سلام.
ببخشيد نظرتون رو راجع به ، T 700 بگيد؟
چه جور گوشيه؟!!!
سلام.
ببخشيد نظرتون رو راجع به ، T 700 بگيد؟
چه جور گوشيه؟!!!
سلام دوستان ..
من w580 دارم ..
همونطور که میدونید یه قابلیتی که گوشیهای سونی دارن ( بقیه گوشیا رو نمیدونم ) اینه که میشه مکالمه رو
بدون نرم افزار ضبط کرد ..
هنگام مکالمه - More بعدشم Record .... اینو خودتون بهتر میدونید ..
حالا مشکلی که من باهاش دارم اینه که موقع ریکرد کردن ، هر 10 ثانیه یه BEEP میزنه ! ..
این بیپ رو هم بعضی وقتا طرف مقابل میشنوه . تابلو میشه !!
راهی برای خفه کردن این بیپ هست ؟!
ممنون
یا حق
![]()
نه ، اگه میخوای بیپ نده یه نرم افزار بنصب![]()
سلام دوستان
من جدیدا یک گوشی سونی اریکسون گرفتم
مشکلم اینجاست که من سیم کارت ایرانسل دارم و مسیج سنتر خود دیفالت ایرانسل واسم کار نمیکنه من مجیورم از یک مسیج سنتر دیگه استفاده کنیم
ولی مشکل ایتجاست مسیج سنتر خودم رو که وارد میکنم وقتی که تو خیابون میرم و BTS ها عوض میشه دوباره میپره روی مسیج سنتر اصلی خود ایرانسل که برای من کار نمیکنه و اون مسیج سنتری که من وارد کردم پاک میشه
مشکل از کجاست ؟
گوشی من z770
قبلا با نوکیا این مشکل رو نداشتم
من گوشیم w580 .بعد میخواستم ببینم چجوری میشه روشن کرد گوشی رویعنی راه اصولیش رو میخوام
چون هرچی روی دکمه ی پاورش دستمو نگه میدارم روشن نمیشه.باید چند بار فشارش بدم دکمه رو بعد دستم رو بردارم تا وقتی که یه ویبره ی خفیف بزنه و روشن شه!!!!
کلا راهش همینه؟
یه سوال دیگه هم داشتم. توی کدوم قسمت میتونم برای روشن خاموش کردن گوشی سونی پسورد بذاریم؟
ممنون
من جی 900 دارم وقتی وصلش میکنم به کامپیوتر مموری کارت من میاد ولی مموری خود گوشی نمیاد باید چیکار کنم؟
کمک کنید لطفا
حتما با کابل خودش وصل کنید
با کابل گوشیهای قدیمی تر معمولا اینطوری میشه
با کابل خودش وصل میکنم
کابلش چه رنگیه؟؟
این مشکل رو روی یه گوشی دیگه داشتم ، بعضی وقتا اینطوری میشد ، دوباره جدا میکردم و می زدم ، درست میشد
، راهی به ذهنم نمی رسه ، جز اینکه به یه پورت یو اس بی دیگه سیستمت بزنی!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)