تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 331 از 452 اولاول ... 231281321327328329330331332333334335341381431 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,301 به 3,310 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

داره خودمونی میشه SINASONY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

مبین نت شرکت گرونفروشیه. اصلا ارزش نداره منکه مودمشو گذاشتم کنار.

2. این کاربر از SINASONY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون از شما

یعنی منی که چند متر با دکل هم فاصله دارم سرعتم نوسان داره؟
    با توجه به اینکه سرعت اینترنت شما با همراه اول طبق گفته خودتون 14 مگابیت در ثانیه هست، من حدس میزنم با سرویس 360 مبین نت در حالت fd نوسان سرعت داشته باشید. چون این سرعت همراه اول خیلی کمه و احتمالاً دارای نوسان خواهد بود. دقیقاً مثل منطقه‌ی ما که آنتن دهی همراه اول فول هست ولی هم همراه اول و هم طرح 360 مبین نت نوسان سرعت داره.
    حالا بازم اگر خواستید، نصاب مبین نت میاد براتون تست میکنه. اگر راضی بودید که بگیرید. البته تو ساعت های مختلف روز نوسانات فرق میکنه. خودتون هم میتونید با همراه اول تو ساعت های مختلف تست سرعت بگیرید.
    Last edited by mostafadc; 30-08-2019 at 02:43.

4. 2 کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من هنوز یه چیزو نفهمیدم : روی طرح 360 نوسان هست یا روی دکل همراه اول ؟ مثلا اگر طرح 360 باشه ولی از توی مودم به جای fdd به tdd وصل بشیم چطور ؟ بازم نوسان داره ؟
    روی fdd که فقط روی طرح 360 میشه انتخابش کرد، نوسان زیاده حتی با سیگنال قوی
    ولی روی tdd(چه با طرح 360 و چه بدون 360) اگر سیگنال قوی باشه، نوسان چندانی نیست و سرعت نسبت به fdd بالاتر هست.
    یعنی به نظر میرسه که BTSهای خود مبین نت، در صورت وجود سیگنال قوی، سرعت بهتر و کم نوسان تری ارائه میدن و BTSهای همراه اولی که به fdd طرح 360 ، اینترنت میدن، سرعت کمتر و نوسان بیشتری دارن
    البته ممکنه تو مناطق مختلف فرق داشته باشه.
    Last edited by mostafadc; 30-08-2019 at 02:41.

6. این کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

با توجه به اینکه سرعت اینترنت شما با همراه اول طبق گفته خودتون 14 مگابیت در ثانیه هست، من حدس میزنم با سرویس 360 مبین نت در حالت fd نوسان سرعت داشته باشید. چون این سرعت همراه اول خیلی کمه و احتمالاً دارای نوسان خواهد بود. دقیقاً مثل منطقه‌ی ما که آنتن دهی همراه اول فول هست ولی هم همراه اول و هم طرح 360 مبین نت نوسان سرعت داره.
    حالا بازم اگر خواستید، نصاب مبین نت میاد براتون تست میکنه. اگر راضی بودید که بگیرید. البته تو ساعت های مختلف روز نوسانات فرق میکنه. خودتون هم میتونید با همراه اول تو ساعت های مختلف تست سرعت بگیرید.
    تشکر از شما
    البته من عرض کردم ۱۴ مگابایت حدودا ۱۱۲ مگابیت سرعت دارم با همراه اول

نوسان داشته باشه موقع نصب و نصاب میاد اصولا همون موقع مشخص میشه؟

8. 2 کاربر از komail7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

راستی مبین نت به غیر از TD الان 4G هم ارائه میکنه؟

10. 2 کاربر از komail7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تشکر از شما
    البته من عرض کردم ۱۴ مگابایت حدودا ۱۱۲ مگابیت سرعت دارم با همراه اول

نوسان داشته باشه موقع نصب و نصاب میاد اصولا همون موقع مشخص میشه؟
    اگه اینجوریه، توصیه من اینه که همون همراه اول رو بگیرید. خیلی بهتره. حتی اگر مبین نت 360 بدون نوسان داشته باشید.
    چون تو‌ مبین نت چه طرح عادی چه 360 ، سرعت تا 40 مگابیت(5 مگابایت) قفل شده و بالاتر نمیره. که البته معمولاً کمتر از اینم میشه.
    در ضمن شما تو همراه اول تجمیع فرکانس و یا MIMO هم دارید که باعث میشه سرعت بیشتری بگیرید ولی تو مبین نت نه تجمیع فرکانس وجود داره و نه MIMO (نه طرح معمولی و‌ نه طرح 360)
    نصاب میاد تست سرعت میگیره، اگه سرعت دانلود بالای 4 مگابیت و سرعت آپلود بالای 1 مگابیت باشه، تحویلتون میده.
    ولی مثلاً اگه شما بخاطر نوسان یا پینگ بالا راضی نباشید، میتونید بگید که نمیخوایدش.
    نوسان تو ساعت های مختلف روز ممکنه فرق کنه.
    Last edited by mostafadc; 30-08-2019 at 04:47.

12. این کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

راستی مبین نت به غیر از TD الان 4G هم ارائه میکنه؟
    سیمکارت 4g جدا نداره. همون سیمکارت td رو هم فقط با مودم میفروشه و جدا نمیده
    رو همون سیمکارت و‌ مودمی که به عنوان td-lte میده، اگه طرح 360 بگیرید، اینترنت FD بوسیله رومینگ همراه اول ارائه میشه.
    البته با محدودیت های زیادتر نسبت به خود همراه اول که بعضیاش رو در پست قبلی عرض کردم

14. 2 کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

روی fdd که فقط روی طرح 360 میشه انتخابش کرد، نوسان زیاده حتی با سیگنال قوی
    ولی روی tdd(چه با طرح 360 و چه بدون 360) اگر سیگنال قوی باشه، نوسان چندانی نیست و سرعت نسبت به fdd بالاتر هست.
    یعنی به نظر میرسه که BTSهای خود مبین نت، در صورت وجود سیگنال قوی، سرعت بهتر و کم نوسان تری ارائه میدن و BTSهای همراه اولی که به fdd طرح 360 ، اینترنت میدن، سرعت کمتر و نوسان بیشتری دارن
    البته ممکنه تو مناطق مختلف فرق داشته باشه.
    برای من روی fdd سرعت اکثرا روی 40 مگ ثابته ولی پینگ ساعت 10 شب میره روی 200 حتی روی tdd هم که میزارم پینگ کم نمیشه توی چند تا منطقه مختلف تست کردم فرقی نداشت

16. این کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

برای من روی fdd سرعت اکثرا روی 40 مگ ثابته ولی پینگ ساعت 10 شب میره روی 200 حتی روی tdd هم که میزارم پینگ کم نمیشه توی چند تا منطقه مختلف تست کردم فرقی نداشت
    حالا جالب اینه که برا من پینگ معمولاً ثابته به غیر از شبایی که فرداش تعطیله که مشخصه به خاطر استفاده زیاده
    ولی سرعت دانلودم با fdd و سیگنال خیلی قوی از 15 مگابیت بیشتر نمیشه و البته اکثر مواقع زیر 10 مگابیت هست اونم با نوسان بسیار زیاد. البته سرعت آپلودم با fdd نسبتاً بالا هست و حتی تا 10 مگابیت هم میرسه که نسبتاً خوبه
    روی tdd با اینکه سیگنال خیلی ضعیفی دارم ولی سرعت دانلودم نوسان چندانی نداره و بعضی وقتا تا 30 مگابیت هم میرسید ولی نزدیک دو سه ماهه که اومده پایین. سرعت آپلودم با tdd همیشه افتضاح بوده و زیر 1 مگابیت بود. که اونم مشخصه بخاطر ضعف سیگنال tdd هست.
    و پینگم هم معمولا با tdd پایین تره. با اینکه سیگنال tdd خیلی ضعیفه و سیگنال fdd خیلی قوی

18. این کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

حالا جالب اینه که برا من پینگ معمولاً ثابته به غیر از شبایی که فرداش تعطیله که مشخصه به خاطر استفاده زیاده
    ولی سرعت دانلودم با fdd و سیگنال خیلی قوی از 15 مگابیت بیشتر نمیشه و البته اکثر مواقع زیر 10 مگابیت هست اونم با نوسان بسیار زیاد. البته سرعت آپلودم با fdd نسبتاً بالا هست و حتی تا 10 مگابیت هم میرسه که نسبتاً خوبه
    روی tdd با اینکه سیگنال خیلی ضعیفی دارم ولی سرعت دانلودم نوسان چندانی نداره و بعضی وقتا تا 30 مگابیت هم میرسید ولی نزدیک دو سه ماهه که اومده پایین. سرعت آپلودم با tdd همیشه افتضاح بوده و زیر 1 مگابیت بود. که اونم مشخصه بخاطر ضعف سیگنال tdd هست.
    و پینگم هم معمولا با tdd پایین تره. با اینکه سیگنال tdd خیلی ضعیفه و سیگنال fdd خیلی قوی
    منم سيگنالم ضعيفه با تي دي و سرعت اپلودم كمتر از يه مگه ولي پينگم هيچ فرقي نداره ، وقتي مبين نت اپلود رو روي ٤ مگ محدود كرده چه جوري ١٠ مگ ميگيري؟

20. این کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •