قربانت
آره به خدا همین بود
قربانت
آره به خدا همین بود
با سلامی دوباره خدمت دوستان.بچه ها من میخوام ویندوز 8.1 blue را نصب کنم حالا میخوام ببینم ایا درایورهای ویندوز 8 که تو سایت هست برای این هم ساپورت میشه یا نه.
نه عزیزم چون شارژر شما بی بار بوده مشکلی نیست مگر اینکه تو منطقه شما سابقه افزایش ولتاژ داشته باشید که همچین چیزی بعید میرسه.
کاکو بهتره بگی محافظ ولتاژ نه جریان. اگه خونتون جاییه که هنوز با مشکل نوسان برق مواجه هستین تو ساعات پیک بار (اوج مصرف ) 7 تا 12 کمتر سراغ وسیله برقیای حساس برین.
در مورد محافظ هم اینو بگم که نقشی در جلوگیری از نوسان نداره. تنها کاری که میکنه در مواقع Over voltage و Under voltage خروجی رو قطع میکنه و مانع از رسیدن برق به وسیله شما میشه. اگه میخواین به طور واقعی با نوسان مقابله کنید باید از استابیلایزر در ورودی برق خونه استفاده کنید که اونم با توان های مختلف تو بازار هست و به نسبت توان بالاتر قیمت بالاتری دارند. فکر کنم الان واسه مصرف معمولی خانگی 1 تا 1.5 میلیون آب بخوره
-----------------------------
ولی توصیه میکنم همین محافظ ولتاژ معمولی رو حتما استفاده کنید که زمان بازگشت برق در چند ثانیه اول آسیب به وسیلتون نرسه من واسه تمام وسایل برقی مهم استفاده میکنم. وحتما از محافظ ولتاژ شرکت های معتبر استفاده کنید. مثل سارا ، فاراتل ، سیماران
Last edited by stepheno_1919; 31-08-2013 at 20:36.
قربون قد و بالای کیفیت
استابیلایزر میخواستیم بگیریم که 3 تومن پولش بود.
کنتور خونه مارو کولر گازی ترکوند...
مرسی از صحبت های جامع تون.![]()
تو نصب هیچ کدوم درایورا به مشکل بر نمیخوری،فقط تو درایور گرافیک مشکل پیدا میکنی که باید الان آخرین ورژن گرافیک(326) رو دان کنی تا بتونه تو ویندوز 8.1 نصب بشه وگرنه بقیه درایورا مشکلی ندارن...![]()
داداش من فک کنم ورژن درایور گرافیکم 311 هست...(زیاد اهل بازی نیستم)
بیشتر با فتوشاپ - فلش - دریم ویور - ایلستریتور - و ... اینا کار میکنم .
به نظرت(تون) آپدیت 326 رو دانلود کنم ؟
به هر حال آپدیت برای این نیست که شما بازی میکنی یا نه
آپدیت یه سری مشکلات ورژن های قبلی رو برطرف میکنند
از نظر من شما بگیر 100% تغیراتی داخلش ایجاد میکنن که باعث بالا رفتن کارایی گرافیک میشه و نیازه
عجب داستانی شده !
امروز ویندوزمو به 8.1 ارتقا دادم ، قضیه صفحه نمایش منم مثل صفحه نمایش دوستان شد ( یعنی دیگه کار نمی کنه اون فایل تنظیمات )
به نظر میاد مربوط به درایور باشه .
درایور تاچ پد هم با کلیک با 2 انگشت هم زمان کار نمی کنه . ولی بقیه چیزا کار می کنه . البته جالبه تا الان که تست کردم مشکل گیر کردن اتفاقی حل شده ! ما که نفهمیدیم آخرش مشکل از کجا بود !
حالا از سایت Synaptics دارم آخرین ورژن درایورشو می گیرم تست کنم ببینم چی میشه
ممنون از شما...
از کدوم سایت دان کنم؟
سلام به همه ی دوستان من 300 صفحه از این تایپ رو خوندم . و از این لپ تاپ خیلی خوشم اومده می خوام بخرمش . ولی پول کافی ندارم![]()
![]()
وای انشا الله تا یکی 2 ماه دیگه می گیرمش . راستی کسی پول نداره یه یک میلیونی به ما قرض بده.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)