سلام دوست عزیز
شما لطف کنید برای تکمیل اطلاعات بنده و دوستان دیگر بگید بوتان قطعاتش کجایی هست .
با تشکر از لطف شما
سلام دوست عزیز
شما لطف کنید برای تکمیل اطلاعات بنده و دوستان دیگر بگید بوتان قطعاتش کجایی هست .
با تشکر از لطف شما
[QUOTE=هيمان;8803437]سلام
من پكيج بوتان cv دارم ميخواستم شعله محفظه احتراق رو زياد كنم تا اب مصرفي حرارتش بالا بره يه چيزايي بلدم ولي دقيقا نميدونم ظاهرا مبدل گاز يه ابزار مخصوصي دار ! از اساتيد محترم خواهش ميكنم راهنمايي كنيد .
سلامبدون ابزار هم میشه با پیچگوشتی شیر گاز را تنظیم کرد اما روش تنظیم کردن راحت نیست باید تو حالت آب گرم مصرفی باز شعله بلند تنظیم بشه و..... و برای تنظیم شعله بلند و کوتاه یکی پیچ گوشتی میخوره و دیگری آچار که فکر کنم کار خودتون نباشه بهتره خدمات پکیجتون براتون تنظیم کنه .
هیچیک از قطعات چینی نیستند و قطعات اصلی علاوه بر اینکه در اروپا طراحی شده اند ، در اروپا تولید هم شده اند .
حتی دستگاه CV که پایین ترین دستگاه بوتان است تمام قطعات هیدرولیک و شیر سه طرفه و پمپ محصول شرکت معتبر گرانفوس دانمارک است یا مبدل ثانویه ایتالیاییست یا برد ایتالیاییست یا پرشر سوییسی است یا شیر گاز ایتالیایی است.
شما با اطلاعات کذبی که منتشر میکنید خود را مدیون هزاران سهام دار شرکت می کنید .
با سلام ،سال نو مبارک من پکیج آریستون دارم و یک سال هست که نصب کردیم .هیپ صدایی نداشت و کاملا بی نقص بود .اما مدتی است که موقع روشن و خاموش شدن صدای تق تق می ده و بسیار زیاد هم شده .بدنه رو باز کردم و متوجه شدم از بخشش بالایی اش صدا میاد .انگار قولنج میشکنه .خیلی ممنون هستم راهنمایی ام کنید . جالبه تعمیر کار اومد ولی در همون لحظه هیییییچ صدایی نداد و ایشون هم گفتن که اگر بخوام قطعه هاشو عوض کنم ایتالیایی نیست و.....
سلام وقتی شیرآب گرم بازمیشه دستگاه صدای زیادی میده که مثل صدای بولبرینگ یا بهرحال مثل صدای چرخیدن چیزیه که خرابه یا بد کارمیکنه مثلا فن کامپیوتر وقتی کیفه ولی این صدا خیلی بیشتر وآزار دهنده تره. پکیج کن گلدیران پایونیره ممنون میشم کسی بهم بگه چه کار باید بکنم
سلام به همگی من پکیچ گلدیران پایونیر یه سال کارکرده خریدم به مین خاطر ازگارانتی ودفترچه رهنمای آن محرومم. کسی که برام نصبش کرده کمی ناشاقول نصب کرده کمی به عقب وکمی به سمت راست کج بسته است:
اول آیا این مورد ایراد دارد؟
دوم آیا کسی دفترراهنمای دستگاه منو داره دانلود کنم؟
سوم هنگامی که شیر آب گرم باز میشه صدای زوزه میاد چه کار کنم؟
ممنون از راهنمایی شما
باید با نمایندگی تماس بگیرید.
ایشان هم درست گفتند تا وقتی صدایی نشنوند شاید به درستی نتوانند منشا صدا را تشخیص دهند
قطعاتی که شرکت توزیع میکند اصلی هستند.
سلام دوست عزیز هدف بنده دادن اطلاعات کذب نبوده و از دادن اطلاعات کذب در این سایت منافعی برای اینجانب ندارد و بنده طبق شنیده ها گفتم شما بیشتر اطلاع دارید و انشااله که اینگونه هست که شما میگویید . خیلی خوبه اگر ساخت دانمارک و ایتالیا و سویس هست البته اگر به اسم آنها نباشد و از چین وارد نشوند . درضمن من در مورد مبدل شنیدم بوتان مبدل توی ایران هم تولید میکنه ایا درسته ؟ و خدماتی هاش میگویند کیفیت خوبی ندارد ؟ البته اینها شنیده های بنده هستند و هدفم دادن اطلاعات کذب نیست و یا خدای نا کرده نمیخواهم خودم مدیون سهام داران شرکت بوتان باشم چون چه ایتالیایی بودن و چه چینی و یا ایرانی بودن این پکیج برای بنده سودی ندارد .
سلام لطفا منم راهنمایی کنین اگه استان آذربایجان شرقی باشی و متراژ آپارتمان ۱۰۵ متر باشه چه پکیجی بهتره استفاده کنیم؟
با سلام
استان آذربایجان شرقی
متراژ ۱۰۵
طبقه اول
چه مارکی از پکیج و رادیاتور رو پیشنهاد میکنید
کلا توضیح بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)