اینم امداد خودروی سایپا ورژن جدید. خوب به نوشته ها و علامت سایپا که جلوی نوشته ها است توجه کنید . اضافه شدن چرخ پشت وانت و تغییر جای آژیر . البته این هم بگم که بدون کمک اقا مجید درست نمیشد.![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
اینم امداد خودروی سایپا ورژن جدید. خوب به نوشته ها و علامت سایپا که جلوی نوشته ها است توجه کنید . اضافه شدن چرخ پشت وانت و تغییر جای آژیر . البته این هم بگم که بدون کمک اقا مجید درست نمیشد.![]()
ايول خيلي باحاله.خيلي باحاله حتما بذارش .
از همه سپاس گذارم.![]()
اقا behzad اگه می خوای برات میزارم ولی اگه یکم بیشتر صبر کنی امکانات بیشتر براش درست میکنم . به هر حال اگه بخوای میزارم
از اول بهتره ولی هنوز کار داره
![]()
خوبه ولی اگه اون قسمت بار ماشین که پایین هست رو هم،هم سطح بقسش کنی بهتر می شه .
برای این کار قسمت مورد نظر رو امتخاب کن و یکم بکش به طرف بالا
کسی جواب ما رو نداد ؟
چطوری می تونم بیشتر فشرده کنم
راستی من gtaدوبله به فارسی رو گرفتم ولی رادیوش فارسی نیست می خواستم بدونم مال بقیه کسانی که فارسی دارن همینطوریه.؟
Last edited by majid_sd2009; 07-04-2008 at 17:22.
اره اقا مجید مال من هم فارسی ولی رادیوش خارجی . من چند وقت پیش یه پک از بازی دیدم که نوشته بود gta irani و هم ماشیناش و هم رادیوش ایرانی بود. قیمتش هم 4 تومان بود
نه مال من رادیوش هم فارسیه و افتخاری و عسکری و عصری و سیاهپوشان و از اینا میخونن توی کانالهلی مختلف مال من از شرکت VNVGames هست
سلام مجید عزیز اگه میتونی برای من W910 رو برای دوربین کارل بساز اینم عکس از همه جهاتش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مجید جان یه سوال. چجوری میشه رنگ بدنه ماشینی رو که درست کردم مثل ماشین های دیگه کنم یعنی مثل اولش از رنگ خود carcols استفاده کنم.
دستت درد نكنه ...اين يكي درست بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)