تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 331 از 427 اولاول ... 231281321327328329330331332333334335341381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,301 به 3,310 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

داره خودمونی میشه ali_w810_es's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شنيدم اگه قاب گوشي رو عوض كني ممكنه مشكل پيش بياره . راسته يه نه؟
    Last edited by ali_w810_es; 10-07-2007 at 00:14.

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

دوست عزيز به دليل اينكه اين گوشي تمام اجزايش با پيچ به بدنه وصل شده براي تعويض قابش لازمه پيچ ها باز بشه و كلا قطعاتش جابجا بشن و برن داخل قاب جديد به همين دليل تعويض قابش مشكل سخته !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوست عزيز به دليل اينكه اين گوشي تمام اجزايش با پيچ به بدنه وصل شده براي تعويض قابش لازمه پيچ ها باز بشه و كلا قطعاتش جابجا بشن و برن داخل قاب جديد به همين دليل تعويض قابش مشكل سخته !
    پیچ هاش که سختی نداره با یه آچار T6 و پیچ گوشتی ریز باز میشه ولی جدا کردن قطعات قلب آدم رو در میاره انصافا یکبار رفتم ولی وقتی که رسیدم به در آوردن لنز دوربینش انصراف دادم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مصطفی خان سلام

آقا نتیجه تحقیقاتتون بکجا رسید؟ من دارم پست های شما رو دنبال می کنم تا منم یه کارایی بکنم
    من قبلاً از R4EA031 استفاده می کردم، ولی صدای مکالمه گوشی خیلی کم بود، با تحقیقاتی که
    تو فوروم هایی مثل se-nse.net و یا forum2.mobile-review.com کردم، اکثراً نوشته بودند که فریمور
    قبلی یعنی R4DB005 از لحاظ صدا بهتر بوده! منم گوشی رو فلشش کردم رو این فیرمویر! انصافاً صدای
    مکالمه گوشی خیلی بهتر شد! فقط به یه مشکلی بر خوردم ( البته نمیشه گفت مشکل!! ) اونم اینکه
    وقتی شما گوشی رو خاموش می کنی و می زنی به شارژ اگه بعد از چند دقیقه یه دکمه رو بزنی که
    وضعیت شارژ رو ببینی اول می نویسه " Fully Charged " و بعد 1-2 ثانیه می نویسه "Charging " و این ادامه
    داره تا موقعی که شارژ کامل بشه و فقط می نویسه شارژ کامل! تو فیرمویر قبلی R4EA031 این حالت
    وجود نداشت یعنی اگه بین کار دکمه ای رو می زدی می نوشت " در حال شارژ" و در نهایت هم می نوشت
    " شارژ کامل " . البته این مشکل آنچنانی ایجاد نمی کنه.
    از سایر لحاظ ها من تفاوتی بین اینا ندیدم بجز اینکه در R4EA031 موقعی که واکمن در حال خوندن بود اگه شما
    گزینه More رو می زدید با تاخیر 0.5-1 ثانیه گزینه باز می شد اما تو R4DB005 این گزینه بدون هیچ تاخیری
    اجرا میشه!
    ولی نمیدونم چرا به سرم زده آپدیتش کنم! البته می دونم هیچ اتفاقی نمی افته !! چون همین امروز تو
    چند تا سایت خارجی تجربیات چند نفر رو می خوندم که هیچ چیز جدیدی رو تو ورژن جدید R4EK001 ندیده
    بودند و می خواستند به R4DB005 فلش کنند!
    مسئله بعدی عدم اطمینان به این برنامه ++ XS هستش که نمی دونیم آیا واقعاً کارمون رو راه می اندازه
    یا نه 7-8 تومن ناقابل دیگه بابت فلش تو کیسمون می اندازه؟
    حالا واقعا موندم چیکار کنم!!!! نظر شما چیه ؟
    سلام دوست عزیز...
    در مورد صدای کم مکالمه باید بگم باید سایر دوستان نظر بدن...از اونجا که من کپسول صدای گوشیمو عوض کردم...نمی تونم بگم تغییری احساس کردم و نمی تونم نظر بدم ...دوستان می دونن یه قسمت بازر صدا برای اهنگ اینجور چیزاست یه قسمتشم واسه کارهایی مثل صدای دریافتی هست که وقتی از یک کپسول صدای قوی تر استفاده شه جفتشون بلند تر میشه....من قبل تعویضش بسیار با شنیدن صدای طرفم مشکل داشتم...جدا صداش کم بود...
    در مورد شارز هم باید بگم من اینو مشکل نمی بینم فکر می کنم اصلا همه اینجوری باشه...همیشه بعد تقریبا 90 درصد رو فول شارز اول میزنه...اما چون واقعا فول نشده بعد چند ثانیه جمله ی در حال شارز رو نشون میده....تازه زمانهایی که تازه گزینه ی فول شارز ظاهر شده امتحان کردم از شارز کشیدم و به شارز نگاه کردم بازم 100% نبوده...کلا یه مدت زمان خاصی لازمه تا به 100% برسه دیگه.....بعدش هم اینکه اگه این مسئله واسه بقیه هم نباشه بازم اصلا مشکل محسوب نمی شه...
    در مورد اون تاخیر که گفتین...من که باهاش رو به رو نشدم ...تا حالا تاخیر 10 ثانیه ایی نداشتم جز یه مورد که اگه خواستین بعدا میگم برات
    اطمینان که من اطمینان دارم بهش...منتها یه 2 روزی مشغله شخصی نگذاشته این کار رو کنم انشالله فردا...
    ببین من نمی تونم انجام بده یا نه...اگه واقعا هیچ فرقی با هم ندارن....اما من انجام میدم چون دوست دارم یاد بگیرم..حتی اگه کمترین فرقی هم نداشته باشن من انجامش میدم
    شنيدم اگه قاب گوشي رو عوض كني ممكنه مشكل پيش بياره . راسته يه نه؟
    پیچ هاش که سختی نداره با یه آچار T6 و پیچ گوشتی ریز باز میشه ولی جدا کردن قطعات قلب آدم رو در میاره انصافا یکبار رفتم ولی وقتی که رسیدم به در آوردن لنز دوربینش انصراف دادم
    عرضم به حضورتون که اولا اشکالی نداره 2 نوع پیچ گوشتی لازمه و کمی دقت....ای بابا به لنز رسیدی انصراف دادی؟در واقع 90 درصد کار رو انجام دادی و بعد پشیمون شدی!!اره دفعه ی اول ادم استرس داره...اما یه بار این کار رو کنی فول و بی استرس می شی

در آغاز فعالیت ehsan_11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    من یه گوشی ص810i دارم این کوشی من با یه ضربه خاموش می شود می خواستم بدونم مشکل داره یا نه
    با تشکر

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

دوستان چطوری گوشیم و بدون دنگ و فنگ با کامپیوتر فلش کنم چند تا فایل : درایور صدا و دوربین و ... هم هست که میخوام همزمان آپ بشه چطوری ممکنه؟
    گوشی W810i ممنون.

داره خودمونی میشه amir18616's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

منم کوچیک شما محمد هستم ...
    اینم فایل مین جدیدترین فریمور W810i :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم FS مربوط به اون :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب مصطفی عزیز من خیالم از شما راحته ! یعنی از عهده کارتون بر می آیید و به مشکل بر نمی خورید ...
    خواهشا دوستانی که ناواردن دست به هیچ کاری نزنند چون حوصله کل کل کردن رو ندارم ...
    مصطفی جان اگر گوشیتون چنج هستش به مشکل بر می خورید و بعد از فلش رو پلیز ویت گیر میکنه ، 3 راه داریم تا به مشکل برنخورید :
    1 : گوشیتون رجیستر اصلی باشه
    2 : گوشیتون رو با باکس فلش کنید و بعدا خودتون N بار فلش کنید !
    3 : آپدیت
    البته متذکر بشم که 2 و 3 یه کار رو انجام میدن و اون اینه که رجیستر قاچاقیه رو از تو گوشی می پرونه و راه شما رو هموار می کنه ...
    آقا اینایی که گذاشتم فارسی نداره بعدا گله مند نشین از دستمون ولی من پیشنهاد می کنم که حتما دانلودش کنید و رو گوشیتون فلشش کنید.
    ( دعاشم رو به پای توحید شمس پور کنید )
    سلام
    من اين فريمور رو ريختم رو گوشي وبايد بگم كه افتضاح بود يعني مشكلات اساسي با فايل هاي صوتي وتصويري داره.

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

بلخره کدوم فریمور واسه W810i بهتره ؟
    R4db005 - R4ea031 - r4CE012 - R4ek001

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

R4CE012
    R4CF002
    R4CK003
    R4CM001
    R4DB005
    R4EA031 & R4ED001
    R4EK001
    دوست عزیز فریمور ها به ترتیب اینگونه هست !
    شما آخرین فریمور رو ، رو گوشیت فلش کن ببین درست میشه یا نه ؟ ( خیلی تاثیر داره )
    در رابطه با صدا هم شما آکوستیک توشارا 1.6 رو بریز تو گوشیت اونوقت کسی دیگه نمیتونه باهات کل بندازه !
    من اين فريمور رو ريختم مشكلم حل كه نشد هيچ مسكلات ديگه هم اضافه شد و مجبور شدم r4db005رو بريزم اما مشكل شارژ هنوز حل نشده هر 10 دقيقه 9 درصد كم ميشه البته وقتي واكمن يا ئوربين روشنه. نظرتون چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بلخره کدوم فریمور واسه W810i بهتره ؟
    R4db005 - R4ea031 - r4CE012 - R4ek001
    به نظر من r4ek001 افتضاحه و r4db005 خوبه اما يكم صد اس كمه كه با troshiba 1.6 كاملا حله و دوتاي ديگه رو هم امتحان نكردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •