سلام
کلید انتی ویروس کاسپر 2013 رو از کجا بگیرم؟
سلام
کلید انتی ویروس کاسپر 2013 رو از کجا بگیرم؟
یه سوال!؟!؟!؟!
من 8 ماه پیش یه کلید از اینترنت دانلود کردم و کسپرم رو فعال کردم
تا الان بلوک نشده و داره برام کار میکنه!تا قبل از این همیشه سر 2 هفته بلوک میشد
حالا میخوام بپرسم چرا بلوک نشده؟یعنی کسی ازش استفاده نمیکنه جز خودم؟!![]()
استفاده که حتما میکنن غیر شما ولی نکته ایجاست که چن نفر!
بلاک شدن و قرارگیری در لیست سیاه بستگی به تعداد استفاده کننده داره و اینکه اون کلید یا کد یا سریال رو از چه سایتی و با چه محدوده بازدیدکننده ای در روز دریافت کردین.
دوستان خبری از کسپرسکی پیور 4 نشد؟
سلام
دوستانی که ویندوز 8.1 دارن و از روش دوستمون
((((روش استفاده:
1.ابتدا سریال قبلی خود را حذف کنید.
2.self-defence رو از مسیر زیر غیر فعال کنید:
setting-->additional-->self-sefence
3.روی آیکون کسپر در تسکبار کلیک راست کرده و exit کنید.
4.فایلهای رجیستری زیر رو پاک کنید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\KasperskyL ab\protected\LicStorage<--only windows 64 bit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\protected \LicStorage<--only windows 32 bit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\SystemCertif icates
5.سپس دو فایل موجود در یکی از پوشه های 1 تا 7 را اجرا کنید و روی yes کلیک کنید)))
برای فعالسازی استفاده کردند برا ویندوزشون مشکلی پیش نیومده؟
من از این روش استفاده کردم ( 8.1 64 بیتی ) کاسپر فعال شد اما تو یندوز یه سری مشکلات کوچولو پیش اومد ( مثلا لینکهای منوی استارت کار نمی کرد و باید اونارو از طریق مترو فراخوان می کردی ) -- البته مطمئن نیستم که مشکل از این باشه چون همون روز چند برنامه دیگه هم نصب کردم
مورد دیگه مشکل کاسپر تو این ویندوز با v-p-n (کانکشن ارتباطی خانه با اداره ) هست در حالت عادی اصلا کانکت نمیشه و اگه کلا غیر فعالش کنی و همه پورتها رو هم از لیستش خارج کنی کانکت میشه اما انتقال دیتا نداره در این مورد سرچ که کردم بعضی از سایتها گفته بودن این اشکال ویندوز هست
سلام
نخیر،کاری به ویندوز نداره،اونها فقط دوتا فایل رجیستری برای خود کسپرسکی هستند
مورد دوم رو باید از لیست شبکه ها پیدا کرده و به شبکه امن (trusted network) تغییر دهی،لیست شبکه ها در فایروال هست
ببخشید دوباره می پرسم. برا اطمینان
این پوشه دوم که باید حذف شه:
Microsoft/systemcertificate
هم فقط مخصوص کاسپر هست؟
چون اسمش که کلی به نظر میاد
با تشکر
----------------------------------------------------------------------------------------------
کاسپر رو بعد از رفرش ویندوز ( چیز جالبیه این رفرش توی ویندوز 8.1 ) دوباره نصب کردم - خودش لیسانس قبلی رو شناخت و اکتیو شد
مشکل v-p-n هم با راهنمایی دوستمون حل شد ( البته اونجا کانکشن وی.. رو نمی شناخت تا من اونو جزو تراستدها قرار بدم یه گزینه داشت به عنوان block network connection ..... که من تیک اون گزینه رو براشتم )
Last edited by alirafaat; 02-01-2014 at 13:43.
سلام
دوستان من می خوام kis 2014 رو روی ویندوز 8.1 نصب کنم؛
الان دقیقا مشکل چیه !؟؟ وقتی نصبش کنم چه مشکلی پیش میاد !؟
مثل 2013 میشه راحت کلیدهاش رو عوض کرد؟ اگه یه راهنمایی کلی بکنید که برای نصب
کسپر از ابتدا باید چکارایی انجام بدیم ممنون میشم..
سلام
فعلا خبر خاصی از pure 4 نیست به نظر میاد تاخیر در انتشار pure 4 به دلیل عرضه ویندوز 8.1 باشه که بیشتر وقت توسعه دهندگان شرکت کسپرسکی رو برای سازگار کردن2014 kis به خودش اختصاص داده بود
احتمالا نسخه kaspersky pure 4 براساس تکنواوژیهای kasperky internet security 2015 ارایه بشه در حال حاظر در مورد تکنولوزیهای که در نسخه 2015 باید ارایه بشه دارن صحبت میکنند.
Last edited by kases; 03-01-2014 at 01:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)