اینها فقط جنبه تبلیغات داره همین 4G هم بعد اینهمه سال هنوز نتونستن توسعه کامل بدن الانم که کشور تو باتلاق مشکلات اقتصادی و گرانی و تورم فرو رفته و امیدی بهش نیست
اینها فقط جنبه تبلیغات داره همین 4G هم بعد اینهمه سال هنوز نتونستن توسعه کامل بدن الانم که کشور تو باتلاق مشکلات اقتصادی و گرانی و تورم فرو رفته و امیدی بهش نیست
سلام
اصلا معلوم نیست چه خبره تو این مملکت
خونه ما حوالی نارمکه بعد تا حدود دی پارسال ایرانسل و انتن دهیش و ایضا نتش اوکی بود و شبانه میخواستم بگیرم از ایرانسل میگرفتم
بعد اون بدون اینکه اتفاق خاصی بیفته انتن دهی فاجعه شده و نتش هم H شده و سایت خود ایرانسل هم باز نمیکنه !
کسی میدونه چرا اینطوری شده ؟
صبح دیدم ای پیم عوض شده و رقم دوم ای پی ایرانسل برای اولین بار تو عمرم ۲۱۶ شده بود نشانه 4G روی روتر قدیمیم خاموش بود و سرعت بالا.
زیر ۷ مگابایت تک کانکشن خارجی پایین نمی میومد.
چشمم کور گفتم روشن و خاموش ببینم چی میشه دیدم نشانه 4G آمد و ای پی های همیشگی و سرعت یک خورده افت کرد در حد ۱ مگابایت.
دیگه هر چه قدر روشن و خاموش کردم آن رنج ای پی نیامد که نیامد...
دوستان من برای یک سیم کارت ایرانسلم اینترنت شبانه 4g گرفتم . الان فکر میکنم 17 گیگ از اینترنت معمولی که روی این سیم بوده پریده ؟ کاری میشه کرد ؟
روی یک سیم دیگه هم شبانه گرفتم ولی این اتفاق نیفتاد یعنی نوشت 23 + 30 شبانه
راهی داره اون 17 گیگ رو پس بگیرم ؟
دوستان من برای یک سیم کارت ایرانسلم اینترنت شبانه 4g گرفتم . الان فکر میکنم 17 گیگ از اینترنت معمولی که روی این سیم بوده پریده ؟ کاری میشه کرد ؟
روی یک سیم دیگه هم شبانه گرفتم ولی این اتفاق نیفتاد یعنی نوشت 23 + 30 شبانه
راهی داره اون 17 گیگ رو پس بگیرم ؟
زنگ بزن بشون بپرس بیین چی میگن، بگو دقیق چک کنند این حجم کی و چه زمانی با هم پریده.
درود بر مردم غارت زده ایران
شرکت ایرانسل در راستای کسب سود بیشتر و غارت مطلوبتر در اقدامی دو بسته ساعتی نامحدود خود را حذف و فقط گرانترین بسته را حفظ نمود.
فقط یک ایرانی میتونه سر یک ایرانی رو ببره، ایرانسلا.![]()
بسته نامحدود ماهیانه رو هم حذف کرده :|
خوب پس دیگه شبانه نداره؟
برگردوند و ٧٠ درصد حجمش رو هم کم کرده![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)