روبکس اکانت اضافه دار ! اگه مقداری ایرون بفرستن به من متشکر می شوم !! بی شوخی بفرستید !! الان کلی و وودم روی 11 هزار هست ! ولی ایرون ندارم دوست ندارم افر هم بدم !!![]()
روبکس اکانت اضافه دار ! اگه مقداری ایرون بفرستن به من متشکر می شوم !! بی شوخی بفرستید !! الان کلی و وودم روی 11 هزار هست ! ولی ایرون ندارم دوست ندارم افر هم بدم !!![]()
یه نیمه سوال!...
چرا میگین Hc بده؟
درسته که فارم رو کمی بی جهت پر میکنه، ولی حداقل برای تازه کارها که فارم اونقدر براشون ارزش نداره عالیه... خصوصا در مقایسه با Lc، خیلی مقاوم تر هستن و درواقع میزان تلفاتشون خیلی کمتره...
ضمن اینکه درسته 6 نیزه دار دفاعشون بهتر از یه Hc هست، اما هیچ وقت میتونن مثل اونها حمله کنن؟!
منظورم این بود که ما میگفتیم دفاع این یونیت از Hc بهتره... حمله اون یونیت از Hc بهتره...
ولی اگه بخوام تک-تک حساب کنم، Hc ارزشمنده!
---------------------
راستش از Hc پول گرفتم که اینا رو گفتم!!
---------------------
می دونم این گفته من رو رد میکنید، ولی لطفا طوری بگید که من متوجه بشم!
ورلد 21؟! مگه فرستادن یک طرفه ریسورس آزاد شده؟
اگه آفر بدی من برات می تونم فعلا 3000 تا بفرستم
به به
خوش میگزره
راستی شمات الان adsl داشتید چی دانلود میکردید (خواهش میکنم بگید )
بازی یا فیلم
راستی فیلم اینگلیسی نمیچسبه به ادم
زیر نویس داشته باشه
یکی هم مشکل راپید رو از کجا حل کردید
من میخوام بگیرم شدیدا نیاز
دارم شما می خواید شریکی بگیریم
اگه یادم باشه
Hc رو واسه ساپورت کردن اونیکی روستا ها درست میکردن که هم سرعتش خوبه و هم دفاع که
واسه موضوع بالا عالی میشه
صفا تاپیک رو درست نکرده
راستی به اوتارت خیلی علاقه داری ؟
مگه اکادمی نساختین ؟
پس چجوری با ترایب ها حمله میکنن
یعنی فقط همینطوری حمله میکنید
نگاه کن الان شاید این جوری باشه الان واسط ولی اگه روستاهات زیاد بشه باید روستاهات رو دسته بندی کنی !!یه نیمه سوال!...
چرا میگین Hc بده؟
درسته که فارم رو کمی بی جهت پر میکنه، ولی حداقل برای تازه کارها که فارم اونقدر براشون ارزش نداره عالیه... خصوصا در مقایسه با Lc، خیلی مقاوم تر هستن و درواقع میزان تلفاتشون خیلی کمتره...
ضمن اینکه درسته 6 نیزه دار دفاعشون بهتر از یه Hc هست، اما هیچ وقت میتونن مثل اونها حمله کنن؟!
منظورم این بود که ما میگفتیم دفاع این یونیت از Hc بهتره... حمله اون یونیت از Hc بهتره...
ولی اگه بخوام تک-تک حساب کنم، Hc ارزشمنده!
روستاهای دفاعی که فقط دفاعی بسازی 10k spear & sword یا 8k spear & 2500 HC ....
ما دیگه با این روستاها حمله نمی کنیم !! این ها برای دفاع از روستاها هست !! یعنی اصلا نباید روستاهای میکس بسازی
چون اصلا کارایی نداره !!
ببخشید ها منم ازش خوشم نمی اد خیلی ترسناکه !!!
Farminga !!![]()
تاپیک ماله من نیست
ولی عمر من تو این بازی دقیقا به اندازه عمره این تاپیکه
از صفر شروع کردم ,صاحب تاپیک بهزاده
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)