آره ولی اصولی شکایت کنین پدرشون در بیاد دیگه اعصاب نگذاشتن ...![]()
آره ولی اصولی شکایت کنین پدرشون در بیاد دیگه اعصاب نگذاشتن ...![]()
من سرویس 128 نامحدود گرفتم و به قول خودشون سرعت باید 200 باشه تا 10 گیگ اول. ولی از دیروز که سرویس رو خریدم تا الان سرعت به زور به 10 کیلو میرسه
این افت سرعت توی روز همگانی هست یا زنگ بزنم پشتیبانی درستش میکنن ؟
زنگ بزن پشتیبانی حتما برات درست کنند باید تا 10 گیگ سرعت بالاتر به شما داده شود نتیجش هم بگو همین جا باید شب و روز بهت همون سرعت رو بده به شرطی که بیشتر از ده تا مصرف نکرده باشی
بعد از این همه پیگیری. شکایت با این جواب مسخره روبرو شدم... ملت نیایید پارس که پولتونو ریختین تو جوب!!!!
كاربر گرامي با توجه به مصوبه سازمان تنظيم حداقل سرعت دانلود براي سرويس 2 مگابيت بر ثانيه با توجه به در نظر گرفتن ضريب اشتراك يك به هشت، 32 كيلوبايت بر ثانيه ميباشد و در غير اينصورت تخلف صورت گرفته است.
هر چی میگم اشتراک من نامحدود نیست بازم تاکید میکنه همه سرویسها یک به 8 هست!
آقا سرعت روزانه خیلی داغون شده ! ( البته پیشبینی میشد تو ماه رمضون این بشه )
زنگ زدم دختره برداشته بهش میگم من سرعتم 0 تا 10 کیلو در نوسانه ! جواب میده که فیلتر شکن استفاده میکن ؟ میگم نه . میگه یه دستگاه به مودم وصله؟ میگم بله . بعدش میگه که سیم مستقیم از پریز به مودم وصل کن! اخرشم میگه مودمو عوض کن یا همینو کانفیگ کن کن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان ربط اینا به کاهش و افزایش سرعت چیه رو فقط خودشون میدونن
واقعا این پشتیبانی میتونه کاری کنه از این وضع دربیام ؟ 128 نامحدود سرعت 0-10 کیلو دارم![]()
![]()
Last edited by saminem; 09-07-2014 at 14:42.
حالا که بازار شکایت داغه توام شکایت کن![]()
نه بخدا هیچ غلطی نمیتونن بکنن مگه اینکه پول از جیبت بکش بیرون و هی زنگ بزنی تهران اخرشم هیچچی! بسوز بساز
خوبه روی اون خط مخابرات بستم . هر ماه یکیشو شارژ میکنم ببینم چی میشه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)