تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3314 از 4105 اولاول ... 231428143214326433043310331133123313331433153316331733183324336434143814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,131 به 33,140 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان سلام

من واقعا بین معاف شدن اعصاب و روان و یا رفتن به خدمت موندم.خواستم بپرسم وقتی به اموزشی بریم اگر مدارک دکتر و بیمارستان را به فرمانده بدیم جز شرایطی هست که شهرمون بیفتیم؟

- - - Updated - - -

دوستان سلام

من واقعا بین معاف شدن اعصاب و روان و یا رفتن به خدمت موندم.خواستم بپرسم وقتی به اموزشی بریم اگر مدارک دکتر و بیمارستان را به فرمانده بدیم جز شرایطی هست که شهرمون بیفتیم؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

دوستان سلام

- - - Updated - - -

دوستان سلام

بنطر من نرفتن ب خدمت از معاف اعصاب بهتره اخه معاف اعصاب نه گواهی نامه میگیره نه کار میدنش و...
    باز اگه نری خدمت ممکنه بعد از 8 سال بتونی بخریش

- - - Updated - - -

دوستان سلام

- - - Updated - - -

دوستان سلام

بنطر من نرفتن ب خدمت از معاف اعصاب بهتره اخه معاف اعصاب نه گواهی نامه میگیره نه کار میدنش و...
    باز اگه نری خدمت ممکنه بعد از 8 سال بتونی بخریش

داره خودمونی میشه hassantajdari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان تاریخ اعزام 1 آبان جمعه است و شنبه 2 آبان هم تعطیل هست
    ما باید 3 آبان در پادگان حضور داشته باشیم؟
    بعد خودمون میتونیم بریم اونجا یا باید از مرکز استان اعزام شیم و ما رو میبرن
    Last edited by hassantajdari; 10-10-2015 at 13:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان من امریه ارتشم 01 تهران برای برج هشت تکمیلی هم دارم.حالا ما آموزشی داریم یا باتوجه به اینکه نکمیلی داریم همون روز مرخص میکنن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان من امریه ارتشم 01 تهران برای برج هشت تکمیلی هم دارم.حالا ما آموزشی داریم یا باتوجه به اینکه نکمیلی داریم یا همون روز مرخص میکنن؟

آخه میگن کسی که دوره تکمیلی و امریه را باهم داشته باشه همون روز ترخیص میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام دوستان.من یه خواهر کوچیکتر از خودم که مشکلی نداره و یه برادر کوچیکتر دارم که معلوله ذهنیه و اوتیسم داره.منم چند هفته دیگه
    لیسانسو میگیرم.با توجه به این که بچه ی اولم آیا معافی بهم میدن؟این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینین.این بهم کمک می کنه؟ اگه نه کسی با شرایط من اقدام کرده واسه معافی و نتیجش چی بوده؟ ممنون

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

دوستان تاریخ اعزام 1 آبان جمعه است و شنبه 2 آبان هم تعطیل هست
    ما باید 3 آبان در پادگان حضور داشته باشیم؟
    بعد خودمون میتونیم بریم اونجا یا باید از مرکز استان اعزام شیم و ما رو میبرن
    شما بعد از تعطيلات اعزام مى شويد البته اگر ادرس پادگان را داريد مى توانيد مستقيم خودتان برويد

دوستان من امریه ارتشم 01 تهران برای برج هشت تکمیلی هم دارم.حالا ما آموزشی داریم یا باتوجه به اینکه نکمیلی داریم یا همون روز مرخص میکنن؟

آخه میگن کسی که دوره تکمیلی و امریه را باهم داشته باشه همون روز ترخیص میشه
    اين براى سپاه است
    سلام دوستان.من یه خواهر کوچیکتر از خودم که مشکلی نداره و یه برادر کوچیکتر دارم که معلوله ذهنیه و اوتیسم داره.منم چند هفته دیگه
    لیسانسو میگیرم.با توجه به این که بچه ی اولم آیا معافی بهم میدن؟این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینین.این بهم کمک می کنه؟ اگه نه کسی با شرایط من اقدام کرده واسه معافی و نتیجش چی بوده؟ ممنون
    اگر برادر شما تحت پوشش بهزيستى يا كميته امداد باشد مى توانيد از ماده ٦ كفالت ان را بر عهده بگيريد البته مستقيم از كميسيون نظام وظيفه هم اقدام كنيد اما ماده ٦ تا حدودى راحتر است

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    Last edited by mani6606; 10-10-2015 at 19:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان من ی اشنا دارم تو سپاه گفته میندازمت سپاه برج 10 هم اعزامم حالا نه دوره تکمیلی دارم نه بسیج نه پذیرش گرفتم.حالا قراره وسطای برج 8 برم پیشش دنبال کارام.به نظرتون با این اوصاف میتونه منو بندازه سپاه؟؟؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان من ی اشنا دارم تو سپاه گفته میندازمت سپاه برج 10 هم اعزامم حالا نه دوره تکمیلی دارم نه بسیج نه پذیرش گرفتم.حالا قراره وسطای برج 8 برم پیشش دنبال کارام.به نظرتون با این اوصاف میتونه منو بندازه سپاه؟؟؟
    بستگى به ميزان قدرت و نفوذ اشنا شما دارد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

پس برم دنبالش،ایشالا معاف بشم چون اصلا شرایط رفتن به خدمتو ندارم.پلیس +10 خودشون مراحل پیگیریشو میگن؟بگم که معافیت ماده 6 میخوام؟ممنون از راهنماییت داداش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •