من رشتم ریاضیه تا الان هم درس هاس پیش رو کامل خوندم هندسه -جبر گسسته دینی 2 مونده به نظرتون این 1 ماه و خردی باقیمونده رو چه کنم؟
من رشتم ریاضیه تا الان هم درس هاس پیش رو کامل خوندم هندسه -جبر گسسته دینی 2 مونده به نظرتون این 1 ماه و خردی باقیمونده رو چه کنم؟
درسته حذف شده اما اکثر سوالات مربوط ب بهینه سازی ( مساحت ها . زاویه ی دید و ... ) میتونه به عنوان سوالات ماکسیمم و مینیمم یا همون نقطه اکسترمم مطرح بشه ... !
سلام.
ببخشید یه سوال مهم لطفا بچه هایی که امسال سال اولیه که کنکور میدن (دانش آموز هستند) جواب بدن.طبق این نقل قول:
در این پست:نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یکی توضیح بده؟یعنی الان شما مینویسید خاهر؟! الان یعنی املا عوض شده واسه امسال نسبت به سال قبل؟!
ممنون.![]()
کی این حرفو زده ..... دروغ محضه ........
البته اگه کلمات عوض بشه جای تعجب نیست . گند کاری های بیشتر از این انجام داده آموزش پرورش !
سلام
بچه ها توی کنکور اینا مهم هستن:
1.منابع برتر
2.برنامه ریزی متناسب با منابع و پشتکار
3.پشتکار خوب
4.داشتن پایه و شرایط خوب
5.توکل و سرجلسه مدیریت خوب داشتن و شانس!!
به نظر من فقط پشت کاره!سلام
بچه ها توی کنکور اینا مهم هستن:
1.منابع برتر
2.برنامه ریزی متناسب با منابع و پشتکار
3.پشتکار خوب
4.داشتن پایه و شرایط خوب
5.توکل و سرجلسه مدیریت خوب داشتن و شانس!!
ار ه کلا برنامه کانون یه جوریه اگه اجراش نکنی خیلی بدتر از وقتی میشی که کانون نمیرفتی ودرس نمیخوندی!سلام
من الان دارم برق میخونم توی دانشگاه آزاد 3 سال هم تجربه کنکور رو دارم کنکوری که توش شکست خوردم به سختی!!
ولی یه سوالی دارم از تموم بچه ها میخوام کمکم کنید.
من قدیما کانون فرهنگی آموزش میرفتم 2 سال رفتم نتیجه هم نگرفتم از اون به بعد کلی زندگیم فرق کرد و افسرده شدم و دیدم به دنیا و زندگی عوض شد!
نمیدونم من 2 سال رفتم ولی حتی نتونستم 2 هفته برنامه ش رو اجرا کنم حتی یه آزمون!!
به خدا بعد از اون زمون داغون شدم نمیدونم من وسواس داشتم و منابعم زیاد بود و کمال گرا بودم یا برنامه های کانون بدرد نخور و فشرده بود!!؟؟
خیلی دوس دارم اینو بدونم الان دارم میخونم واسه ارشد برق تقریبا روزی 10 ساعت میخونم! میخوام برسونمش به بالای 10 تا!
الان واسه خودم برنامه ریختم و دارم پیش میرم خیلی هم راخت درس میخونم ولی اون زمون که کانون میرفتم خیلی هیاهوی کنکور اذیتم میکرد.
ولی خاطرات این کنکور نکبت از یادم نمیره خیلی عذابم میده
کاش دلیل شکست خوردنم رو میدونستم! کاش
الانم چون شما رفتی دانشگاه دیگه بزرگ شدیو یه خرده واقع بین تر شدی میدونی درس خوندن واسه چیه داری خوب میخونی اگه واقعا دقت کنی میبینی 70 80 درصد دانش اموزا بخاطره پدر و مادرشون درس میخونن (مثلا تقلب کردن تو ازمونای کانون همینو میرسونه!)یا اینکه کلا نمیدونن میخوان در اینده چیکار کنن
شما هم این حرفارو ولش کن بره 3 سال از کنکورت گذشته فردا میخوای زن بگیری هنوز فکر کنکوری ؟
راستی انتشارات خیلی سبز یه کتاب زده به نامه "برو پی کارت" کتابه جالبیه بدرد دانشجوها میخوره پیشنهاد میکنم بخونیش
پیشنهاد میکنم فقط دین و زندگی رو بخونی (چون زیاد وقت نمیبره)بقیه رو جمع بندی کن سعی کن دیگه زیاد مطلب جدید نخونیمن رشتم ریاضیه تا الان هم درس هاس پیش رو کامل خوندم هندسه -جبر گسسته دینی 2 مونده به نظرتون این 1 ماه و خردی باقیمونده رو چه کنم؟
Last edited by moh72; 27-05-2012 at 16:07.
دوستان سلام
رفقا بنده مکانیک می خونم
دوباره می خوام کنکور بدم. چند سال پیش برای جمع بندی کتابهای 10 سال کنکور قلمچی بود که چیز خوبی بود. هم نکات بود و هم تست های کنکور
الان کتاب خوب برای جمع بندی که حاوی نکات جامع باشه و بشه 1-2 هفته ای خوند چی خوبه؟
توی تاپیک خودش نپرسیدم چون اینجا سریع تر به جواب میرسم
ضمنا بنده رقیب هیچ کدوم شما نمیشم چون میخوام پیام نور بخونم
علی علی
کتابای 10 سال واسه جمع بندی نیست کتاب تست معمولیه واسه جمع بندی میتونی از کتاب زرد اختصاصی استفاده کنی از انتشارات دیگه اطلاعی ندارم
کتابهای انتشارات مهرو ماه (کتاب آخر)کتاب های خوبین.می تونی یه سری مطالب رو ازاون خوب بخونی 1-2هفتهای.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)