تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 331 از 346 اولاول ... 231281321327328329330331332333334335341 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,301 به 3,310 از 3452

نام تاپيک: Minecraft دنياي خود را آنلاين بسازيد!

در آغاز فعالیت Farid0020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

تهمت که زیاده و رقیب هم زیاد تو همین تایپک هم زیاد هست
    بعضی ها خودشون والا نتوستند یک سرور بزنند که 5 روز run بمونه و حتی یک anticheat هم نداشت و در نهایت -- شد
    raider clan هم من فقط pvp رو واسشون true کردم و تا الان هم نتونسته کسی سروری مثل سروری که من الان دارم بزنه بین سرور هایی که تا الان اومده(منظورم سرور MadCraft هستش)
    در ضمن raider clan با اینکه ادمینش یک ادم مبتدی بود و به قول خودش بهترین تیم ماین کرافت برای اون هستش ولی باز از خیلی ها که سرورشون 4 روز هم نشد و بلد نبودن حتی از یک command ساده kill استفاده کنند خیلی بهتر بود
    و بعضی دوستان هم میان تو سرور میگن مارو op کن یا -- میکنیم و همه رو از اینجا میبریم فرداش میگن سرور میزنیمواسه ما فرقی نمیکنه الان هم تهمت زدن که ما سرور فلانی رو خراب کردیم یا -- کردیم فردا هم میگن شما واسه X کار میکنید معلومه دیگه کار کیه چون بعضی حقیقت هارو روشن کردم بعضی از دوستان دارن سنگ میندازند
    ما نه -- بلدیم نه نابود کردن سرور تو ماین کرفت فقط همون X -- بلد بود پس برین سراغ اون ما نه X رو دیدیم تاحالا جز تو 2 تا سرور اگه هدفتون تخریب سرور ما نیست و واقعا سرورتون بخاطر دلایلی نابود شده برین از کسایی که همه جا از X طرفداری میکنند بپرسید که میگن تقصیر خودتونه دیگه باید زرنگ بودین و ... آره دیگه از نظر بعضی ها زرنگی به زیر دست X بودنه
    الان هم همون اقای X شما رفته تو خارج سرور زده اونم چه سروری سروری که rank هاش 100 دلاره و تو planet ترکونده درست همون روزی که lavacraft اصلی login exploit خورد سرور ایشون تو planet رفت تو top list البته این چیزا رو به شما نمیگند که برید حقتونو ازش بگیرید مخفی میکنند میخواین برین کسی رو متهم کنید برید سراغ خودش به خودش بگید نیاین اینجا به ما تهمت بزنید اتفاقا یکی از دوستان premium داشت رفت تو سرورش بهش یک چیز بگه فورا تا اسمو دید شناخت ban کرد حتی نذاشت حرف بزنهاسم سرورش هم خیلی معلومه هرکس بره ببینه میفهمه کدوم سرورو میگم تو planet تو top list سرور ها برید خودتون میفهمید کدوم سرورو میگم
    Last edited by Farid0020; 06-10-2013 at 16:03.

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

یعنی خوشم میاد 100 درصد ریپورت هایی که داده میشه از این تاپیکن .
    یه پستی در صورتی که قوانین رو نقض کنه شایسته پاک شدن هست ، و روی دو قانون بیشترین تاکید هست :
    1 . توهین نکردن به دیگران
    2 . بحث سیــاسی
    اگه یه نفر صرفا نظرش با شما فرق داره دلیلی بر پاک شدن پستش نمیشه .
    همین جا برای بار چندم میگم ، این جور کارا رو تموم کنید . هر دعوایی خواستید بکنید توی یاهو و دیگر جاها و نه این تاپیک .
    این تاپیک شده 10 صفحه دعوا ، 1 پست مفید ، 1 پست اسپم و دوباره از نو .

3. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

یعنی خوشم میاد 100 درصد ریپورت هایی که داده میشه از این تاپیکن .
    یه پستی در صورتی که قوانین رو نقض کنه شایسته پاک شدن هست ، و روی دو قانون بیشترین تاکید هست :
    1 . توهین نکردن به دیگران
    2 . بحث سیــاسی
    اگه یه نفر صرفا نظرش با شما فرق داره دلیلی بر پاک شدن پستش نمیشه .
    همین جا برای بار چندم میگم ، این جور کارا رو تموم کنید . هر دعوایی خواستید بکنید توی یاهو و دیگر جاها و نه این تاپیک .
    این تاپیک شده 10 صفحه دعوا ، 1 پست مفید ، 1 پست اسپم و دوباره از نو .
    1 - داداش یادت باشه اینجا یه سری بچه 14 ساله هستن . می خوای 1 بار اخطار بده می خوای 100 بار اصلا نمی فهمن چون واسشون مهم نیست .
    2 - اگر ریپورت می شه حتما دلیلی داره. نگفتن که حتما پاک بشه .
    3 - چرا این تاپیک باید بشه جای دعوای شخصی بعضی دوستان ؟ هر مساله ای بوده حالا تموم شده چرا بعضی ها دوست دارن عقده های روانی خودشونو سر تاپیک خراب کنن ؟ از هیچ کس حمایت نمی کنم ولی دوست ندارم این وسط به خاطر رفتار زشت بعضی دوستان تاپیک خراب شه . هی دارم دوستانه نصیحت می کنم می گم " بابا زشته فلان رفتارو انجام می دین " بازم انجام می دن .

ما نیازی نداریم کسی رو خراب کنیم . با رفتارهای بچه گانه بعضی دوستان بنده و هیچ کس دیگه خراب نمی شه. خودتون دارین خودتونو خراب می کنین . دیگه هم نصیحت نمی کنم بعضی ها واقعا عمدی می خوان جو تاپیکو بهم بزنن . داشتیم ازاین افراد خودشون خسته شدن رفتن .
    تا اونجا که تونستم سعی حودمو کردم . قبلا هم تو این تاپیک گفتم پی گیر این قضیه بودم که یه دانشگاه رو به ماینکرافت علاقه مند کنم شاید شاید شاید سرور دائمی زدن . از همه دوستان خواهش کردم کمی بحث رو آروم کنن یکم آبرو داری کنن بحث هایی وسط نکشن که دیگران کنجکاو بشن قضیه رو پیگیری کنن و در آخر کنار بکشن .
    ولی نشد .... مثل اینکه واقعا فایده نداره . سرور زدن شده فقط بهونه واسه دعوای شخصی بعضی ها .

5. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوستان کسی خبری از جواد نداره ؟ شماره ای چیزی ؟ مثل اینکه این بچه آب شده رفته تو زمین

اگه بود عالی می شد هر کی از ماین رفته اسم جواد رو میشنید برمی گشت ( خداییش بچه گلی بود )

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

1 - داداش یادت باشه اینجا یه سری بچه 14 ساله هستن . می خوای 1 بار اخطار بده می خوای 100 بار اصلا نمی فهمن چون واسشون مهم نیست .
    2 - اگر ریپورت می شه حتما دلیلی داره. نگفتن که حتما پاک بشه .
    3 - چرا این تاپیک باید بشه جای دعوای شخصی بعضی دوستان ؟ هر مساله ای بوده حالا تموم شده چرا بعضی ها دوست دارن عقده های روانی خودشونو سر تاپیک خراب کنن ؟ از هیچ کس حمایت نمی کنم ولی دوست ندارم این وسط به خاطر رفتار زشت بعضی دوستان تاپیک خراب شه . هی دارم دوستانه نصیحت می کنم می گم " بابا زشته فلان رفتارو انجام می دین " بازم انجام می دن .

ما نیازی نداریم کسی رو خراب کنیم . با رفتارهای بچه گانه بعضی دوستان بنده و هیچ کس دیگه خراب نمی شه. خودتون دارین خودتونو خراب می کنین . دیگه هم نصیحت نمی کنم بعضی ها واقعا عمدی می خوان جو تاپیکو بهم بزنن . داشتیم ازاین افراد خودشون خسته شدن رفتن .
    تا اونجا که تونستم سعی حودمو کردم . قبلا هم تو این تاپیک گفتم پی گیر این قضیه بودم که یه دانشگاه رو به ماینکرافت علاقه مند کنم شاید شاید شاید سرور دائمی زدن . از همه دوستان خواهش کردم کمی بحث رو آروم کنن یکم آبرو داری کنن بحث هایی وسط نکشن که دیگران کنجکاو بشن قضیه رو پیگیری کنن و در آخر کنار بکشن .
    ولی نشد .... مثل اینکه واقعا فایده نداره . سرور زدن شده فقط بهونه واسه دعوای شخصی بعضی ها .

تا حالا تو این تاپیک فقط پست پاک کردم و فقط چند نفر خاص اخطار گرفتن چون نخواستم جو نظامی بگیره . اما همینجا میگم : از الآن به بعد خبری نیست چون این بحثا گویا تمومی ندارن . بار بعدی که کوچکترین دعوایی به وجود بیاد تاپیک قفل میشه و دوباره یه پاک سازی انجام میگیره(و این بار قفلی بیش از 1 ساعت طول میکشه) و برخورد میشه با افرادی که مرتب دارن این تاپیک رو خراب می کنن .

8. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من بازی رو دارم از پست 1 که لینکش هست dl می کنم
    ای پی سرور ایرانی اینه:
    130.185.72.180
    درسته؟یا عوض شده؟

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

پست 1 نسخه اش خیلی قدیمیه از اینجا دانلود کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ip:
    Hub.MadCraft.IR

Last edited by Farid0020; 12-10-2013 at 14:46.

11. این کاربر از Farid0020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سرور رایگان ftb یا سخت افزار توپ ران شده ها مورد تایید منم هست lag = 0
    ftb.madcraft.ir :>
    join now :>

13. این کاربر از cpt.sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

مسابقه MineCraft Championship به پایان رسید
    برندگان مسابقه:
    رتبه اول با برنده شدن در مسابقه های Build و RedStone جناب LordAlireza که 100 هزار تومان برنده شدند
    رتبه دوم با کسب مقام اول در مسابقه pvp که پس از مسابقه pvp انصراف دادند جناب Whomobile که 50 هزار تومان برنده شدند
    رتبه سوم با کسب مقام دوم در مسابقه pvp جناب L_NK که یک RANK King در سرور برنده شدند

در آینده و احتمالا هر ماه یک مسابقه کوچک با جایزه برگذار خواهد شد برای اطلاعات بیشتر به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید یا با ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تماس بگیرید.
    در ضمن سرور ftb نیز run شد ftb.madcraft.ir و همینطور teamspeak برای آسایش و راحتی کاربران راه اندازی شد ts.madcraft.ir
    با سپاس از تمام دوستانی که مارا در این مسابقه یاری نمودند
    مهدی ابوالحسنیان

داره خودمونی میشه f1056291's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی کنید چطور می تونم این بازی رو تحت لینوکس اوبونتو ۶۴ بیتی اجرا کنم؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •