تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3311 از 3347 اولاول ... 231128113211326133013307330833093310331133123313331433153321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,101 به 33,110 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کلا یدونه شبانه مونده اونم ۳۰ گیگ ۹ تومان
    خوب سیمکارت اااایررران سللل رو میندازم سطلللل اشششغاللللل

2. این کاربر از reza_r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    Last edited by CAPITAN MAC; 16-12-2020 at 14:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

الان این نامحدوده؟یا ساعتی؟

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الان این نامحدوده؟یا ساعتی؟
    جفتش یعنی تو اون زمان معین هر چه قدر بخوای میتونی دان کنی البته هر چی که چه عرض کنم چون با سرعت معینی که هست تو یه زمان معین از یه حدی بیشتر نمیشه دانلود کرد در واقع زمان محدود و مقدار دانلود هم محدوده ولی اسمش نامحدودهاین دنیا پر از تضادهای مختلفه
    Last edited by ariobarzan2; 17-12-2020 at 14:47.

7. این کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

نگران نباش برات اضافه کرد ، ١٠ گیگ ٨ تومان

Last edited by italodance; 18-12-2020 at 07:50.

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

درود
    بنده قصد خرید یک مودم فورجی دارم
    در حال حاضر از موبایل فورجی استفاده میکنم.
    الان میخوام بدونم دکل منطقه که ازش اینترنت میگیرم دقیقا چه باندها و فرکانسی رو بهم میده؟
    از کدوم نرم افزار میشه بهش پی برد؟
    جدا از بحث خرید مودم و ساپورت فرکانسی کنجکاو هم هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خوب اینا الان چگونه میشه جایگزین شبانه نامحدود یکماهه شمرد ؟
    مجبوریم ؟

اینها همیشه مارو بین خودشون پاسکاری میکنن . یه مدت ماهانه اول خراب شد اومدیم ایرانسل .
    الان اینم حذف شد اونور بسته یکماهه 20 تومنی گذاشتن .دوباره برمیگردیم اول ..
    و این پاسکاری ها همچنان ادامه دارند

11. این کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه RyanMiler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

درود
    بنده قصد خرید یک مودم فورجی دارم
    در حال حاضر از موبایل فورجی استفاده میکنم.
    الان میخوام بدونم دکل منطقه که ازش اینترنت میگیرم دقیقا چه باندها و فرکانسی رو بهم میده؟
    از کدوم نرم افزار میشه بهش پی برد؟
    جدا از بحث خرید مودم و ساپورت فرکانسی کنجکاو هم هستم
    درود دوست عزیز

ایرانسل خدمات اینترنت باند پهن همراه (FDD-LTE) خود را روی دو فرکانس 1800 و 2600 مگاهرتز ارائه می‌کند و این توانایی گوشی یا مودم کاربر در اتصال همزمان به هر دوی اینفرکانس‌ها است که آن را تبدیل به 4.5G(LTE-A یا 4G+) می‌کند. تمامی این موارد پایداری شبکه، افزایش پهنای باند و سرعت بالاتر اتصال کاربران به اینترنت را در بر خواهد داشت.

این پاسخ کارشناس ایرانسل بود

برای باند ها گمونم B3 و B7 باشه

پیشنهادم به شما تهیه مودم FD-M60 هست.
    مزایاش قابل حمل بودن. باتری با ماندگاری بالا. قابلیت تجمیع مخابراتی یا همون 4جی پلاس واقعی.
    در کل میتونه بهترین گزینه برای اینترنت 4جی باشه. میتونید آنلاک شده ی این مودم هم از کانال صابر جان تهیه کنید که تمامی سیم کارت هارو پاسخگو باشه.

13. این کاربر از RyanMiler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یلدای امسال؛ از دور در کنار هم!
    هدایای ویژۀ ایرانسل برای «یلدای دیجیتال» اعلام شد
    ۱۳۹۹/۰۹/۲۹

ایرانسل به مناسبت شب یلدا، هدایای دیجیتالی ویژۀ خود را اعلام کرد. این هدایا شامل بستۀ هدیۀ ۲ گیگابایتی اینترنت داخلی، مکالمۀ رایگان ایرانسلی، تخفیف ۵۰ درصدی برگزاری کلاس‌های آنلاین در اپلیکیشن داناپلاس و هدایای ویژۀ تکان شگفت‌انگیز ایرانسل من است. ایرانسل همچنین در این شب، برنامۀ ویژه‌ای با حضور هنرمندان محبوب، در صفحۀ اینستاگرام خود تدارک دیده است.

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، امسال در شب یلدا، طولانی‌ترین شب سال ۱۳۹۹، ایرانیان به دلیل لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای مقابله با بیماری کرونا، دور از هم و در عین حال از طریق ارتباطات دیجیتال، در کنار هم هستند. اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران هم به همین مناسبت، هدایای ویژه‌ای در نظر گرفته است.

بستۀ هدیۀ ۲ گیگابایتی اینترنت داخلی

تمام مشترکان ایرانسل می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوری #۵* و یا از طریق بخش پیشنهادها در اپلیکیشن ایرانسل من، بستۀ هدیۀ ۲ گیگابایتی اینترنت داخلی را دریافت کنند. این بسته، از ساعت ۱۸ روز ۳۰ آذر ماه ۱۳۹۹ تا ساعت ۱۸ اول دی ماه، قابل فعال‌سازی و استفاده است.

۵ دقیقه مکالمه ایرانسلی، ۵۰ دقیقه بعدی رایگان!

طرح هدیۀ مکالمه با شماره‌گیری کد #۲*۱*۴۴۴۴* و یا از طریق بخش پیشنهادها در اپلیکیشن ایرانسل من فعال می‌شود. با فعال‌سازی این طرح، پس از ۵ دقیقه مکالمه ایرانسلی، ۵۰ دقیقۀ بعدی مکالمه، رایگان است. این طرح، از بامداد ۳۰ آذر ۱۳۹۹ تا ساعت ۲۳:۵۹ این روز، قابل فعال‌سازی و استفاده است.

تخفیف ۵۰ درصدی برای برگزاری کلاس‌های آنلاین

۵۰ درصد تخفیف در برگزاری کلاس آنلاین، ویژۀ یلدا، روی پلتفرم آموزش آنلاین دانا پلاس، یکی دیگر از هدایای درنظر گرفته شده است. مهلت فعال‌سازی این بستۀ تخفیفی، تا ۳۰ آذر ماه ۱۳۹۹ است و با استفاده از آن، بهره‌مندی از ۵۰ درصد تخفیف برای فعال‌سازی بستۀ یک ماهۀ ۳۱۵هزار تومانی، با قیمت ۱۵۷هزار و ۵۰۰ تومان، امکان‌پذیر است.

«دانا پلاس» ایرانسل، یکی از پلتفرم‌های اصلی شبکۀ دانا، زیرساخت اختصاصی آموزش هوشمند کشور، برای آموزش آنلاین و برگزاری نشست‌های مجازی و وبینار است که توسط ایرانسل برای کمک به تحقق عدالت ارتباطی و آموزشی ارائه شده است. دانا پلاس، ۱۴ مهرماه ۱۳۹۹، در قالب آیین بهره‌برداری از طرح‌های ملی کشور، با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی رئیس‌جمهوری و مهندس محمدجواد آذری‌جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، افتتاح شد.

تکان شگفت‌انگیز ایرانسل من!

علاوه بر هدایای فوق، ایرانسل مانند روال سال‌های قبل، در بخش «تکان شگفت‌انگیز» اپلیکیشن ایرانسل من، برای مشترکان خود هدیۀ ویژه‌ای در نظر گرفته است. در هر ساعت از روز ۳۰ آذر ماه ۱۳۹۹، تکان شگفت‌انگیز ایرانسل من به ۴۰ کاربر، ۴۰ گیگابایت اینترنت هدیه می‌دهد. تمام مشترکان دائمی و اعتباری ایرانسل می‌توانند از بامداد ۳۰ آذر ۱۳۹۹ تا ساعت ۲۳:۵۹ این روز، با رفتن به بخش تکان شگفت‌انگیز ایرانسل من و تکان‌دادن گوشی همراهشان، شانس خود را برای دریافت بستۀ هدیۀ ۴۰ گیگابایتی امتحان کنند. اعتبار این بسته، ۲۴ ساعت پس از فعال‌سازی خواهد بود و هر کاربر فقط یک بار شانس دریافت این هدیه را دارد. «تکان شگفت‌انگیز» از صفحه اصلی اپلیکیشن ایرانسل من قابل دسترسی است.

«یلدا امن»؛ ویژه‌برنامۀ شب یلدا در اینستاگرام ایرانسل

ایرانسل همچنین ویژه‌برنامه‌ای را برای مخاطبان صفحۀ اینستاگرام خود تدارک دیده است. این برنامه، با اجرای لیلی رشیدی، ترکیبی از موسیقی، قصه و خاطره است و طی آن، احترام برومند و بهرام شاه‌محمدلو (آقای حکایتی)، برای مخاطبان اینستاگرام ایرانسل، قصه‌های یلدایی می‌گویند.

به دلیل لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای مقابله با بیماری کرونا، ایرانیان در یلدای ۹۹، دور از هم و در عین حال از طریق ارتباطات دیجیتال، در کنار هم هستند. این برنامه هم به همین منظور، با عنوان «یلدا امن» و هشتگ #یلدامن، طوری طراحی شده که گویی هنرمندان از خانه‌هایشان و با استفاده از اینترنت، دید و بازدید می‌کنند. از طرفی، با توجه به مصادف شدن یلدای ۹۹ با روز پرستار، در این برنامه، با یکی از کادر درمان به صورت اینترنتی گفت‌وگو و از تلاش‌ها و ایثارگری آنان قدردانی می‌شود.

ویژه‌برنامۀ یلدای ۹۹ ایرانسل، شامل پنج قسمت پنج تا ۹ دقیقه‌ای به همراه پنج موزیک ویدیو است. ایرانسل در سال‌های گذشته نیز در شب یلدا، برای اولین بار، نمایش‌های اینستاگرامی مرتبطی را تهیه و منتشر کرد که با استقبال مخاطبان روبه‌رو شد؛ تا آنجا که در سال‌های بعد، سایر برندها هم برنامه‌های مشابهی را تهیه و منتشر کردند.

تماشای برنامۀ «یلدا امن»، با مراجعه به صفحۀ رسمی @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اینستاگرام، به نشانی instagram.com/irancell امکان‌پذیر است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •