سلام به همه عزیزان عیدتونم پیشاپیش مبارک.
دوستان توقسمت کریر که دارین بازی میکنین مثلا لیگ انگلیس چجوری می شه دید که مثلا تو لیگ ایتالیا یا اسپانیا کی اقای گل هستش؟لطفا راهنمایی کنید ممنون
سلام به همه عزیزان عیدتونم پیشاپیش مبارک.
دوستان توقسمت کریر که دارین بازی میکنین مثلا لیگ انگلیس چجوری می شه دید که مثلا تو لیگ ایتالیا یا اسپانیا کی اقای گل هستش؟لطفا راهنمایی کنید ممنون
سلام...خیلی وقته که به این تاپیک سر نزدم....
کسی آپدیت مربوط به نقل و انتقالات رو داره!!؟البته برای پی سی!!
میشه جواب سوالام رو زودتر بدین
اپدیت مربوط به نقل و انتقالات که نمیدونم . من اپدیت 1.7 بازی رو ریختم ولی نقل و انتقالات درست نشد . بعد اومدم پچ مودینگ وی رو ریختم که نقل و انتقالات درست شد ولی اورال ها دیگه اپدیت نیست .
پچ مودینگ وی رو از اینجا بگیر .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته قبلش حتما اپدیت 1.7 فیفا رو دانلود کن . تو سایتهای دانلود ایرانی سرچ بزنی سریع پیدا میشه .
سلام
میشه جواب سوالایی که من پرسیدم رو هم زودتر بدین........................یک سال گذشتا....ههه راستی سال نو مبارک همه باشه
آقايون چگونه ميتوان تا پرتاب اوت را به كس ديگه اي بديم؟
چرا نمي توان در ليگ قهرمانان اروپا برخي تيم ها را با هم هم گروه كنيم؟
چطوري ميشه كه به بازي كردن با آنالوگ عادت كرد؟(براي اينكه خيلي سخته جهت ها با آنالوگ از طرفي هم
آقايون چگونه ميتوان تا پرتاب اوت را به كس ديگه اي بديم؟
چرا نمي توان در ليگ قهرمانان اروپا برخي تيم ها را با هم هم گروه كنيم؟
چطوري ميشه كه به بازي كردن با آنالوگ عادت كرد؟(براي اينكه خيلي سخته جهت ها با آنالوگ از طرفي هم دوست دارم تكنيك برم)
دوستان من پچ 1.7 را دانلودسپس محل بازي نصب كردم اما تغييري نكرد؟ چه كن
ســـــلام .
عیـــــــــدتون مبــــــــــارک
اقایون اساتـــــــــید
من همه ی پـــــچ های مـــودیــــــنــــگ وی رو به ترتیب نصبــــیـــــدم
امـــــــــا
دروازه بانها دســتــــکـــش ندارن !!!
نقل و انتقالات هم انجام نشده !!!
ممنون میشم راهنماییم کنـــــــین .
سلام.....عیدتون مبارک...
من وقتی میخام سیزن انتخاب کنم میگه الان در دسترس نیست بعدا امتحان کنید!!!
مشکلش چیه؟
کرک هم آخرین ورژنشو ریختم.
عید شما هم مبارک . سیزن مال بخش انلاینه . نسخه کرکی انلاین نداره . در عوض بخش افلاین چیزی به نام career داره که از اونجا قسمت manager رو میتونی انتخاب کنی .
احتمالا درست نصب نکردی یا نقل و انتقالات رو متوجه نشدی .
نگاه مثلا پچ 1.7.1 رو که کپی میکنی تو پوشه بازی . بعد از طریق اون فایل نصبش که اجرا میکنی مود نصب میشه . بعد دوباره اپدیت بعدی رو کپی میکنی و نصب میکنی . همینجوری تا اپدیت اخر کپی میکنی و نصب میکنی . اپدیت اخر رو که نصب کردی میری تو برنامه FIFA 13 MVM Selector که توی همون پوشه هست و بعد توش انتخاب میکنی که چه چیزایی تو بازی نصب بشه . واسه نقل و انتقالات Database 4 رو انتخاب کن و apply رو بزن . هر چی که خواستی رو نصب کردی و تموم شد برنامه رو ببند این کار رو هم انجام بده واسه اضافه شدن تیمهای جدید دیتابیس .
Go to your FIFA 13 / Game / Data folder.
a) Rename loc folder to loc-original
b) Rename loc-licensed to loc
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)