سلام خدمت همه دوستان تو اکثر انتی ویروسها تو قسمت کنترل والدین میشه دسترسی کلی به بعضی سایتها مثل p...o...r...n و یا chat رو مسدود کرد من تو کومودو این قسمت رو ندیدم میشه راهنمایی بفرمایند دوستان
سلام خدمت همه دوستان تو اکثر انتی ویروسها تو قسمت کنترل والدین میشه دسترسی کلی به بعضی سایتها مثل p...o...r...n و یا chat رو مسدود کرد من تو کومودو این قسمت رو ندیدم میشه راهنمایی بفرمایند دوستان
سلام
دوستانی که بعد از نصب مجدد ویندوز 8.1 و نصب کومودو نسخه 7 با مشکل صفحه مرگ (صفحه آبی) مواجه میشن، با توجه به تست هایی که انجام دادم، وقتی ویندوزی از پیش فعال شده رو نصب و بعدش کومودو رو نصب میکنیم این مشکل بوجود میاد ولی در ویندوزی که فعال نیست (کرک نشده) این مشکل دیده نمیشه. این ها تست های بنده هستن.
گویا کومودو با KMS Auto Pico که فعالساز ویندوز هست ناسازگازی شدید داره.
علی جان خوشحال میشیم نظرات تورو هم بدونیم.
فعلا کاسپر 2014 نصب کردم بخاطر مشکل صفحه مرگ
سلام
من که از همون روزای اول با اسکایپ ویندوزم رو فعال کردم و کلا با کومودو هیچ مشکلی واسم پیش نیومده.به نظرم حق با شماست و اگر این مشکل واسه همه ی کشورا بود خیلی زودتر از اینا برطرف میشد.
یکی از دوستان که همین مشکل رو داره فعال سازی با اسکایپ رو تست کنه ببینه بازم همین مشکل پیش میاد یا نه...
موفق باشید![]()
یه اسکنی بکنین تا اگه ویروسی باقی مونده پاک بشه که بعید میدونم ویروسی باقی مونده باشه بعدش کافیه اون پوشه ی بالا بالایی محتویاتش رو کامل کات کنین و بیارین تو صفحه ی اصلی فلش
البته قبلش کلیه ی فایل ها غیر از اون بالا بالایی که قابل پاک شدنه رو پاک کنین
در نهایت اون پوشه ی بالا بالایی خالی میمونه و خودش رو هم پاک کنین و الان یه فلش سالم دارید!![]()
یه سوالی هم دارم اینکه چرا سایت های معروف مقایسه انتی ویروس ها مثل av-compar اصلا کومودو رو تو نتایجشون نمی ارند ؟
Last edited by mk367; 29-06-2014 at 12:33.
سلام
من ویندوز 8.1 دارم نسخه 32 بیتی و کومود هم نصبه و مشکلی ندارم.
من فکرمیکنم مشکل روی ویندوز 64 بیتی باشه.... مسعود جان شما ویندوزت 32 هست یا 64؟
خواستی یک کرک دیگری به غیر از KMS بهت بدم ببین چی میشه؟ البته من شک دارم علت این باشه
به هر حال برای شناسایی علت باید گزارش FULL OS DUMP توسط کومودو بررسی بشه.
سلام علی جان
نسخه 64 بیت
نه دیگه توروخدا حوصله ی نصب مجدد ویندوز و این همه درایور های لپ تاپ رو ندارم
انشاالله بمونه برا دفعه ی بعد![]()
درود ..یه مدتیه هر تغییری میخوام رو کمودو ایجاد کنم نمیشه یعنی تغییرات رو پیش فرض انتخاب میکنم ولی بعد از زدن ok اتفاقی نمیوفته و همون اشو همون کاسه... کومودو برمیگرده به حالت کارخانه ایلطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام
من از همون اولش که ورژن جدید اومد رو ویندوز 8.1 64 بیتیم نصبش کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم
راستی دقت کردین سرورای کومودو واسه آپدیت درست شدن. یعنی دیگه با اون سرعت داغون آپدیت نمیکنه / امروز من ویندوزم رو با بک آپم کامل برگردوندم به یکی دو هفته پیش و یادم رفت بکاپ آپدیتا رو بگیرم.الآن زدم آپدیت دیدن با اسرعت 180kb/s آپدیتش کرد![]()
با سلام ،
من هم همین مشکل رو داشتم البته در ویندوز 8 نسخه64 بیت از این ویندوزهای
در حین نصب فعال شو بود واسه نسخه 8.1 یک ویندوز دیگه تهیه کردم از شرکت
پرند الان چند وقته ازش استفاده میکنم مشکل صفحه مرگ ابی رنگ اصلا وجود
نداره کافی با کرکی که تو سایت خود پرند گذاشته ویندوز رو اکتیو کنی مشکلی
پیش نمیاد البته اول اکتیو کن بعد کومودو رو نصب کن ،
فقط یک مورد مشکوکی که این کرک داره اینه که موقع نصب open-v-p-n رو نصب میکنه
و به نظرم یک سری ارسال مشکوک داره فایل کرک که 50 مگ تقریبا است رو به کومودو
با ایمیل ارسال کردم(از طریق دراب باکس) ولی جوابی نیمومد که این کرک مشکل داره یا
نه ، ولی در کل ارور مرگ ابی دیگه وجود نداره و کومودو با ویندوز 64 بیت 8.1 مشکلی
نداره.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)