تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 331 از 626 اولاول ... 231281321327328329330331332333334335341381431 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,301 به 3,310 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

همین یه عکس بود؟؟؟داداش دمت گرم،خیلی با حالی...
    قربانت
    آره به خدا همین بود

2. این کاربر از aliahmari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلامی دوباره خدمت دوستان.بچه ها من میخوام ویندوز 8.1 blue را نصب کنم حالا میخوام ببینم ایا درایورهای ویندوز 8 که تو سایت هست برای این هم ساپورت میشه یا نه.

4. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلامی دوباره

یه سوال داشتم.من آداپتور لپ تاپم همیشه به برق وصله و هیچ وقت درش نمیارم از برق و هر موقع نیاز شد به لپ تاپ وصل میکنم و کارم که تموم شد از لپ تاپ جداش می کنم ولی هیچ وقت از پریز نمی کشمش.
    امروز برق رفت و چند ساعت بعدش اومد و این فکر به ذهنم رسید که نکنه قطع و وصل یا نوسان برق باعث خراب شدن آداپتور و بعد از اون باعث خرابی لپ تاپ بشه!؟

اینم بگم که تا حالا نوسان برق نبوده و امروز فقط چند ساعتی برق قطع بود.آسیبی بهش نرسیده باشه؟
    نه عزیزم چون شارژر شما بی بار بوده مشکلی نیست مگر اینکه تو منطقه شما سابقه افزایش ولتاژ داشته باشید که همچین چیزی بعید میرسه.

معمولا با یک بار اتفاقی نمی افته . مگر اینکه خیلی بد شانس باشین .

در صورتی خراب می شه که برق در مدت زمان طولانی نوسان کنه . من خودم خونمون یه جایی بود خیلی برق نوسان می کرد تو 5 سال 2 بار پاور سوزوندم !!!!

__________-

توصیه : محافظ جریان برق بگیرین
    کاکو بهتره بگی محافظ ولتاژ نه جریان. اگه خونتون جاییه که هنوز با مشکل نوسان برق مواجه هستین تو ساعات پیک بار (اوج مصرف ) 7 تا 12 کمتر سراغ وسیله برقیای حساس برین.

من که از پریز جدا میکنم!
    ولی فکر کنم اگه به محافظ وصل کنی هیچ مشکلی پیش نیادچون الان حدود 7-8 سالی هست که شارژر گوشی موبایلامون همیشه تو برقن و مثل بلا نسبت دوستان (اسب) کار میکنن...
    در مورد محافظ هم اینو بگم که نقشی در جلوگیری از نوسان نداره. تنها کاری که میکنه در مواقع Over voltage و Under voltage خروجی رو قطع میکنه و مانع از رسیدن برق به وسیله شما میشه. اگه میخواین به طور واقعی با نوسان مقابله کنید باید از استابیلایزر در ورودی برق خونه استفاده کنید که اونم با توان های مختلف تو بازار هست و به نسبت توان بالاتر قیمت بالاتری دارند. فکر کنم الان واسه مصرف معمولی خانگی 1 تا 1.5 میلیون آب بخوره

-----------------------------

ولی توصیه میکنم همین محافظ ولتاژ معمولی رو حتما استفاده کنید که زمان بازگشت برق در چند ثانیه اول آسیب به وسیلتون نرسه من واسه تمام وسایل برقی مهم استفاده میکنم. وحتما از محافظ ولتاژ شرکت های معتبر استفاده کنید. مثل سارا ، فاراتل ، سیماران
    Last edited by stepheno_1919; 31-08-2013 at 20:36.

6. 2 کاربر از stepheno_1919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در مورد محافظ هم اینو بگم که نقشی در جلوگیری از نوسان نداره. تنها کاری که میکنه در مواقع Over voltage و Under voltage خروجی رو قطع میکنه و مانع از رسیدن برق به وسیله شما میشه. اگه میخواین به طور واقعی با نوسان مقابله کنید باید از استابیلایزر در ورودی برق خونه استفاده کنید که اونم با توان های مختلف تو بازار هست و به نسبت توان بالاتر قیمت بالاتری دارند. فکر کنم الان واسه مصرف معمولی خانگی 1 تا 1.5 میلیون آب بخوره
    قربون قد و بالای کیفیت
    استابیلایزر میخواستیم بگیریم که 3 تومن پولش بود.
    کنتور خونه مارو کولر گازی ترکوند...
    مرسی از صحبت های جامع تون.

8. این کاربر از aliahmari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال PouriaTech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با سلامی دوباره خدمت دوستان.بچه ها من میخوام ویندوز 8.1 blue را نصب کنم حالا میخوام ببینم ایا درایورهای ویندوز 8 که تو سایت هست برای این هم ساپورت میشه یا نه.
    تو نصب هیچ کدوم درایورا به مشکل بر نمیخوری،فقط تو درایور گرافیک مشکل پیدا میکنی که باید الان آخرین ورژن گرافیک(326) رو دان کنی تا بتونه تو ویندوز 8.1 نصب بشه وگرنه بقیه درایورا مشکلی ندارن...

10. 2 کاربر از PouriaTech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تو نصب هیچ کدوم درایورا به مشکل بر نمیخوری،فقط تو درایور گرافیک مشکل پیدا میکنی که باید الان آخرین ورژن گرافیک(326) رو دان کنی تا بتونه تو ویندوز 8.1 نصب بشه وگرنه بقیه درایورا مشکلی ندارن...
    داداش من فک کنم ورژن درایور گرافیکم 311 هست...(زیاد اهل بازی نیستم)
    بیشتر با فتوشاپ - فلش - دریم ویور - ایلستریتور - و ... اینا کار میکنم .
    به نظرت(تون) آپدیت 326 رو دانلود کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

داداش من فک کنم ورژن درایور گرافیکم 311 هست...(زیاد اهل بازی نیستم)
    بیشتر با فتوشاپ - فلش - دریم ویور - ایلستریتور - و ... اینا کار میکنم .
    به نظرت(تون) آپدیت 326 رو دانلود کنم ؟
    به هر حال آپدیت برای این نیست که شما بازی میکنی یا نه
    آپدیت یه سری مشکلات ورژن های قبلی رو برطرف میکنند
    از نظر من شما بگیر 100% تغیراتی داخلش ایجاد میکنن که باعث بالا رفتن کارایی گرافیک میشه و نیازه

13. این کاربر از aminhitman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

عجب داستانی شده !

امروز ویندوزمو به 8.1 ارتقا دادم ، قضیه صفحه نمایش منم مثل صفحه نمایش دوستان شد ( یعنی دیگه کار نمی کنه اون فایل تنظیمات )

به نظر میاد مربوط به درایور باشه .

درایور تاچ پد هم با کلیک با 2 انگشت هم زمان کار نمی کنه . ولی بقیه چیزا کار می کنه . البته جالبه تا الان که تست کردم مشکل گیر کردن اتفاقی حل شده ! ما که نفهمیدیم آخرش مشکل از کجا بود !

حالا از سایت Synaptics دارم آخرین ورژن درایورشو می گیرم تست کنم ببینم چی میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

به هر حال آپدیت برای این نیست که شما بازی میکنی یا نه
    آپدیت یه سری مشکلات ورژن های قبلی رو برطرف میکنند
    از نظر من شما بگیر 100% تغیراتی داخلش ایجاد میکنن که باعث بالا رفتن کارایی گرافیک میشه و نیازه
    ممنون از شما...
    از کدوم سایت دان کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان من 300 صفحه از این تایپ رو خوندم . و از این لپ تاپ خیلی خوشم اومده می خوام بخرمش . ولی پول کافی ندارم وای انشا الله تا یکی 2 ماه دیگه می گیرمش . راستی کسی پول نداره یه یک میلیونی به ما قرض بده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •