منظورش اینه فقط از نسل 3 به بعد پشتیبانی میکنه و همانند ایرانسل و همراه اول از 2G پشتیبانی نمیکنه...
منظورش اینه فقط از نسل 3 به بعد پشتیبانی میکنه و همانند ایرانسل و همراه اول از 2G پشتیبانی نمیکنه...
سلام دوستان
امروز برام سه تا اس ام اس از یه شماره ناشناس اومده که محتواشم حروف و اعداد درهم انگلیسی هست و کاملا نامشخص
میخوام بدونم از رایتله این شماره یا نه؟ 20008032
ممنون دوستان
بسته حرفه ای
محتوای مخفی: rightel
خیلی خوبه اونجا اینجا وضعش خرابه بیشتر جا ها خودم زیر دکلش تست زدم بازم همینطوری بود
میگم شما از خوش شانسهای اینترنتی کلا ایرانسل رایتل و adsl البته یه ما شاالله بگم چشم نخوری
سلام
رایتل سرعتشو افزایش داده من حداقل 1 مگ الی 900 کیلو اغلب سرعت دارم
سلام یه تست پینگ با -t از 8888 میزارید
Last edited by ak313; 08-05-2015 at 23:05.
امیدوارم برای شما هم وضعیت نت پایدار و خوب بشه.
+
اینم حداکثر سرعتی که از رایتل تونستم دریافت کنم و با پیدا کردن نقطه مناسب در منزل به این سرعت رسیدم:
محتوای مخفی: IDM
Last edited by and-roid2; 09-05-2015 at 03:33.
آخه چرا اینجا سرعت رایتل از 112 کیلوبایت بالاتر نمیره رو یک مگ بعضی وقتها قفله یه بارم میره رو 45 کیلوبایت وقتی میشه اسپید تست نزدیک 1 مگ گیر میکنه دیگه بالاتر نمیره واسه من جای تعجبه چرا اونجا اینجوریه اینجا داغون.
دوست عزیز منم تو خونمون ۴ تا انتن داره رایتل ولی اینترنتش وصل میشه و قطع میشه وقتی هم که کار میکنه سرعتش بالای یه مگ نمیره ولی مثلا دیشب تو گاندی سرعتش ۹ مگ واسم بود و فک کنم ارتباط مستقیمی داره با انتن دهی منطقه و تو خونه ما نباید انتن دهیش خیلی خوب باشه که اینجوریه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)