این روش لحیم کاری مگه فریمور مودمو ریست نمیکنه؟ که بشه فریمورمورد نظر واردش کرد؟
این روش لحیم کاری مگه فریمور مودمو ریست نمیکنه؟ که بشه فریمورمورد نظر واردش کرد؟
سلام
دوستان من یک مشکلی دارم ، چند روز که میگذره میبینم مودم کانکت نیست و باید خاموش و روشنش کنم
مودم هم انلاکه و فریمور 196 هست
کسی میدونه باید این مشکل رو چطور رفع کنم؟
سیم ایرانسل ولی با مودم مبین نت آنلاک
خیر اصلا با این ورژن ها ارتباط برقرار نمیشه و راهی نداره
nvram باید جایگزین کنید . بک آپ داخل فروم گذاشتم فقط اطلاعات خودتون رو ویرایش کنید و بزنید به مودم
بله این مودم ها همون مودم ایرانسل هست با ریست مودم اسم وای فای به همون اسم ایرانسل تغییر پیدا میکنه و کل قضیه اینها لو میره . راحت هم انلاک میشن و بعضی شرکها اصلا انلاک نیستن خواستید بهتون ادرس رو میدم تا بخرید و استفاده کنید فقط رو همشون ( اونهایی که انلاک نیستن ) فریمور 192 جنرال هست به درد نمیخوره و باید سیم لحیم کنید و فریمور جدید داخل فروم رو بزنید تا سرعتتون بره بالا . ولی برا اسیا تک من جایی خوندم با سیم معمولی ایرانسل هم کار میکنه . کار هم نکنه انلاک میشن راحت از خود شرکت بگیرید با سیم کارت و بسته ارزون تر از بیرون میدن تماس بگیرید باهاشون . در مورد مبین نت ریسک هست و نمیشه گفت لاک دائمی هستن یا نه . در ضمن سرعت با فریمورهای جدید خیلی خوبه و اکثرا 85 درصد کاربرا راضی هستن . موفق باشید .
رو tdd با فریمور 196 ایرانسل ؟
اره
فک کنم 196 ایرانسل هست با gui هواوی ، اسم فایلی که زده بودم اینه:
B612_UPDATE_11.196.01.01.234new32
برو رو فریمور : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بین باز مشکل داری ؟ ولی یکی از دوستان این مشکل رو داشت با اپراتور هم تماس گرفته بود نمیدونم به کجا رسید فقط هم رو tdd مشکل رو داشت . باز هم یه فریمور عوض کن درست شد از فریمور خود ایرانسل هست نه نشد از شبکه هست و منطقه شما . کلا فریمورهای 196 ایرانسل رو من در قسمت شبکه اونها دستی نبردم و همه از نظر شبکه دقیقا همون ماله خود ایرانسل هستن . موفق باشید .
دوستان گرامی و بزرگوار. خواستم بدونم مودم b612 روتر هم هست؟
به عنوان مثال اگر مودم در محل دیگری به یک (دستگاه) وصل باشه آیا می تونم روی همون مودم آی پی استاتیک بگیرم و (دستگاه) رو از دور کنترل کنم؟
درضمن زمانی آی پی استاتیک می گیرم چجوری می تونم ازش استفاده کنم؟
از صمیم قلب ممنونم از کسانی که راهنمایی کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)