تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 331 از 602 اولاول ... 231281321327328329330331332333334335341381431 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,301 به 3,310 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه Dr.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آي يكي بدادم برسه!!!
    يه ساعت موزيك گوش دادم گوشام سرخ شدن. نميدونم كله ي من خيلي گندست !جريان چيه بدجوري گوشام رو فشار ميده!عجب غلطي كرديم هدفون ان اير كلوز خريديما. ايزولوشنشنش عاليه ولي گوشامو پخت. كاوه جان چرا نگفتي اين كلوزا اينجورين؟!
    اقا من اينو نميخام يكي بياد اينو از من بخره. ديگه دوسش ندارم. همون فردا ميرم يه ie8 ميخرم. گور باباي پول!

Sent from my Golden design iPhone 5 using Tapatalk 2

2. 3 کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

آي يكي بدادم برسه!!!
    يه ساعت موزيك گوش دادم گوشام سرخ شدن. نميدونم كله ي من خيلي گندست !جريان چيه بدجوري گوشام رو فشار ميده!عجب غلطي كرديم هدفون ان اير كلوز خريديما. ايزولوشنشنش عاليه ولي گوشامو پخت. كاوه جان چرا نگفتي اين كلوزا اينجورين؟!
    اقا من اينو نميخام يكي بياد اينو از من بخره. ديگه دوسش ندارم. همون فردا ميرم يه ie8 ميخرم. گور باباي پول!

خب بعضی ها به بعضی هدفون ها حساسیت دارند. فکر کنم اگر بخواید بفروشیدش حداقل 20 درصد کسر میشه از قیمتش تازه با در نظر گرفتن این مساله که یکروز کارکرده

4. 2 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

خب باشه كم شه. چيكار كنم. گوشام سرخ شدن. اصن سردرد گرفتم. البته گوشاي منم يكم نافرمه ها. مث اينه اتوبوسه!!!
    خو حالا كي ميخره. به كي بايد بفروشم. فك كن دست يه دكتر بوده فقط يه شب تا مطب رفته و اومده :دي
    اينم بگم از كيفيت صداش واقعا راضيما. همه چيش به اندازه است. هاي و ميد و لاو همشون ميزونن

Last edited by Dr.B.M; 15-08-2013 at 23:17.

6. این کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اینجا که بازارچه نداره آگهی کنی برای فروش ولی توی فوروم پرشین تولز بازارچه هست. بدو برو اونجا یه آگهی بزن و میتونی لینک این مطالب رو هم بدی که درستی حرفت مشخص بشه. مشتری پیدا بشه فروش میره دیگه. بعدش میتونی هرچی خواستی بخری. من که میگم HD800 بخر واسه گوشهات ارزش قائل شو!

8. 2 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خب باشه كم شه. چيكار كنم. گوشام سرخ شدن. اصن سردرد گرفتم. البته گوشاي منم يكم نافرمه ها. مث اينه اتوبوسه!!!
    خو حالا كي ميخره. به كي بايد بفروشم. فك كن دست يه دكتر بوده فقط يه شب تا مطب رفته و اومده :دي
    اينم بگم از كيفيت صداش واقعا راضيما. همه چيش به اندازه است. هاي و ميد و لاو همشون ميزونن

من پیشنهاد میکنم بزار یکی دو روز استفاده کن ببین عادت میکنی یا نه، اگر نکردی میتونی تو همون فروم که دوستمون اشاره کردن بفروشی

10. این کاربر از Hesam_valadkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اینجا که بازارچه نداره آگهی کنی برای فروش ولی توی فوروم پرشین تولز بازارچه هست. بدو برو اونجا یه آگهی بزن و میتونی لینک این مطالب رو هم بدی که درستی حرفت مشخص بشه. مشتری پیدا بشه فروش میره دیگه. بعدش میتونی هرچی خواستی بخری. من که میگم HD800 بخر واسه گوشهات ارزش قائل شو!
    این hd800 که دیگه عملا سونای خشکهبا اون قیمت فضاییش چن جای دیگمو هم میسوزونه
    تازه به چی وصلش کنم؟ایفون؟
    ای بابا حس اگهی ماگهی ندارم.ببخشیدا ولی واسه ۲۰ تومن کم و زیاد اشک ادمو در میارنو کلی وقت ادم گرفته میشه و اخرم نمیخرن میبرم پیش خودش هر چی برداشت میدم ...
    اگرم خودت حس اگهی و این چیا رو داری بیا نصف قیمت بردار ببر پی تی بفروش منکه اصن حس این کارا رو ندارم.
    Last edited by Dr.B.M; 16-08-2013 at 00:12.

12. این کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من پیشنهاد میکنم بزار یکی دو روز استفاده کن ببین عادت میکنی یا نه، اگر نکردی میتونی تو همون فروم که دوستمون اشاره کردن بفروشی
    حسام جان حرفت درسته ولی اگه این گوش و کله ی من میزون بود میگفتم چون به این مدل هدفون عادت ندارم اینجوریه ولی قضیه یکم فرق میکنه الان یه ساعته ازش استفاده نمیکنم تا گوشام خنک شن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

حسام جان حرفت درسته ولی اگه این گوش و کله ی من میزون بود میگفتم چون به این مدل هدفون عادت ندارم اینجوریه ولی قضیه یکم فرق میکنه الان یه ساعته ازش استفاده نمیکنم تا گوشام خنک شن
    منم بعضی وقتا گوشم داغ میشد، البته بیشتر زمانیکه با صدای بلند گوش میدادم واسه همین میگم بزاری یکی دو روز بعد تصمیم بگیری، ضمن اینکه الان بفروشی یا دو روز دیگه بفروشی فرقی تو افت قیمت نداره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آي يكي بدادم برسه!!!

سلام.
    من با این هدفون روزانه 5 ساعت آهنگ گوش می دهم مشکلی ندارم! در ضمن IE8 هم چند روزی عادت کردن به آن زمان می برد و به دلیل شیوه قرار گرفتنش چند روزی ممکن است گوش شما را به درد آورد.
    موفق باشید.

16. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.
    من با این هدفون روزانه 5 ساعت آهنگ گوش می دهم مشکلی ندارم! در ضمن IE8 هم چند روزی عادت کردن به آن زمان می برد و به دلیل شیوه قرار گرفتنش چند روزی ممکن است گوش شما را به درد آورد.
    موفق باشید.
    کاوه جان من ۱۰ دیقه بیشتر نمیتونم تحمل کنم .لاله گوشمو درد میاره و قرمز میشه.الان باز دارم میرم پایتخت ببینم چه خاکی میتونم تو سرم کنمتو رو خدا شانسو میبینی مثلا این همه تست کردیم تا به این رسیدیم
    صداشو خیلی دوس دارم چون واقعا ریله ولی چکار کنم رو گوشم اینجوریه

18. این کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •