تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 331 از 421 اولاول ... 231281321327328329330331332333334335341381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,301 به 3,310 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقا اینایی یه پولی بهتون بده کارن و به زور باید ازشون گرفت رو چیکارشون باید کرد به خدا به التماس میندازن ادم رو
    پسره گفت برام یه وسیله بیار منم گفتم باشه دقیقا سر وقت با هر زحمتی بود جور کردم بردم براش ۷۲ هزار پیاده شدم ۱۵ رو ایشون باید میداد ۲۱ یکی دیگه و بقیه سهم خودم بود اقا یه دو هفته مارو دووند و اذیت کرد تا این۱۵ تومان رو بده حالا وضع مالیشون توپ هم یه چیزی اون طرف تر به بد بختی و نکبت پول رو جور کردم خودم هیچی پول نداشتم اون موقع ۲۰۰ بود و ۱۸۰ باید میدادم برای یه خرید دیگه مجبور شدم از خواهرم بگیرم و بدم به فروشنده
    هنوز به همون دلیل کار این طرف ۴۵ هزار بدهی بالا اوردم هنوز دارم میدم درسته مبلق کمه اما برای من که کار نمیکنم و ... برام زیاده خیلی عصبانی هستم از دستش و دقه بعد که به یه هم چین ادمی خوردم میخواهم بدونم قشنگ چیکار کنم

قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
    اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید

کاربر فعال انجمن ادبیات dourtarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بحث سرخودکار نیست کلا همین طوریه! پسر بدی هم نیستش که بخیال بشم دیگه باهاش رفاقت نکنم
    در مورد خودکار شوخی کردم...
    پس اگه پسر بدی نیست می تونین با زبان شوخی و دوستانه غیرمستقیم موضوع رو گوشزد کنین

3. این کاربر از dourtarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    میگم مگر هر وقت جایی بخواهیم بریم در نمی زنیم؟
    اما مطب دکتر نشسته بودم
    دیدم منشی میگه فلانی بره تو
    و کسی در نمی زد
    مگر همیشه نباید در زد؟

کاربر فعال انجمن ادبیات dourtarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    اما مطب دکتر نشسته بودم
    و کسی در نمی زد
    مگر همیشه نباید در زد؟
    از اون جایی که دکتر تو مطب منتظر بیمار هست ، کسی هم در نزد، تعجب نمی کنه ولی بهتره قبل ورود در بزنیم

به شخصه همیشه در می زنم بعد وارد مکان مورد نظر میشم

6. این کاربر از dourtarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

سلام دوستان..
    دوست من که نسبتا هم باهاش صمیمی هستم پدربزرگشو از دست داده. این اتفاق برای هفته ی پیش بود و از اونجایی که با هم توی یک خوابگاه هستیم توی این یک هفته هیچی به من نگفت و من با شک خودم مسله رو فهمیدم. این یک هفته یعنی از زمانی که ایشون رو از دست داده تا الان بیست و چهار ساعت روز و شب با هم بودیم.
    خلاصه دیروز که فهمیدم بهش تسلیت گفتم. به نظر شما چرا به من نگفت و ازش بپرسم عت این مساله رو؟
    جالبه میگه تمامی مراسم ها از جمله سوم و هفتم تموم شدند. من خودم دپ سال پیش برام مسله ی مشابهی پیش اومد و دستم برای مراسم چهلم اومد.
    یک سوال دیگه ای که دارم اینه که برای چهلمش باید برم و چی بهش بگم؟ اخه اگه قرار بر رفتن باشه باید حدود سه ساعت رو با اتوبوس به شهرشون برم. (الان خوابگاه ما توی شهرشون هست)
    بدجوری گیج شدم و مطمهنم شما هم گیج شدید.
    خودم خیلی دوست دارم برم ولی میگم چون که بهم نگفته شایددوست نداشته برم مراسمش.
    Last edited by rz21; 19-06-2015 at 18:29.

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان..
    دوست من که نسبتا هم باهاش صمیمی هستم پدربزرگشو از دست داده. این اتفاق برای هفته ی پیش بود و از اونجایی که با هم توی یک خوابگاه هستیم توی این یک هفته هیچی به من نگفت و من با شک خودم مسله رو فهمیدم. این یک هفته یعنی از زمانی که ایشون رو از دست داده تا الان بیست و چهار ساعت روز و شب با هم بودیم.
    خلاصه دیروز که فهمیدم بهش تسلیت گفتم. به نظر شما چرا به من نگفت و ازش بپرسم عت این مساله رو؟
    جالبه میگه تمامی مراسم ها از جمله سوم و هفتم تموم شدند. من خودم دپ سال پیش برام مسله ی مشابهی پیش اومد و دستم برای مراسم چهلم اومد.
    یک سوال دیگه ای که دارم اینه که برای چهلمش باید برم و چی بهش بگم؟ اخه اگه قرار بر رفتن باشه باید حدود سه ساعت رو با اتوبوس به شهرشون برم. (الان خوابگاه ما توی شهرشون هست)
    بدجوری گیج شدم و مطمهنم شما هم گیج شدید.
    خودم خیلی دوست دارم برم ولی میگم چون که بهم نگفته شایددوست نداشته برم مراسمش.
    سلام

خدا رحمت شان کند

زیاد حساس نشید چرا نگفته احتمالا دلیلش این نیست که عیبی چیزی در شما دیده یا ...

شیوه سوگ واسه هرکس فرق داره یکی دوست داره برای آخرین بار قیافه از دست رفته رو ببینه یکی دوست زانوی غم بقل کنه و ساکته.

منم باشم نمی گم شخصیتم اینطوریه چیز بدی نیست مهم برخورد مناسب با از دست دادن اون فرد هست.

به نظرم نپرسید چرا نگفتی و ....

حتما بگید که بیام مراسم؟ (یا با رفقای دیگه میشه جمعی بیاییم؟)

اگر اصلا نخواست نرید شاید دوست نداره زندگی فامیلی خصوصی رو با زندگی دانشجویی کاری قاطی کنه ولی اگر تمایل داشت حتما برید.

تسلیت بگید.

حضور فیزیکی یا اعلام حضور شما و دوستانش مهم ترین و بهترین چیز هست.

9. 2 کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام
    اما مطب دکتر نشسته بودم
    و کسی در نمی زد
    مگر همیشه نباید در زد؟
    مطب دکتر و دفتر مشاور و وکیل و ... در نمیزنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مطب دکتر و دفتر مشاور و وکیل و ... در نمیزنن
    مطمئنی عزیز؟
    اخر ما در بزنیم یا نزنیم!!
    اصلا کجا در بزنیم و کجا نزنیم؟!

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مطمئنی عزیز؟
    اخر ما در بزنیم یا نزنیم!!
    اصلا کجا در بزنیم و کجا نزنیم؟!
    فک کنم در می زنیم چون می خواهیم اون پشت دری آماده ما بشه یا اوکی بده. دیگه وقتی پشت دری آماده ما هست(در مطب دکتر اینا) احتمالا دیگه نیاز نیست.

من معمولا اینجور موقع ها در می زنم یا اگر در باز باشه جلوی در سلام می دم که پشت میز نشین منو ببینه و اعلام حضوری بکنم.

زیاد هم مهم نیست. هر جور که راحتی.(مخصوصا برخی دکتر ها که "دکمه" دارن که به منشی میگه حالا بفرست بعدی رو)

13. این کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فک کنم در می زنیم چون می خواهیم اون پشت دری آماده ما بشه یا اوکی بده. دیگه وقتی پشت دری آماده ما هست(در مطب دکتر اینا) احتمالا دیگه نیاز نیست.

من معمولا اینجور موقع ها در می زنم یا اگر در باز باشه جلوی در سلام می دم که پشت میز نشین منو ببینه و اعلام حضوری بکنم.

زیاد هم مهم نیست. هر جور که راحتی.(مخصوصا برخی دکتر ها که "دکمه" دارن که به منشی میگه حالا بفرست بعدی رو)
    سر کلاس ی چیزی چطور؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •