تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 331 از 339 اولاول ... 231281321327328329330331332333334335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,301 به 3,310 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پيروزي پرگل استقلال در ديدار دوستانه

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم فوتبال استقلال تهران در اردوي تركيه خود در ديداري دوستانه برابر الازيك اسپور به ميدان رفت و با نتيجه 4 بر 2 به پيروزي رسيد.

شاگردان امير قلعه نويي در اين ديدار دوستانه توسط ميلاد ميداوودي، خسرو حيدري و آرش برهاني به 4 گل رسيدند. استقلال تا دقيقه 75 با دو گل ميداوودي پيش بود اما در 15 دقيقه پاياني حريف آبي پوشان با به ثمر رساندن دو گل فاصله را كم كرد، يكي از اين گلها از روي نقطه پنالتي به ثمر رسيد.

آبي پوشان پايتخت در نهايت با دو گل برهاني و حيدري با نتيجه 4 بر 2 حريف خود را در اين ديدار دوستانه شكست دادند.

قلعه نویی: استقلال به روزهای اوج خود نزدیك می شود

امیر قلعه نویی' سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران، پس از پیروزی تیمش مقابل تیم 'الازیگ اسپور' تركیه گفت: بازیكنان تیم استقلال تهران به روزهای اوج خود نزدیك می شوند.

قلعه نویی عصر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: بازیكنان تیم استقلال تهران در این دیدار بازی پرفشار، رو به جلو و درگیرانه ای را همانطور كه من توقع داشتم، نشان دادند.

وی اظهار داشت: هر چه جلوتر می رویم، بازیكنان تیم استقلال به شرایط ایده آل نزدیك تر می شوند. هنوز تا رسیدن به شرایط آرمانی فاصله داریم، ولی بازیكنان در این دیدار نشان دادند كه دوران افت را پشت سرگذاشته اند.

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران با اشاره به بازیكنانی كه قرار است به این تیم اضافه شوند، گفت: 'جان واریو' را به خدمت گرفتم و امیدوارم 'مجتبی جباری' نیز به جمع بازیكنان این تیم اضافه شود، در این صورت با ترمیم خط میانی خود آماده حضور در لیگ فوتبال باشگاه های برتر ایران خواهیم بود.

قلعه نویی با مثبت ارزیابی كردن اردوی تیم فوتبال استقلال تهران در تركیه گفت: در این اردو بازیكنان با آرامش و تمركز به تمرینات خود ادامه دادند و از نظر من اردوی خوبی بود.

وی با اشاره به توانایی تیم فوتبال استقلال تهران در این فصل اظهار داشت: با توجه به توانایی كه من در بازیكنان خود مشاهده می كنم این تیم می تواند چه در لیگ فوتبال باشگاه های برتر ایران و چه در رقابت های باشگاه های آسیا یكی از مدعیان قهرمانی باشد.

تیم فوتبال استقلال تهران كه اردوی آمادگی خود را در تركیه دایر كرده است، در سومین و آخرین دیدار تداركاتی خود در این كشور مقابل تیم 'الازیگ اسپور' تركیه كه به تازگی به لیگ برتر باشگاه های این كشور صعود كرده است، به برتری رسید.

در این دیدار تیم استقلال تهران با نتیجه 4 بر 2 حریف خود را شكست داد.

'میلاد میداودی' دو گل و 'خسرو حیدری' و 'آرش برهانی' هر كدام یك گل برای تیم استقلال به ثمر رساندند.

تیم استقلال تهران قبل از این با نتیجه 7 بر صفر از سد یك تیم از كامرون گذشت و با نتیجه 2 بر صفر بازی را به تیم پیكان تهران واگذار كرد.

آبی پوشان تیم استقلال تهران كه اردوی آمادگی خود را از هفته گذشته در تركیه دایر كرده اند، چهارشنبه شب به تهران باز خواهند گشت.

سرپرست تیم فوتبال استقلال : داوران تركیه در پی به جنجال كشیدن بازی بودند

ماجدی عصر سه شنبه پس از پیروزی 4 بر 2 تیم استقلال تهران مقابل حریف تركیه ای خود گفت: داوران تركیه این دیدار در این بازی یك پنالتی ناحق برای تیم الازیگ اسپور كه در این فصل به لیگ فوتبال باشگاه های برتر تركیه صعود كرده است، گرفتند و در اواخر بازی با سوت های اشتباه خود در پی به جنجال كشیدن بازی بودند كه این چنین نشد.

وی گفت: كادر فنی تیم استقلال تهران در این دیدار از 16 بازیكن خود استفاده كرد و بازیكنان نشان دادند كه دوران افت بدنی خود را به خاطر تمرینات بدنسازی شان پشت سر گذاشته اند.

سرپرست تیم فوتبال استقلال تهران در ادامه گفت: بازیكنان تیم استقلال تهران در این دیدار بسیار دونده نشان دادند و بازی خوبی از خود به نمایش گذاشتند.

تیم فوتبال استقلال تهران كه اردوی آمادگی خود را در تركیه دایر كرده است، در سومین و آخرین دیدار تداركاتی خود در این كشور مقابل تیم 'الازیگ اسپور' تركیه به برتری رسید.

اخبار چهارشنبه 21 تیر 1391 - Jul 11 2012

کاظمی: استقلال تا قبل از نقل و انتقالات می‌تواند هر تغییری داشته باشد

علی کاظمی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در ارتباط با اینکه شایعه شده باشگاه استقلال می خواهد نام یکی از بازیکنانش را از لیست خارج کند تا با فابیو جانواریو قرارداد ببندد، اظهار داشت: تا زمانی که فصل نقل و انتقالات به پایان نرسیده و تیم ها نام بازیکنان خود را به سازمان لیگ اعلام نکرده اند می توانند در نقل و انتقالات فعال باشند. این بستگی به تصمیم باشگاه و توافقی که با بازیکنانش می کند، دارد و هر تغییر و تحولی را در این فاصله زمانی می توانند انجام دهند.
    دبیر سازمان لیگ در خصوص اینکه آیا بازیکن و یا مربی‌ای وجود دارد که در فصل جدید کارت بازی برایش صادر نشود، گفت: با توجه به اطلاعیه ای که روز گذشته آقای آیت اللهی صادر کرد تصور نمی کنم بازیکنی یا مربی‌ای باشد که کارت نداشته باشد.

به گزارش فارس مهلت نقل و انتقالات فردا به پایان می رسد.

بودجه هنوز به استقلال نرسیده/ادامه روند بی پولی در تیم آبی پوش پایتخت

مدیریت ورزش/به رغم وعده های داده شده هنوز بودجه ای به حساب باشگاه استقلال واریز نشده است.

به گزارش اوج نیوز،در شرایطی که استقلالی ها امیدوار بودند بخشی از بودجه دولتی به حساب این باشگاه واریز شود،خبر می رسد که این امر هنوز محقق نشده است.

این در شرایطی است که اکثر بازیکنان استقلال برای عقد یا تمدید قرارداد خود چک دریافت کرده اند که سر رسید آن اویل مرداد است.
    قلعه‌نویی : جانواریو را استقلالی بدانید / دوران افت را پشت سر گذاشتیم

به گزارش قانون، قلعه‌نویی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا می‌گوید: بازیکنان تیم استقلال تهران در این دیدار بازی پرفشار، رو به جلو و درگیرانه‌ای را همان‌طور که من توقع داشتم، نشان دادند. وی اظهار داشت: هر چه جلوتر می‌رویم، بازیکنان تیم استقلال به شرایط ایده‌آل نزدیک‌تر می‌شوند. هنوز تا رسیدن به شرایط آرمانی فاصله داریم، ولی بازیکنان در این دیدار نشان دادند که دوران افت را پشت سر گذاشته‌اند.

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران با اشاره به بازیکنانی که قرار است به این تیم اضافه شوند، گفت: جانواریو را به خدمت گرفتیم و امیدوارم مجتبی جباری نیز به جمع بازیکنان این تیم اضافه شود، در این صورت با ترمیم خط میانی خود آماده حضور در لیگ برتر ایران خواهیم بود. قلعه‌نویی با مثبت ارزیابی کردن اردوی ترکیه گفت: در این اردو بازیکنان با آرامش و تمرکز به تمرینات خود ادامه دادند و از نظر من اردوی خوبی بود.

حرف پایانی او هم این است که: با توجه به توانایی که من در بازیکنان خود مشاهده می‌کنم این تیم می‌تواند چه در لیگ برتر و چه در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا یکی از مدعیان قهرمانی باشد.

باشگاه استقلال : مدارک را با پیک موتوری به فدراسیون نفرستادیم

به گزارش قدس آنلاین، چند روز قبل بهروان، مسئول سازمان لیگ فدراسیون فوتبال اعلام کرد که باشگاه استقلال مدارک خود جهت ارسال به کنفدراسیون فوتبال آسیا را با پیک موتوری فرستاده است. این موضوع باعث چند رسانه ماجرای ارسال مدارک باشگاه استقلال توسط پیک موتوری را سوژه کنند! محمد سررشته داری، مسئول روابط عمومی باشگاه استقلال اما این ماجرا را طور دیگری تعریف می کند. او می گوید:" مدارک باشگاه استقلال که بسیار هم کامل بود و به اعتقاد مسئولان بحائز بهترین رتبه نیز گردیده است توسط یکی از مسئولان باشگاه استقلال به فدراسیون فوتبال ارسال شده است و این ادعا که ما مدارک را با پیک موتوری ارسال کردیم صحت ندارد. همواره برای فدراسیون فوتبال و شخص آقای بهروان ارزش و اهمیت زیادی قائلم و سعی می کنیم در راستای بهبود وضعیت فوتبال کشورمان این رابطه را به طور مستمر حفظ کنیم. مسئولان باشگاه استقلال آماده و حاضرند که در هر شرایطی با فدراسیون فوتبال همکاری نزدیکی داشته باشند."
    برای انجام مذاکرات نهایی/نشست جان واریو با فتح الله زاده برگزار شد

فوتبال ایران/هافبک برزیلی فصل گذشته تیم سپاهان ظهر روز چهارشنبه برای عقد قرارداد با باشگاه استقلال ،جلسه ای را با مدیرعامل این باشگاه برگزار کرد.

به گزارش اوج نیوز،فابیو جان واریو امروز در دیدار با علی فتح الله زاده برای عقد قرارداد مذاکرات نهایی را انجام داد.

جان واریو با نظر زلاتکو کرانچار از این سپاهان جدا شد.
    یک منبع آگاه در باشگاه استقلال/جلوی جباری کوتاه نیامده ایم

فوتبال ایران/یک منبع آگاه در باشگاه استقلال گفت:"باشگاه از مواضع خود در قبال مجتبی جباری کوتاه نیامده و مسایلی که در رسانه ها منتشر می شود صحیح نیست."

به گزارش اوج نیوز،وی گفت:"موضع استقلال در قبال جباری همانی است که بود.او نیز به مانند سایر بازیکنان باید چارچوب اخلاقی باشگاه را رعایت کند.اینکه گفته می شود وی شرایط باشگاه را نپذیرفته و باشگاه نیز در قبال وی کوتاه آمده صحت ندارد

فابیو جانواریو به استقلال پیوست

به گزارش خبرگزاری فارس، فابیو جانواریو که به دلیل تاخیر در تمرینات سپاهان از سوی کرانچار از لیست کنار گذاشته شد، پس از فسخ قرارداد با این تیم اصفهانی صبح امروز به همراه مدیر برنامه‌های خود در دفتر علی فتح‌الله‌زاده در باشگاه استقلال حاضر شد.

فتح الله زاده که صبح امروز از ترکیه به تهران رسیده بود مستقیما به باشگاه استقلال رفت و با جانواریو قرارداد بست.
    این بازیکن برزیلی پس از جلسه‌ای که با حضور فتح‌الله‌زاده، علی امیری و مدیر برنامه‌هایش برگزار شد قرارداد یک ساله‌ای با این تیم امضا کرد.

این در حالی است که استقلال 7 سهمیه لیگ برتری خود را جذب کرده و با این شرایط باید دید این باشگاه چگونه این موضوع را حل خواهد کرد.

جانواریو از اول فصل بازی می‌کند/هنوز تصمیم نگرفته‌ایم چه کسی از لیست خارج شود

علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل باشگاه استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص آخرین اتفاقات این باشگاه صحبت‌های زیر را انجام داد:
    فارس: با جانواریو هم که قرارداد بستید؟
    گفته بودم که اگر بازیکنی به دفترم بیاید بدون عقد قرارداد بیرون نمی‌رود. یا باید از این طبقه خودش را پایین بیندازد یا قرارداد امضا کند و برود. صبح امروز پس از بازگشت از ترکیه مستقیما از فرودگاه به دفتر باشگاه رفتم و قرارداد این بازیکن را به امضا رساندم. با پیوستن جانواریو تیم ما تقریبا کامل شد. استقلال در ترکیه تمرینات خوب و سنگینی را پشت سر گذاشت و توانست یکی از تیم‌های لیگ برتری ترکیه‌ای را شکست دهد. با این پیروزی همه به دنبال آن هستند که استقلال را بشناسند، چون در ترکیه اسم و رسمی پیدا کرده‌ایم و 2 سال پیش هم گونیا اسپور را هم 2 بر صفر شکست داده بودیم.
    فارس: ‌با پیوستن جانواریو و با توجه به اینکه 7 سهمیه لیگ برتری‌تان را گرفته‌اید باید یک نفر را از فهرست خارج کنید، درست است؟
    هنوز به جمع‌بندی نرسیدیم که چه کسی از فهرست خارج شود اما جانواریو قطعا از اول فصل برای ما بازی می‌کند. باید قلعه‌نویی برگردد و در جلسه با او همه چیز را مشخص کنیم. این مسئله به کادر فنی بستگی دارد و همانطور که می‌دانید من در کار فنی دخالت نمی‌‌کنم چون هنوز هیچ کاری را انجام نداده‌ایم می‌گویند قلعه‌نویی مدیرعامل است. این افتخار من است که در کاری که به من مربوط نمی‌شود، نظارت می‌کنم و دخالتی انجام نمی‌دهم.
    فارس:‌ جباری چه شد؟
    همانطور که گفتم این قضیه را به قلعه‌نویی و امیری سپردم و آنها پیگیر این مسئله هستند. البته باید از جانواریو تشکر کنم که با پیشنهاداتی که داشت، خیلی به ما تخفیف داد و نشان داد که بی‌دلیل در بین هواداران محبوب نیست.
    فارس: مشکلات مالی حل نشد؟
    هنوز پول وزارتخانه نرسیده و شرایط همانگونه است.
    فارس: می‌گویند کارمندان وزارت ورزش هم چند ماه حقوق نگرفته‌اند؟
    من نشنیدم اما وزیر ورزش می‌داند موقعیت من چقدر حساس است و اگر پولی برسد سریع‌تر اقدام می‌کند. البته اسپانسر ما دیر شده و آقای صلاحی نیز تصادف کرده اما قول می‌دهم از آن طرف وقتی پول رسید برای بازیکنان جبران کنم. سابقه ندارد بازیکنان بدون یک ریال پول اینگونه قرارداد ببندند و در این بین قلعه‌نویی و امیری خیلی زحمت کشیدند.
    فارس: صحبت خاصی ندارید؟
    به هواداران اطمینان می‌دهم تیم خوبی را بسته‌ایم و بازیکنانمان را حفظ کرده‌ایم و با روندی که قلعه‌نویی دارد، شاهد یک استقلال هجومی خواهیم بود.

نام محمد محمدی از لیست استقلال خارج می شود

خبرگزاری پانا: دروازه بان دوم استقلال از لیست این تیم خارج می شود.

به گزارش خبرنگار ورزشی پانا ، نام محمد محمدی که چند روز پیش به استقلال پیوسته و قرار بود با مهدی رحمتی در فصل پیش رو رقابت کند ، قرار است به زودی از لیست آبی پوشان پایتخت خارج شود.

علت این کار حضور فابیو جانواریو هافبک برزیلی سپاهان در استقلال است و با توجه به اینکه سهمیه بازیکنان لیگ برتر استقلال تکمیل است ، این تیم باید یک سهمیه لیگ برتری خود را حذف و جانواریو را جایگزین کند.

بر همین اساس طی امروز یا فردا نام محمد محمدی از لیست استقلال خارج و فابیو جانواریو رسما استقلالی می شود.

قرار است به جای محمدی ، یک دروازه بان خارجی به استقلال بیاید.

دروازه‌بان تیم ملی زیر 22 سال به استقلال پیوست

به گزارش خبرگزاری فارس، مسئولان باشگاه استقلال با سید حسین حسینی دروازه‌بان تیم ملی زیر 22 سال قرارداد امضا کردند.
    این دروازه‌بان که در تیم ملی زیر نظر علیرضا منصوریان کار می کند با عقد قراردادی 3 ساله رسما استقلالی شد و فصل آینده در جمع آبی پوشان پایتخت خواهد بود. وی فصل گذشته در برق شیراز بازی می کرد.
    باشگاه استقلال تاکنون با محمد محمدی، هاشم بیک زاده،امیرحسین صادقی،سیاوش اکبرپور، رودریگو توزی،میثم بائو، امین منوچهری و جانواریو قرارداد رسمی امضا کرده اند. این در حالی است که هر باشگاه می تواند با 7 بازیکن لیگ برتری قرارداد ببندد و با این شرایط باید دید مسئولان این تیم چه تصمیمی خواهند گرفت. علی فتح الله زاده نیز اعلام کرده یک بازیکن از لیست کنار گذاشته می شود.

قراردادم با استقلال یکساله است/ خوشحالم بار دیگر با قلعه‌نویی کار می‌کنم

هافبک برزیلی تیم فوتبال استقلال تاکید کرد قراردادش با آبی پوشان یکساله است و از ابتدای لیگ دوازدهم برای این تیم به میدان خواهد رفت.

به گزارش خبرنگار مهر، فابیو جانواریو هافبک فصل گذشته سپاهان با قراردادی یک ساله به تیم فوتبال استقلال پیوست. او بلافاصله بعد از امضای قرارداد به سئوالات خبرنگار مهر پاسخ داد.

* خبرگزاری مهر: گفته می شود طبق این قرارداد شما می توانید بعد از نیم فصل اول برای استقلال بازی کنید. آیا این موضوع درست است؟

-جانواریو: قراردادی که من امضا کردم یکساله بود. آقای فتح الله زاده در این مورد چیزی به من نگفت. هنوز قراردادم را در هیات فوتبال ثبت نکرده ام، به هیچ عنوان حاضر نیستم یک نیم فصل بیرون بنشینم.

* قراردادت چند ساله است و رقم آن چقدر است؟

- قراردادم یکساله است اما ترجیح می دهم رقم آن را نگویم.

* استقلال احتمالا جباری را هم به خدمت می گیرد و خط هافبک این تیم ترافیک سنگینی پیدا می کند، به نیمکت نشینی در این تیم فکر کرده ای؟

- من تمام بازیکنان استقلال را می شناسم و رابطه خوبی با آنها دارم. همه ما می توانیم در کنار هم بازی کنیم. تمام تلاشم را در تمرینات می کنم که در ترکیب اصلی تیم به میدان بروم.

* از اینکه دوباره با قلعه نویی همکاری می کنید چه احساسی دارید؟

- خوشحالم که می توانم بار دیگر با او کار کنم. ما رابطه بسیار خوبی با هم داریم. قلعه نویی مربی بسیار بزرگی است. من دوبار با استقلالی که او هدایت آن را بر عهده داشت به عنوان قهرمانی لیگ رسیده ام.

* 80 میلیون از استقلال طلبکار بودید، آیا این پول را از فتح الله زاده گرفتید؟

- توافق کردیم که این رقم به رقم قرارداد جدیدم اضافه شود و با هم آن را به من بپردازند.

* استقلال در این فصل در لیگ برتر ایران و لیگ قهرمانان آسیا چه نتیجه ای خواهد گرفت؟

- استقلال تیم بسیار خوبی است و بازیکنان خوبی هم در اختیار دارد و در فصل نقل و انتقالات جذب کرده است. مطمئنا با حضور قلعه نویی هم در لیگ نتیجه بسیار خوبی خواهیم گرفت و هم در آسیا می توانیم انتظارات هواداران را برآورده کنیم.

جانوآریو زیر قیمت با استقلال قرارداد بست/ قلعه‌نویی گفت درنگ نکن!

مدیرعامل باشگاه استقلال با بیان اینکه جذب "فابیو جانوآریو" برگ برنده این تیم بوده است، گفت: وقتی قضیه فابیو را با امیر قلعه نویی در میان گذاشتم او به من گفت که در جذب این بازیکن درنگ نکنم.
    علی فتح الله زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص جذب فابیو جانوآریو تصریح کرد: بخاطر حساسیت جذب این بازیکن تصمیم گرفتم زودتر از تیم از ترکیه به تهران برگردم. این بازیکن محبوبیت زیادی بین هواداران استقلال دارد و وقتی با امیر قلعه نویی این موضوع را مطرح کردم از من خواست برای خرید این بازیکن درنگ نکنم.

وی افزود: قلعه نویی از من خواست که هرچه زودتر این بازیکن را جذب کنیم. فابیو یک بازیکن تمام کننده در خط میانی است و تاثیرگذاری آن بر هیچ کس پوشیده نیست.

مدیرعامل باشگاه استقلال تاکید کرد: جانوآریو تخفیف خوبی به ما داد و زیر قیمت با ما قرارداد بست. به هر حال این بازیکن برگ برنده ما بود و اگر بتوانیم جواد نکونام را هم جذب کنیم تیم ما قوی‌تر می‌شود.

فتح الله زاده درباره اینکه گفته می شود فابیو قرار است از نیم فصل دوم در استقلال بازی کند، گفت: ما یکی از بازیکنان را از لیست استقلال کنار می گذاریم تا با فابیو از ابتدای فصل کارمان را شروع کنیم. منتظر برگشت امیر قلعه نویی از ترکیه هستم تا او نظرش را درباره بازیکنی که قرار است نامش را از لیست خط بزنیم، بیان کند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر امضای قرارداد با مجتبی جباری خاطر نشان کرد: من مسئولیت تمدید قرارداد این بازیکن را به علی امیری و امیر قلعه نویی سپردم و این دو بزرگوار خودشان کار را پیگیری می کنند. از نظر من حضور جباری بلامانع است، اما مسئولیت مذاکره با این بازیکن برعهده من نیست و قصد ندارم در کار دوستانم دخالت کنم.

مدیرعامل باشگاه استقلال در ادامه به جواد نکونام اشاره کرد و گفت: صحبت‌های من با نکونام به روز است و دیگر بین ما حرفی نمانده که بگوییم. قطعا اگر نکونام از اوساسونا جدا شود، در ایران برای استقلال بازی می کند. نکونام امشب از اسپانیا به تهران برمی گردد و قرار است فردا هم با او صحبت کنم.

فتح الله زاده در بخش دیگری از صحبت‌هایش به انتقاد رسانه ها مبنی بر برگزاری اردوهای تدارکاتی در کشور ترکیه که باعث هدر رفتن پول باشگاه‌ها می‌شود، پاسخ داد و خاطر نشان کرد: اگر بخواهیم حرفه‌ای فکر کنیم همه تیم‌ها در دنیا اردوهای آماده سازی خود را در کشورهای دیگر برگزار می‌کنند. مثلا منچستریونایتد به دبی می رود و خیلی از تیم‌ها اتریش را انتخاب می کنند. این یک چیز طبیعی در فوتبال است و من معنی این انتقادها را نمی فهمم.

وی ادامه داد: آنهایی که این حرف‌ها را می زنند حتما در لیگ دست دو و سه تیم‌داری می کنند. آنها اگر امکانات کمپ‌های ایران را ببینند این حرف ها را نمی‌زنند. ما خودمان حاضر نیستیم با هزینه بیشتر به اردوهای خارجی برویم، اما باید بدانیم این 10 روز اردو ما را سه ماه جلو انداخت.

مدیرعامل استقلال گفت: ما افسوس می خوریم که چنین امکاناتی در ایران نداریم. با تمام احترامی که برای منتقدان قائلم باید بگویم تا زمانی که ایران چنین امکاناتی ندارد، ما مجبوریم در خارج از کشور اردو برپا کنیم. مسئولان به جای مطرح کردن این صحبت‌ها به باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس در ارتفاعات یک جای خوب بدهند تا ما یک کمپ کامل بسازیم و دیگر به خارج از کشور نرویم!

فتح الله زاده در ادامه در خصوص برگشت خوردن چک تعدادی از بازیکنان تصریح کرد: اگر جرات دارید اسم این بازیکنان را بیاورید! چک هیچ بازیکنی تا حالا برگشت نخورده است.

وی درباره اینکه گفته می شود چک آرش برهانی پیش از سفر به ترکیه پاس نشده است، تاکید کرد: این خبر کذب است. شما چک‌ها را بیاورید تا ما هم ببینیم.

مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص مشکلات مالی این باشگاه هم گفت: من و احمد رسولی نژاد هر روز پیگیر مسائل مالی هستیم، اما انصافا هنوز از وزارتخانه پولی نگرفته‌ایم. به هر حال دم بازیکنان استقلال گرم که بدون دریافت حتی یک ریال حاضر شدند به استقلال کمک کنند!

فتح الله زاده ادامه داد: باید این موضوع در کتاب گینس ثبت شود که یک تیم با 7، 8 میلیارد تومان بسته شده اما هنوز یک ریال به بازیکنان نپرداخته‌ایم!

"اگر یک ریال به بازیکنان استقلال نداده‌اید پس چطور ادعا می‌کنید چک بازیکنان استقلال برگشت نخورده است"؟ فتح الله زاده در پاسخ به این سئوال یادآور شد: من گفتم چک هیچ بازیکنی برگشت نخورده است، نگفتم که چک‌ها نقد شده است! این دو مسئله با هم فرق دارد و ما باید به آن توجه داشته باشیم.

مدیرعامل باشگاه استقلال در پایان درباره ارزیابی‌اش از لیگ آینده گفت: به نظرم امسال استقلال و پرسپولیس مدعیان اصلی قهرمانی هستند و به همین دلیل فشردگی بازی‌های فصل گذشته را شاهد نخواهیم بود.

Last edited by Amir M.ohAma.D; 11-07-2012 at 16:30.

2. 10 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

توافق با جباري 700 ميليوني است

مجتبي جباري هافبک تيم استقلال که قراراست با اين تيم فصل آينده را آغاز کند با شرايط خاصي حاضر به ادامه همکاري با استقلال شده است اين بازيکن توافق کرده است که بامبلغ مناسب و قابل توجهي در اين تيم بماند.

در حاليکه عنوان مي شد جباري قصد حضور در تراکتورسازي را دارد اما اين بازيکن با شرايط خاصي مي خواهد در اين تيم بماند و استقلال را همراهي کند .

گفتني است ، مجتبي جباري در خواست قرارداد يک ميلياردي را از مسئولان تيم استقلال داشت اما فتح الله زاده به قرارداد مشروط اشاره کرد و خواستار انجام توافق با قرارداد مشروط شد اتفاقي که شرايط را براي هافبک تيم تغيير داده است از طرفي اين بازيکن پس از گفتگوي با امير قلعه نوعي اعلام کرده است که با شرايط مالي تيم کنار بيايد و پس از آن قرارداش را امضا کند.

اين در حالي است که مجتبي جباري از مبلغي که به اعضاي اين باشگاه پيشنهاد داده بود کوتاه آمده و به 700 ميليون تومان رضايت داده است و به همين دليل مسئولان نيز اعلام کردند مي توانند با اين شرايط قرارداد سال آينده را با آبي ها امضا کند از طرفي علي فتح الله زاده در خصوص مسائل مالي نيز همه مسائل را به امير قلعه نوعي واگذار کرده است تا سرمربي تيم براساس شرايط خاص تيمي در خصوص حضور اين بازيکن در تيم تصميم گيري کند.

البته مشکلات بين برخي اعضاي تيم و باشگاه بر سر توافق با جباري وجود دارد اما اين در حالي است که مسئولان اعلام کردند با جذب توزي بازيکن برزيلي تصور اصرار امير قلعه نوعي را بر ماندن جباري نداشتند و به همين دليل شرايط براي حضور اين بازيکن با مشکلات بسياري روبرو شده است .

منبع:ورزش3

4. 3 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

6. 3 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

آقا یعنی چی؟؟؟؟محمد محمدی رو ول کنن یه دروازه بان خارجی بیارن؟؟؟البته انگار اون زیر 22 ساله رو گرفتن درسته؟؟؟؟نقل و انتقالات هم که تموم شد اینا برای هافبک دفاعی شلغمم نخریدن !!!!

اما در آخر باید دست به دعا باشیم تا بیشتر از این ضرر ندیم:

پژمان منتظري از قطر مهمان دارد

مديران يک تيم قطري به تهران امده اند تا شايد پژمان منتظري را متقاعد به حضور در قطر کنند .

کاپيتان دوم استقلال که هنوز قرارداد خود را در هيئت فوتبال ثبت نکرده است امروز بايد تصميم نهايي خود رابراي حضور در استقلال بگيرد.

به گزارش گل ، پژمان منتظري که اميرقلعه نويي در اين سه روز بارها از او به دليل رفتار خوب و ورزشکارانه اش تجليل کرده امروز با مديران يک تيم قطري در تهران به گفت و گو خواهد نشست.

آنها با اصرار زياد به تهران آمده اند تا به اصطلاح عروس را به خانه ببرند اما منتطري هنوز پاسخي به آنها نداده است. اين بازيکن قبل از توافق با استقلال چند روزي در قطربه مذاکره با مديران تيم قطري پرداخته بود.
    (ورزش 3)

8. 3 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

بزرگترین اشتباه از دست دادم محمدی هست ...
    حالا بوفون رو هم بیاریم فایده نداره ...
    استقلال دروازبان مطمن میخواد ...
    محمدی خیلی عالی بود ...من حتی از رحمتی هم بیشتر قبولش دارم ...
    خیلی مطمن نمی ایسته ولی خیلی خوب میگیره !!
    واقعا انتظار هر چیزی رو داشتم جز این !!

10. 4 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بزرگترین اشتباه از دست دادم محمدی هست ...
    حالا بوفون رو هم بیاریم فایده نداره ...
    استقلال دروازبان مطمن میخواد ...
    محمدی خیلی عالی بود ...من حتی از رحمتی هم بیشتر قبولش دارم ...
    خیلی مطمن نمی ایسته ولی خیلی خوب میگیره !!
    واقعا انتظار هر چیزی رو داشتم جز این !!
    به نظر منم اگه بائو به جای اون از لیست 7 تا سهمیه لیگ برتر خارج میشد بهتر بود
    ولی در کل دیگه خیلی بد هم نشد چون بالاخره ما رحمتی رو داریم که بهترین دروازه بان ایرانه و دروازه بان دوم لزومی نداره حتما یه بازیکن با تجربه و درجه یک باشه. کلا توی دنیا اینکه دو دروازه بان تقریبا در یه سطح توی یه باشگاه باشن غیر طبیعیه و معمولا همچین کاری نمی کنن....

+

الان میشه گفت توی deadline نقل و انتقالات هستیم
    تا چند ساعت دیگه ممکنه هر اتفاقی بیافته که می تونه هم اتفاقات خوب باشه هم بد
    ظاهرا احتمال اینکه توی ساعات آخر نقل و انتقالات نکونام رو بگیریم زیاده!
    به نظر من بهترین حالت اینه که امشب منتظری تمدید کنه و نکونام جذب بشه و بدترین حالت هم اینه که جفتشون نیان
    جباری هم احتمالا نمیاد که با توجه به اینکه توی پست اون مبعلی و جان واریو رو جذب کردیم جای نگرانی وجود نداره

12. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگر می‌خواستیم خلعتبری را دو هفته پیش جذب می‌کردیم

امیری: استقلال برای جذب نکونام با اوساسونا به توافق 80 درصدی رسید

خبرگزاری فارس: معاون باشگاه استقلال گفت: با باشگاه اوساسونا برای جذب جواد نکونام به توافق 80 درصدی رسیده‌ایم.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی امیری با حضور در هیئت فوتبال در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در مورد امکان جذب جواد نکونام گفت: ما با جواد نکونام به توافق رسیدم. تنها توافق با باشگاه اوساسونا باقی مانده که 80 درصد آن حل شده است. در حال حاضر تنها بر روی نحوه پرداخت پول برای دریافت رضایت نامه مشکل وجود دارد و ما می‌خواهیم در 3 قسط پراخت کنیم اما آنها می‌گویند باید در 2 قسط پرداخت شود.
    وی افزود: قرار است فتح الله زاده بار دیگر تماسی داشته باشد که در نهایت بر سر این مسئله توافقاتی حاصل شود. در صورت کسب توافق شخصی از طرف نکونام با وکالت از او برای ثبت قرار داد به هیئت فوتبال می‌آید.
    امیری در مورد مبلغ قرارداد جواد نکونام گفت: در مورد این مسئله از فاضلی مدیر برنامه‌های نکونام سؤال کنید. مبلغ رضایت نامه خیلی پایین تر از چیزی است که در رسانه‌ها گمانه‌زنی می‌شود.
    نکونام به خاطر سابقه خوبی که در اوساسونا داشت در صحبتی که با من داشت اعلام کرد که خودش شخصا صحبت کرده و خواستار این شده که مبلغ رضایت نامه‌اش پایین تر باشد.
    چرا که برخی از تیم‌های قطری با مبلغ پیشنهادی اوساسونا برای صادر کردن رضایت نامه موافق بودن اما چون نکونام دوست نداشته در کشوری به غیر از ایران بازی کند از مسئولان باشگاه اوساسونا خواسته که با استقلال همکاری کنند.
    معاون باشگاه استقلال در پاسخ به این سؤال که آیا نکونام کمتر از سقف قرارداد گرفته است، گفت: مبلغ قرار داد نکونام زیر سقف مجاز فدراسیون است. با او قرارداد 2 ساله خواهیم بست و او خودش پیشنهادش مبلغی بود که زیر سقف قرار داد است.
    وی در مورد مجتبی جباری افزود: تا این لحظه فتح الله زاده برای حضور جباری موافقت نکرده است. البته قرار است جلسه‌ای با فتح الله زاده و قلعه نویی برگزار شود و طی آن در مورد جذب مجتبی جباری گفت و گو کند.
    معاون باشگاه استقلال در پاسخ به این سؤال که طبق گفته فتح الله زاده نیمه دوم نقل و انتقالات را برده‌اند، گفت: ما دنبال اجرای شو و بمب ترکاندن نبودیم. ما بر اساس نیازهایمان خرید کردیم. یکی از سرپرست‌های تیم لیگ برتری بر علیه ما مصاحبه کرده و حرف‌هایی زده که از طریق کمیته انضباطی هم پیگیری می‌کنیم.
    امیری ادامه داد: ما اگر می‌خواستیم خلعتبری را با آن مبلغی که اعلام کرده بود جذب کنیم دو هفته پیش با او قرارداد می‌بستیم. دوست ندارم مبلغ پیشنهادی خلعتبری را در رسانه‌ها اعلام کنم. ما به دنبال برطرف کردن نیازهای خودمان بودیم و فکر می‌کنم در نقل و انتقالات هم خوب عمل کردیم. به نظر من استقلال امسال بسیار بهتر از سال گذشته بسته شده است.
    وی در پایان در مورد اینکه آیا در صورت استقلالی شدن نکونام بازوبند به او داده خواهد شد، گفت: اگر نکونام بیاید بازو بند را به او می‌دهیم. این پیشنهادی بوده که خود رحمتی و منتظری داده‌اند و در صورت استقلالی شدن نکونام او بازوبند را در دست می‌بندد. نکونام یکی از بازیکنان بزرگ کشور و کاپیتان تیم ملی است.

14. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

سلام بچه ها عجب تیمی داریم میشیما
    این همه پرسپولیس سر و صدا کردن و گفتن حاجی هیچ کاری نکرده و ... داره می ترکونه
    نکونام که احتمالش زیاد داره میشه بیاد
    مجیدی هم که داره بر میگررررده و ظاهرآ امیر قلعه نوعی موافقت هم کرده
    وایی یخدا هفت مقدس رو برگردون
    فوری و باورنکردنی/ بمب بزرگ در ساعت آخر نقل و انتقالات؛ فرهاد مجیدی به استقلال باز می گردد
    سایت گل – فرهاد مجیدی دوباره در آستانه بازگشت به استقلال قرار دارد.
    به گزارش سایت گل، در حالی که ساعتی تا پایان مهلت نقل و انتقالات فوتبال ایران باقی نمانده است، علی فتح الله زاده مدیرعامل استقلال، امیر قلعه نویی را متقاعد کرد که موضوع مذاکره با فرهاد مجیدی دوباره روی میز قرار بگیرد. فتح الله زاده قصد دارد امشب در تماس با فرهاد مجیدی این بازیکن را به استقلال بازگرداند.
    فتح الله زاده و قلعه نویی امروز روز موضوع جباری و سپس فرهاد مجیدی مذاکرات مفصلی داشته اند و ظاهرا هر دو توانسته اند از هم امتیاز بگیرند. در صورت حضور مجیدی در استقلال، بمب بزرگ نقل و انتقالات این فصل در باشگاه استقلال منفجر خواهد شد.
    مجیدی به پیشنهاد تراکتورسازی و مس کرمان، ملوان انزلی و یکی دو تیم دیگر پاسخ منفی داده بود و با حضور برنومتسو در الوصل این شانس برای او وجود دارد که به لیگ امارات هم برود. اما ممکن است همه چیز امشب در مورد مجیدی و استقلال به پایان برسد و محبوب ترین بازیکن یک دهه اخیر استقلال دوباره به جمع آبی پوشان بازگردد.
    فتح الله زاده این موضوع را تا لحظاتی بعد رسما اعلام خواهد کرد.

16. 3 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

خبر های خوب:::::::::::::::::::::::

فتح‌الله زاده:
    منتظر بازگشت مجيدي به استقلال هستيم

مدير عامل باشگاه استقلال اعلام کرد: امير قلعه‌نويي براي جذب فرهاد مجيدي اعلام آمادگي کرده و درصدد بازگشت او به استقلال است.

امير قلعه‌نويي چندي پيش اعلام کرد که با وجود چهار مهاجمي که در اختيار دارد فرهاد مجيدي را براي فصل آينده نمي‌خواهد و از همين رو حضور اين بازيکن در استقلال منتفي است اما علي فتح‌الله‌‌زاده مديرعامل باشگاه استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس گفت: طي جلسه‌اي که امروز با قلعه‌نويي داشتم ايشان آمادگي خود را براي جذب فرهاد مجيدي و بازگشت اين بازيکن به استقلال اعلام کرد و از ما خواست تا با اين بازيکن مذاکره کنيم.

وي افزود: قلعه‌نويي اعلام کرد که منافع باشگاه برايش در اولويت قرار دارد و از همين رو از ما خواست تا مقدمات بازگشت فرهاد مجيدي به استقلال فراهم شود.

مدير عامل باشگاه استقلال در پاسخ به اين سوال که مگر مجيدي چند ساعت فرصت دارد که به استقلال باز گردد گفت: تصور مي‌کنم مجيدي به عنوان بازيکن خارجي بتواند تا فردا هم با ما قرارداد امضا کند اما در فکر اين هستيم که هر چه سريعتر با اين بازيکن قرارداد نهايي را امضا کنيم.

ورزش 3

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

.................................................. .................................................. .................................................. ..................................
    فوری : جباری از راه تبریز به دفتر باشگاه استقلال برگشت
    مجتبی جباری درحال حاضر در دفتر باشگاه استقلال است

سایت گل - اخبار ضدو نقیض درباره مجتبی جباری تمامی ندارد . در حالیکه دقایقی پیش اعلام شد به احتمال بسیار زیاد در فصل آینده با پیراهن قرمز در خدمت تیم تراکتورسازی تبریز خواهد بود با خبر شدیم این بازیکن به دفتر باشگاه استقلال رفته تا آخرین مذاکرات خود را با امیرقلعه نویی و علی فتح الله زاده انجام دهد.
    این در حالی است که تقیون، مسئول هیئت فوتبال تبریز در گفت وگو با سایت گل اعلام کرده است که آنها امشب یک ثبتی مهم دارند و تا ساعت 12 شب منتظر خواهند بود تا بازیکن جدیدی به تراکتورسازی بیاید!
    در باشگاه استقلال این شایعه وجود دارد که علت اصلی مخالفت فتح الله زاده با حضور جباری که مدنظر قلعه نویی است این است که امیر هم با حضور مجیدی در استقلال مخالف بوده است!
    در انتظار اخبار تکمیلی سایت گل باشید

(منبع :فروم pt به نقل از سایت گل)
    ------------------------------------------------------------------------------

امیدوارم تا ساعت 12 امشب چند خبر خوش بشنویم.خبر ها در همین تاپیک اعلام خواهند شد.
    Last edited by E.G_band; 12-07-2012 at 20:15.

18. 3 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

یه چند وقتی نیومدم این تاپیک الان دیگه لازم شد حتما بیام یه چیزی بگم

اول اینکه امیر جان مبارکه مدیریت با این فعالیتت حتما میترکونی

دوم درباره ی استقلال

منم با نظر وحید موافقم اگه بائو رو میدادیم بره بهتر بود با وجود 90درصدیه جباری و حضور 100 جان واریو دیگه به این بازیکن بی چشم و رو نیازی نداریم

اما درباره ی فرهاد . واقعا از خوشحالی توی پوست خودم نمیگنجم . اگه فرهاد بیاد ...
    بمب ترین نقل و انتقال استقلال که چه عرض کنم ! بمب ترین نقل و انتقال قاره ی آسیا صورت میگیره

محبوب ترین بازیکن آسیا توی چند سال اخیر میخواد به کشورش برگرده همگی تعظیم کنیداما اگه نیاد ...مسی هم بگیرن غم توی دل ماها که مجیدی رو نداریم درمون نمیشه ! ایشاالله که اول اول مجیدی رو بگیرن بعد جباری و نکونام اما اول کاپیتان محبوب ایرانو بگیره حاجی

امیدوارم فردا که پا میشم از خواب تیتر روزنامه ها زده باشن بازگشت 7 مقدس به استقلال

20. 5 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •