان باید سرعت حوب بشه
    اما خب سیاست شرکتهاست که منابعشون به افرادی که هزینه بالاتری پرداخت می کنند و دانلود پایین تری دارند اختصاص بدن تا اونها راضی بمونند
    نه دانلودرها حرفه ای که خرج رو دستشون میذارند و هر شب تمام ظرفیت اشغال می کنند
    دقیقا همینطور من از اوایل خرداد وضعم همینه!
    اونموقع که همه من جمله خودِ من درگیرِ امتحان و درس و دانشگاه هستن برا چی وضع به این ترتیب بود؟‍‍!
    دلیلش کاملا واضح و روشن و برمیگرده به سیاست های کثیف این شرکت ها (البته مطمئنا اگر پایه سود و زیان وسط باشه
    خودِ ما هم به دنبال سودیم تا زیان !)

8. 2 کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خدایی به نظر من بهترین کار اینکه یه راه برای دور زدن این تحریما از سمت ISP باشیم ! خیلی فک کردما
    یا باید یه کسی که کارش توی شبکه بگیر نگیر داره پرسید، یا هم آشنایی توی همین شرکت ها داشته باشی که بتونی ازش اطلاعات مفید بگیری !
    با شکایت چیزی درست نمیشه !
    میبینی طرف خیلی بهت حال بده، میاد سرعت دانلود شبانت رو همون سرعت اسمی طرحت بهت میده و میگه همین بســِــته !

10. این کاربر از S M Λ S Ħ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

خدایی به نظر من بهترین کار اینکه یه راه برای دور زدن این تحریما از سمت ISP باشیم ! خیلی فک کردما
    یا باید یه کسی که کارش توی شبکه بگیر نگیر داره پرسید، یا هم آشنایی توی همین شرکت ها داشته باشی که بتونی ازش اطلاعات مفید بگیری !
    با شکایت چیزی درست نمیشه !
    میبینی طرف خیلی بهت حال بده، میاد سرعت دانلود شبانت رو همون سرعت اسمی طرحت بهت میده و میگه همین بســِــته !
    اتفاقا به من همین سرعت فیکس شبانه رو به من بدن از خدام هست اون هم نمیدن ! 512 محدود دارم اما سرعتش 30 تا 40 هست !

12. 2 کاربر از fanoudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اتفاقا به من همین سرعت فیکس شبانه رو به من بدن از خدام هست اون هم نمیدن ! 512 محدود دارم اما سرعتش 30 تا 40 هست !
    دوست من
    من هم به 64 شبانه راضیم شبی 1.5 گیگ می شه تقریبا
    اما جوابشون اینه که اشتراک یک به 8 یعنی سرویست تقسیم بر 64 کن با سرویس 512 می شه فیکس روی 8!!!
    الان به یکی از دوستان چند صفحه قبل جواب دادن که برای سرویس 2 مگ سرعت باید 35 باشه!

در جواب دوست گرامی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با این پی سی که من خوردم
    باید هی برم گدایی سریال و نرم افزار از دیگران بکنم والا بسه
    حداقل یه دونه فیلم که می شه شبی گرفت
    Last edited by sleeplessness; 09-07-2014 at 20:17.

14. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب با این حساب شما فقط 20 کیو سرعت کم دارین !
    با 60 بخوای دانلود کنی، میشه ساعتی حدودا 200 مگ؛ که توی 5 ساعت خیلی بهت حال بده، میشه 1.5 گیگ !
    اینقد خوبه عایا ؟؟
    من با همین پارس یه شب 10 گیگ گرفتم ! الان اصلا با این یکی دو گیگ راضی نمیشم متاسفانه !
    خدایا صبر بده به ما یوزرهای اینترنت ایران !

16. این کاربر از S M Λ S Ħ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان پیرو شکایتهام امروز دوباره از پارس زنگ زدن این سری سرپرست نمیدونم چی چیشون بود که همش معذرت خواهی کرد و گفت مشکل از ما هست داریم مشکل رو حل میکنم و نمیدونم ترافیک کل کشور مشکل داشته در روز چه برسه به شب که قول داد حل میشه بزودی و البته خواهش هم کرد که مشکل رو با شماره جدیدی که بهم دادن پیگیری کنم و دیگه تو سایته نرم.... امیدوارم راست گفته باشه!!!!! وگرنه از شکایت کردن ترسی ندارم و لذتی که در شکایت هست در گذشت نیست!
    Last edited by hasanoooooooo; 09-07-2014 at 20:26.

18. 6 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خب با این حساب شما فقط 20 کیو سرعت کم دارین !
    با 60 بخوای دانلود کنی، میشه ساعتی حدودا 200 مگ؛ که توی 5 ساعت خیلی بهت حال بده، میشه 1.5 گیگ !
    اینقد خوبه عایا ؟؟
    من با همین پارس یه شب 10 گیگ گرفتم ! الان اصلا با این یکی دو گیگ راضی نمیشم متاسفانه !
    خدایا صبر بده به ما یوزرهای اینترنت ایران !
    امضات چرا زده شهراد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •