تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3312 از 3745 اولاول ... 23122812321232623302330833093310331133123313331433153316332233623412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,111 به 33,120 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

زنگ بزن دزست میکنند
    برا منم یه بار تو تایم رایگان حجممو اشتباه حساب کرده بود
    زنگ زدم حجممو درست کردند.
    فقط تو تایم رایگان بوده
    همیشه قبل شروع رایگان و بعد پایان مودمتو خاموش و روشن کن که اگه اشتباه کرده باشن مدرک داشته باشی تو پروفایلت
    چون اگه اینکار رو نکنی میگن قبل از رایگانت تو جاهای دیگه میگشتی و قبول نمیکنن
    خاموش و روشن که هر روز می کنم، این مشکل از امروز پیدا شده، به 1544 داخلی 4 هم گفتم، البته ظاهرا این مشکل فقط در سایت 1544 وجود دارد و حجم زیادی از دست نداده ام، احتمالا برای تفکیک حجم داخلی و خارجی تست می کنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

خاموش و روشن که هر روز می کنم، این مشکل از امروز پیدا شده، به 1544 داخلی 4 هم گفتم، البته ظاهرا این مشکل فقط در سایت 1544 وجود دارد و حجم زیادی از دست نداده ام، احتمالا برای تفکیک حجم داخلی و خارجی تست می کنند.
    منظورم قبل و بعد تایم رایگانه
    چون اونموقع دیتاش میوفته تو ریز مصرفات و دیگه نیازی به اثبات نداره که حجم نادرست ازت کم شده
    آره منم در مورد آپود شکایت کرده بودم بعد که زنگ زده بود ازش در مورد https ها و باز نشدنش پرسیدم گفت دارن حجم داخلی و خارجی رو جدا میکنن احتمالا دلیلش اینه اگه درست نشد بعدا تماس بگیر
    بعد نیاز به داخلی 4 نداره همون 2 هم مشکلت رو حل میکرد تو این زمینه

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

منظورم قبل و بعد تایم رایگانه
    چون اونموقع دیتاش میوفته تو ریز مصرفات و دیگه نیازی به اثبات نداره که حجم نادرست ازت کم شده
    آره منم در مورد آپود شکایت کرده بودم بعد که زنگ زده بود ازش در مورد https ها و باز نشدنش پرسیدم گفت دارن حجم داخلی و خارجی رو جدا میکنن احتمالا دلیلش اینه اگه درست نشد بعدا تماس بگیر
    بعد نیاز به داخلی 4 نداره همون 2 هم مشکلت رو حل میکرد تو این زمینه
    من هم قبل و بعد از دانلود کانکت و دیسکانکت می کنم، اگر پستهای قبلی من را بخوانید می بینید که روی این مورد خیلی تاکید کرده ام، داخلی 4 هم به جز ثبت پیگیری کاری نتوانست بکند چه برسد به داخلی 2 که اصلا پیگیری هم نمی کنند. اگر حجم زیادی بود به 195 شکایت می کردم.

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان کدوم یکی از این سرویس VOD آسیاتک بدرد میخوره؟ فیلم نت، آی سیما، آبو ؟
    خرجشون چنده و فایده دارن؟
    داداش حواست باشه ها من هدف اینارو از رایگان کردن حجم اینا فقط حجم خوری میدونم همین و و بس چون سرم اومده میگم بعضا میبینی حجمتو حساب میکنه
    ولی اگه خاستی آیو از همشون بهتره اکانت هم میتونید از ربات تلگرامی سام سرویس بگیرین اکانت 6 ماهه رایگان میده فقط اگه مدل تلویزیون رو خاست شانسی یه مدل جدیدو انتخاب کنید.اینم لینک ربات تلگرامیش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به قسمت جشنواره ها برین و جشنواره اشتراک رایگان آیو رو انتخاب کنید و یه سری اطلاعات دیگه میخاد که باید بدین.
    در ضمن چون یکی از سرمایه گذار های آیو همین سام سرویس هست واسه خریدارای تلویزیون های سامسونگ اکانت رایگان میده ولی مهم نیست هر کسی میتونه از رباتش بگیره
    Last edited by android500; 13-03-2017 at 20:19.

5. 2 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خدا رحم کنه که اینا چقدر حجم دزدی کردند...

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوباره سکته کرده این ریز مصرفشون بردارن کلم بکارن جاش نظرتون؟

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

داداش حواست باشه ها من هدف اینارو از رایگان کردن حجم اینا فقط حجم خوری میدونم همین و و بس چون سرم اومده میگم بعضا میبینی حجمتو حساب میکنه
    ولی اگه خاستی آیو از همشون بهتره اکانت هم میتونید از ربات تلگرامی سام سرویس بگیرین اکانت 6 ماهه رایگان میده فقط اگه مدل تلویزیون رو خاست شانسی یه مدل جدیدو انتخاب کنید.اینم لینک ربات تلگرامیش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به قسمت جشنواره ها برین و جشنواره اشتراک رایگان آیو رو انتخاب کنید و یه سری اطلاعات دیگه میخاد که باید بدین.
    در ضمن چون یکی از سرمایه گذار های آیو همین سام سرویس هست واسه خریدارای تلویزیون های سامسونگ اکانت رایگان میده ولی مهم نیست هر کسی میتونه از رباتش بگیره
    مرسی
    پس از خیرش میگذرم. پول بدم یک مشت فیلم و سریالهای قدیمی صدا سیما تماشا کنم. فکر کردم تمام رایگانه. خارج پسرم برای amazon و netflix با جدیدترین فیلم و سریالهای عالی ماهی 10euro میده

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سرویس عید آسیاتک معرفی شد
    قبلا قیمتش اشتباه بود خودشونو هلاک کردن
    سرعت 512
    29 گیگ 1 ساله 124260 تومان
    هیچ ایتم رایگانی هم نداره
    مشخصه فکر برگشت جشنواره ها رو باید از مخیله ها خارج نماییم

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سرویس عید آسیاتک معرفی شد
    قبلا قیمتش اشتباه بود خودشونو هلاک کردن
    سرعت 512
    29 گیگ 1 ساله 124260 تومان
    هیچ ایتم رایگانی هم نداره
    مشخصه فکر برگشت جشنواره ها رو باید از مخیله ها خارج نماییم
    من برم بخرم تا تموم نشده آخه این یک استثناست افتضاحترین سرویس ویژه آسیاتکه میخام داشته باشمش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •