ممنونم اما کدوم مدل و برتریش چیه؟
ممنونم اما کدوم مدل و برتریش چیه؟
یعنی دقیقا چکار کنم؟
مودمو ببرم تو کوچه، بعد با وای فای میتونم وضعیت خطو کنترل کنم؟
یا نه، باید از دم در کابل lan بکشم تا طبقه دوم، دقیقا اون سمت خونه!
اگه مودتم وایرلس داره میشه با وای فای هم ببینی وضعیت خطت رو
آقا کسی جواب ما رو نداد؟
بله حتما پیگیری کن برمیگردونن وقتی پروفایل بالا ببندن خود به خود SNR میاد پایین و اگر خط در شرایط لازم برای استفاده نداشته باشه افت سرعت و در مواقعی برات ثبات لینک مودم شروع به قطع وصل شدن میکنه
اگر مشهد هستی بگو شماره بخش بستن سرعت رو بدم مستقیم تماس بگیر بگو بخش بازرسی مخابرات شماره رو داده تا سریع تر مشکل اینجانب حل بشه
خیلی ممنون از راهنماییتون.من اصفهانم.هر وقت هم میرم به پشتیبانی میگم میگه تا چند روز دیگه درستش می کنیم اما پیگیری نمی کنن و من الآن یکماهه هی امروز فردا میکنن![]()
گاهی اوقات مشکلات به بخشی ارتباط پیدا میکنه که هسته مرکزی هست و جوابگو آنی نیست زمان میبره تا نامه توسط تک تک مسئولین اون بخش رسیدگی بشه و ارجاع بشه به مرکز مربوطه لذا پیگیری زیاد باعث میشه اولویت نامه به حداقل برسه پس پیگیری لازم رو داشته باشید که انشالله مشکل بر طرف شه
زنگ بزن 2020بگو دان استریمتو پایینتر بیارن البته اگر مودم چیپست برودکام داری خودت دان استریمتو پایین بیار
دوستان این وضعیت خط منه، میتونین مشکلاتش رو بهم بگین!؟
چون 10 مگ دارم ولی 10 مگ نیست!
![]()
ســــــــــــــــلام
دوستان هنوز من مشکل سرعت دارم تو رو خدا کمک کنید
دو روز اول که طرح 2 مگ گرفتم سرعتش کم بود رفتم سیمو چک کردم تست گرفتم اعداد مودم هم این بودمحتوای مخفی: تست اول
تست سرعت
محتوای مخفی: تست سرعت
بعد مسئول مخابرات امد از داخل کوچه چک کرد دید کلا یه رشته از خونه ما قطع هست (چون تلفن وصل نبوده متوجه نشدیم ) حالا بماند که چه جوری اینترنت وصل میشده
حالا سرعتم که بهتر نشده که هیچ بدتر هم شده...
محتوای مخفی: اعداد داخل مودم
محتوای مخفی: تست سرعت دانلود
زنگ زدم 2020 میگه سرعت 2 مگ شما همون 256 هست میگم پس چرا سرعتش امده پایین (نصبت به طرح 256) میگه مخابرات شما فیبر نوری هستش برید بگید تنظیمات رو ریست کنن (نفهمیدم چیو گفت) چون نویز خطتون بالاست
موندم چکار کنم اگه واقعا طرح 2 مگ همون 256 هستش پس چرا 256 قبلیم سرعتش بهتر از این بود اگه اینجوریه پس چرا توی لیست تعرفه هاشون زدن 2 مگ 1 مگ و......
اگه میشه بگید چکار کنم کلا شب رایگانش ققط میتونم 300 .400 مگ دانلود کنم
راستی مودمشو چند بفروشم خوبه ...خودم الان tp link w8951nd دارم
Last edited by moghaddas mfa; 23-12-2014 at 10:59.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)