این idom ها به چه معنا هستند؟up to و up for و go through و Sort of و so to speak و As for و The way و Have(something) to do with something) و for good و deal with و Come off و
این idom ها به چه معنا هستند؟up to و up for و go through و Sort of و so to speak و As for و The way و Have(something) to do with something) و for good و deal with و Come off و
سلام
شما ودیگر دوستان اگر جواب درست میخواهید باید بیشتر اطلاعات بدهید. وگرنه اینجوری دارید معما طرح میکنید.
برداشت از همین یک جمله:
وظیفه (یا کار) یک ارائه دهنده خدمات بهداشتی (درمانی) سازماندهی تیمهای کارگشا (یا مشکل گشا) از پزشکان پرستاران و کارمندان اداری(مثل منشیها) است.
Health care provider باید چیزی مثل مدیر خدمات بهداشت و درمان باشه.
Work around team یعنی تیمی که در موقع ضرورت برای رفع مشکل تشکیل میشه.
propose پیشنهاد دادن
پیشنهاد استفاده از گره های داخلی به عنوان عوامل متحرک را ارائه کردند.
خوب؛ این هم یه معمای دیگه.compromise چطور معنی بشه اینجا؟
میشه گفت به خطر انداختن/ تهدید کردن ؟!
the system will crash if an attacker compromise a node at a high position in the hierarchy
برداشت (نه معنی):
چنانچه یک حمله کننده گرهی در موقعیت بالای سلسله مراتب (سیستم) را دچار تعدیل (و در نتیجه تضعیف) کند سیستم فروخواهد پاشید. (یا کرش خواهد کرد!)
سلام
حدس میزنم که مطلب درباره فوریتهای پزشکی باشه. (معما است دیگه!)
شکستگی کوبیدگی یا ترک (خار) برداشته: هنگامی رخ میدهد که یک ضربه موضعی تیز (یا تند و ناگهانی؟) برقطعه ای از استخوان پوسته ای زیر سطح استخوان محاطی کوبیده شود.
آقا دست گلت درد نکنه... راست میگی بخدا ما باید بیشتر توضیح میدادیم...
ولی همینی که شما ترجمه کردین کمکم میکنه که خودم راحت تر ترجمه ش کنم...
دوباره تشکر میکنم...![]()
اقا یکی به پست من برسه
این idom ها به چه معنا هستند؟
up to
up for
و go through
و Sort of
و so to speak
و As for
وThe way
و Have(something) to do with something)p
و for good
و deal with
و Come off
Last edited by MR.CART; 12-04-2013 at 12:00.
بمیزان - در حدوه - نزدیک به
مستحق پرداخت بودن ( به جمله بسگی داره)
مرور کردن - انجام دادن
یه نوع - یه جور - تقریبا - نسباتا ( به جمله بستگی داره)
اگه بشنه چنین چیزی گفت - انگاری - گویی
با توجه به
شیوه ای که .....- جوری که .......... ( بستگی به جمله داره)
در ارتباط با چیزی بودن - به چیزی ربط داشتن
قطعا - برای همیشه
به کاری پرداختن - رسیدگی کردن - اقدام کردن
اتفاق افتادن - رخ دادن
Last edited by sajjad1973; 12-04-2013 at 12:32.
تشکر، بعد از ارسال اون جمله، دوباره که خوندمش دیدم چه واضح و روشن بوده و من دقت نکردم !
انتظار داشتم یه کلمه به عنوان مفعول بعد از proposed ببینم !
من عنوان مقاله رو توی پست های قبل گذاشتم، مقاله در زمینه ارتباطات کامپیوتری هست...
جاهایی که فکر کنم لازمه جمله قبل و بعد رو هم میگم
در کل قصد معما طرح کردن ندارم
ممنون از شما که وقت میذارید و برداشت و ترجمه خودتون رو ارسال میکنید
-----------------------------------NNID (network node intrusion detection) only monitors packets sent to and from the sensor node that it resides onقسمت آخر که bold کردم، به چه معنی هست ؟! reside همراه on پیدا نکردم جایی !
فقط reside in دیدم که به معنی تعلق داشتن بود
اینجا it به چی اشاره داره ؟! به NNID ؟
یعنی اینجوری میشه ؟!
NNID بر بسته های ارسالی و دریافتی گره حسگری نظارت داره که NNID در آن قرار دارد / دارای NNID است
Depressed fractureشکستگی یا ترک استخوانی جمجمه (امتداد ترک درون استخوان بدون جابجایی بخش شکسته شده ؛ fissured fracture یا جابجایی بخش شکسته شده به سطح پایین تر ؛ Depressed fracture )
a fracture especially of the skull in which the fragment is depressed below the normal surface
fissured fracture
a fracture that extends partially through a bone, with no displacement of the bony fragments
cortical bone
the compact bone of the shaft of a bone that surrounds the marrow cavity
زمانی رخ می دهد که یک ضربه موضعی تیز، قسمتی از بدنه اصلی استخوان را به سطحی پایین تر از جاییکه استخوان دربرگیرنده قرار دارد، فرو میبرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)