سمند SE چطوره؟ دوگانه سوزش هم هست؟ از تیبا بهتره؟
سمند SE چطوره؟ دوگانه سوزش هم هست؟ از تیبا بهتره؟
se قدرت موتورش 100 اسب بخاره و تیبا 80 اسب بخار
وزن اس ای 1215 و وزن تیبا 1013 کیلوگرم پس سمند 200 کیلو بیشتره ... تقریبا برای هردو به ازای هر 12 کیلو یک اسب بخار ...
ظاهر که سلیقه ایه ولی فکر کنم ظاهر سمند بهتر باشه البته تیبا هاچ بک هم داره میاد ...
احتمال لش شدن سمند هستش ولی در عوض بدنه محکمتری داره ...
آقا محمد مرسی به خاطر جوابت
اگه سایر اساتید هم نظر بدن ممنون میشم
یکی از ناظرین اینجا فکر کنم خودشون سورن EF7 داشتن
اگه لطف کنن تجربه خودشون رو بگن و مقایسه ای داشته باشن با سایر موتورها ممنون میشم
دوستان کدوم خودرو توی رنج 25-35 میلیون تومان بهترین عملکرد و کمترین خرابی رو داره ؟
کارکرد هر دو موتور tu5 و ef7 یکی است
اما قدرت موتور ef7 را من نسبت به tu5 ترجیح میدم
تجربه هر دوشون هم دارم
اما با توجه به شرایط فعلی و قیمت قطعات و نبود تعمیر کار غیر از نمایندگی من اگر میخواستم انتخاب کنم علی رغم علاقم tu5 را انتخاب میکردم
Last edited by hossein.az; 10-08-2013 at 14:20.
سلام به همگی دوستان
من کاربر جدید هستم ، خیلی وقته توی سایت های مختلف به دنبال یک مشاوره خوب برای خرید ماشین هستم تا حدود 11 میلیون
ولی هیچ کس درست نظر نمیده و همه سلیقه ای هست ، به این امید که بتونم توی این سایت به یک جواب درست برسم ثبت نام کردم
میدونم این مبلغ مبلغ زیادی نیست ، می دونم که اولین گزینه که به ذهن هرکس می رسه پراید هست ، ولی ازتون راهنمایی میخوام که موارد دیگه
جز پراید رو بهم معرفی کنید با خوبی ها و بدی هاشون ، من همیشه توی شهر ماشین رو نیاز نخواهم داشت ، مسافت طولانی زیاد میرم و برای این نظر ماشین میخوام بخرم
شاید هفته ای دو الی سه بار تو شهر کار داشته باشم اونم حداکثرش ، بازهم میدونم مبلغ زیادی نیست ولی میخوام تاحدی هم از خودروم لذت ببرم ، ممنون میشم یه راهنمایی درست و جامع و کلی به من بکنید که من از این گیجی و این همه سایت گشتن در بیام ، خیلی ممنون از شما دوستان عزیز ، با تشکر
خوب مسلما همه با این محدوده قیمتی پراید را معرفی میکنند چون هم کم مصرف ,کم اصطلاک و کم خرجه و مدل بالاتر یازش میشه خرید
اما گزینه هاای مثه 206 و 405 و سمند هم دارید که باید به مدلهای 81و 82 اونها فکر کنید که مسلما خیلی پرخرج و فرسوده شدن
ما باز هم بین این خودرو ها من بتون سیلو را پیشنهاد میدم که همجوره با شرایطتون تطبیق داره بعداز اون هم 405
سیلو ماشین بسیار نرم و کم اصطلاک در صورت سالم بودن و فنی خوب
دست شما خیلی خیلی درد نکنه
سیلو تمیز کم گیر میاد ولی 405 تمیز میشه گیر آورد حدود مدل 80 ، به نظرتون خوبه ؟
دوست من خرید هر نوع خودرویی در مدل 80 تا 83 الان
دیگه واقعا ریسک هست و خیلی کم هستن مواردی که سالم باشن.
همونطور که حسین هم گفت دوو سیلو هم هست اما قیمتش بالاست.
نظر نهایی ای که یا بودجه رو افزایش بدین یا پراید رو انتخاب کنید
پزو پارس ELX تو این رنج یکی از بهترین ها هست.
قدرت و شتاب عالی
مصرف سوخت مناسب
پایداری خیلی خوب. ایمنی مناسب
جادار و خانوادگی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)