اگه دوست داری از این صحبت ها بکنی با پیام خصوصی بگو که بحث تاپیک هم منحرف نشه ...خواهش ميكنم عزيز.
شما گيم نت دارين؟ تو اصفهان ديگه؟ بگو آدرستون كجاست به دادتون برسيم؟ من هم اصفهانيم![]()
اگه دوست داری از این صحبت ها بکنی با پیام خصوصی بگو که بحث تاپیک هم منحرف نشه ...خواهش ميكنم عزيز.
شما گيم نت دارين؟ تو اصفهان ديگه؟ بگو آدرستون كجاست به دادتون برسيم؟ من هم اصفهانيم![]()
Final Fantasy 12: Revenant WingsDeveloper: Square Enix
Publisher: Square Enix Platform: NDS
Warhammer Online: Age of ReckoningDeveloper: EA Mythic
Publisher: Electronic Arts / GOA Platform: PC, Xbox 360, PS3
1600x1200
Final Fantasy 12: Revenant Wings
Warhammer Online: Age of Reckoning
1920x1200
ببخشید کسی اون پک 20والی رو که من گذاشتم دان نکرد؟!؟!؟
سلام مجدد !
من اون عکس سام فیشر که از پشت یه سرباز چاقو را زیر گردنش گذاشته را می خوام ....
فکر کنم مال سری 3 بود ....
[cod]http://www.picfront.org/d/5Hj7FvDL/wallpaper_splinter_cell_chaos_theory_06_1600.jpg[cod]
Last edited by S A A M; 11-05-2008 at 12:55.
Grand Theft Auto 4کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون !
به غیر از اینا دیگه واسه جی تی ای نیست ؟
آخه اینا را نمی شه تو گیم نت زد که....
اینا artworkهستن ولی گفتم شاید بدردت خهورن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)