تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 331 از 2605 اولاول ... 2312813213273283293303313323333343353413814318311331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,301 به 3,310 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان میشه بگید به کیا 512 میدن؟ من بابام توی وزارت بهداشت پست خوبی داره.بهم میدن؟با معرفی نامه؟
    و اینکه میتونم از ار گاهی 1 مگ بکنم؟بدون دردسر؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میشه بگید به کیا 512 میدن؟ من بابام توی وزارت بهداشت پست خوبی داره.بهم میدن؟با معرفی نامه؟
    512 نامه بگیری از بابات میتونی بگیری ولی سرعتای 1 مگ و 2 مگ فقط به خود وزارت بهداشت میدنیعنی به شخص نمیدن

3. 2 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من 256 مخابرات دارم و ساکن اندیشه (تهران) هستم. پینگم خیلی افتضاحه توی همه ی سرورهای کانتر پینگم بالای 500 هست و فقط 1 سرور هست که توی اون پینگم حدود 20 هست! که البته همینم باز هر 10 ثانیه یکبار بازی برای 1 ثانیه گیر میکنه!
    سوالم اینه که اگر 512 بگیرم ممکنه مشکل پینگ حل بشه یا اصلاً این دو به هم ربطی ندارن؟
    بعدشم مثه اینکه جدیداً بدون مشکل میشه 256 رو از طریق سایت تبدیل به 512 کرد! درسته؟ چه سایتی باید برم؟
    اون مشکل "گیر کردن" رو منم دارم. خیلی اعصاب خورد کنه. هیچ جوره هم نمیشه به این مخابرات گفت این مشکل هست. از نظر اینها این چیزا مشکل حساب نمیشه.

امکان داره در اون لحضه که سکته میکنه کل پهنای باند آپلود یا دانلودشما پر شده که نتیجه ش میشه اینکه پکت بعدی باید یک ثانیه صبر کنه تا برسه بدست شما یعنی پینگ شما از 20ms میره بالای 1000ms !!!
    تا اونجا که من میدونم 256 برای کانتر کافیه به خاطر همین فکر کنم مشکل از آپلودتون باشه چون مخابرات آپلودش خیلی پایین تر از دانلودشه!
    اگه مشکلتون از سرعت باشه ارتقا به 512 به احتمال زیاد مشکل رو حل میکنه.
    پینگ تغییری نمیکنه. سند و رسیو کلا قطع میشه. من 512 دارم

به همه دوستانی که میخوان برای مخابرات اقدام کنن اکیدا توصیه میکنم به مخابرات منطقه خودتون برید و از اونها هر سوالی دارید و شرایط رو بپرسید. هر مرکزی طبق سلیقه خودش عمل میکنه. من در شرایط یکسان از یک مرکز میتونستم 1 مگ بگیرم به راحتی در حالی که مرکز دیگه قوانینش کلا فرق میکرد.
    یک پیشنهاد دوستانه هم میکنم این هست که حتما بری پیش رئیس قسمت ای دی اس ال و دوستانه باهاش صحبت کنید. تا جایی که من برخورد کردم کارمندهاشون فقط بلدن بگن نمیشه!
    Last edited by arashpour; 02-08-2012 at 23:55.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اون مشکل "گیر کردن" رو منم دارم. خیلی اعصاب خورد کنه. هیچ جوره هم نمیشه به این مخابرات گفت این مشکل هست. از نظر اینها این چیزا مشکل حساب نمیشه.

پینگ تغییری نمیکنه. سند و رسیو کلا قطع میشه. من 512 دارم
    ای وای بدبختی من اینجاست که من اندیشه میشینم و اینجا به جز پارس آنلاین ، شرکت ADSL دیگه ای نداریم و پارس انلاین هم الان نزدیک 1 ساله که بهش پورت خالی داده نمیشه!! البته سرعت پارس آنلاین هم چنگی به دل نمیزنه پارسال که پورت داشت ازش 128 گرفتم سرعتش بین 8 تا 10 بود همش!! پینگ کانتر هم در بهترین حالت 100 بود! کلاً گویا هیچ راهی نیست که ما بشینیم مثه گذشته درست و حسابی یه کانتر بازی کنیم. دنیا هر روز پیشرفت میکنه ما اینجا هر روز سرعت اینترنتمون میاد پایین. همین پارس آنلاین من 3 سال پیش ازش سرویس میگرفتم (توی یه شهر دیگه) سرعت 128 ش از 180 پایینتر نمیومد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

برای اینکه ویدئو ها سریع دیده بشه باید از برنامه SpeedBit Video Accelerator که یک شتاب دهنده ویدئو هست استفاده کنید . کاملا رایگانه و مخصوص سایت youtube هست. 500% سرعت دیدن ویدئو رو افزایش میده. من تست کردم واقعا عالیه.
    برید سایت زیر دانلود کنید. نرم افزار مدریت دانلود و... هم داره و خیلی هم خوبه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مرسی از نرم افزار مفیدی که ارائه کردی . فقط تو ست کردن یک ذره مشکل داشتم که اونم حل شد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام خدمت دوستان.
    من 256 نا محدود شاتل دارم.32kb بدون هیچ مشکلی دانلود می کنم.می خوام 256 مخابرات بگیرم.مرکز جماران.می ارزه؟چه جوریاس؟
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دیوانه شدی ؟ شما 256 نامحدود بدون مشکل داری بعد میخوای بیای مخابرات بگیری که چی بشه؟ دنبال مشکل میگردی؟ نه میتونی آنلاین بازی کنی نه سرویس دهی درست و حسابی ای دارن نه هیچی. کلاً آخرین ISP که به فکرت باید برسه مخابرات هست. من از سر ناچاری چون اینجا هیچ ISP دیگه ای نیست مجبور شدم مخابرات بگیرم.

9. این کاربر از bugggmenot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

من بعد 10 ماه به تهران برگشتم و امروز رفتم از مخابرات شهید منتظری اینترنت 512 گرفتم.
    جالبه که اصلا اجاره نامه نخواستند و 40 تومن هم پیش پرداخت کردم تا وصلش کنن. گفتن چون خط به اسم خودم نیست این جوریه. همه جا همین طوریه ؟ این 40 تومن چی میشه اصلا ؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کسی تا به حال از مخابرات تهران سرویس حجمی گرفته؟ سرعت و حجمش چقدره و چنده، مخصوصا کسانی که اول شمارشون هفته احتمالا چیزهایی بدونن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من بعد 10 ماه به تهران برگشتم و امروز رفتم از مخابرات شهید منتظری اینترنت 512 گرفتم.
    جالبه که اصلا اجاره نامه نخواستند و 40 تومن هم پیش پرداخت کردم تا وصلش کنن. گفتن چون خط به اسم خودم نیست این جوریه. همه جا همین طوریه ؟ این 40 تومن چی میشه اصلا ؟
    بله عادیه بعضی مراکز برای اینکه گیر الکی به مدارک ندن میگن پیش پرداخت کنید

اون پول رو هم میگن آخر سر وقتی خواستید سرویس کنسل بشه بهتون پس میدن (الله و اعلم)

13. این کاربر از arashpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •