شنيدم اگه قاب گوشي رو عوض كني ممكنه مشكل پيش بياره . راسته يه نه؟
شنيدم اگه قاب گوشي رو عوض كني ممكنه مشكل پيش بياره . راسته يه نه؟
Last edited by ali_w810_es; 10-07-2007 at 00:14.
دوست عزيز به دليل اينكه اين گوشي تمام اجزايش با پيچ به بدنه وصل شده براي تعويض قابش لازمه پيچ ها باز بشه و كلا قطعاتش جابجا بشن و برن داخل قاب جديد به همين دليل تعويض قابش مشكل سخته !
پیچ هاش که سختی نداره با یه آچار T6 و پیچ گوشتی ریز باز میشه ولی جدا کردن قطعات قلب آدم رو در میاره انصافا یکبار رفتم ولی وقتی که رسیدم به در آوردن لنز دوربینش انصراف دادم
سلام دوست عزیز...
در مورد صدای کم مکالمه باید بگم باید سایر دوستان نظر بدن...از اونجا که من کپسول صدای گوشیمو عوض کردم...نمی تونم بگم تغییری احساس کردم و نمی تونم نظر بدم...دوستان می دونن یه قسمت بازر صدا برای اهنگ اینجور چیزاست یه قسمتشم واسه کارهایی مثل صدای دریافتی هست که وقتی از یک کپسول صدای قوی تر استفاده شه جفتشون بلند تر میشه....من قبل تعویضش بسیار با شنیدن صدای طرفم مشکل داشتم...جدا صداش کم بود...
در مورد شارز هم باید بگم من اینو مشکل نمی بینم فکر می کنم اصلا همه اینجوری باشه...همیشه بعد تقریبا 90 درصد رو فول شارز اول میزنه...اما چون واقعا فول نشده بعد چند ثانیه جمله ی در حال شارز رو نشون میده....تازه زمانهایی که تازه گزینه ی فول شارز ظاهر شده امتحان کردم از شارز کشیدم و به شارز نگاه کردم بازم 100% نبوده...کلا یه مدت زمان خاصی لازمه تا به 100% برسه دیگه.....بعدش هم اینکه اگه این مسئله واسه بقیه هم نباشه بازم اصلا مشکل محسوب نمی شه...
در مورد اون تاخیر که گفتین...من که باهاش رو به رو نشدم ...تا حالا تاخیر 10 ثانیه ایی نداشتم جز یه مورد که اگه خواستین بعدا میگم برات
اطمینان که من اطمینان دارم بهش...منتها یه 2 روزی مشغله شخصی نگذاشته این کار رو کنم انشالله فردا...
ببین من نمی تونم انجام بده یا نه...اگه واقعا هیچ فرقی با هم ندارن....اما من انجام میدم چون دوست دارم یاد بگیرم..حتی اگه کمترین فرقی هم نداشته باشن من انجامش میدم![]()
عرضم به حضورتون که اولا اشکالی نداره 2 نوع پیچ گوشتی لازمه و کمی دقت....ای بابا به لنز رسیدی انصراف دادی؟در واقع 90 درصد کار رو انجام دادی و بعد پشیمون شدی!!اره دفعه ی اول ادم استرس داره...اما یه بار این کار رو کنی فول و بی استرس می شی
سلام
من یه گوشی ص810i دارم این کوشی من با یه ضربه خاموش می شود می خواستم بدونم مشکل داره یا نه
با تشکر
دوستان چطوری گوشیم و بدون دنگ و فنگ با کامپیوتر فلش کنم چند تا فایل : درایور صدا و دوربین و ... هم هست که میخوام همزمان آپ بشه چطوری ممکنه؟
گوشی W810i ممنون.
سلام
من اين فريمور رو ريختم رو گوشي وبايد بگم كه افتضاح بود يعني مشكلات اساسي با فايل هاي صوتي وتصويري داره.
بلخره کدوم فریمور واسه W810i بهتره ؟
R4db005 - R4ea031 - r4CE012 - R4ek001
من اين فريمور رو ريختم مشكلم حل كه نشد هيچ مسكلات ديگه هم اضافه شد و مجبور شدم r4db005رو بريزم اما مشكل شارژ هنوز حل نشده هر 10 دقيقه 9 درصد كم ميشه البته وقتي واكمن يا ئوربين روشنه. نظرتون چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من r4ek001 افتضاحه و r4db005 خوبه اما يكم صد اس كمه كه با troshiba 1.6 كاملا حله و دوتاي ديگه رو هم امتحان نكردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)