من ویستا 32 بیتی دارم یعنی باید حتما سرویس پک 1 ویستا رو داشته باشم یا ویستای معمولی هم میشه؟
اینم سیستم منه آیا اجرا میشه:
Vga:club 9800gtx
cpu:core 2 qued q6600
ram:2 gb ddrii 1066
من ویستا 32 بیتی دارم یعنی باید حتما سرویس پک 1 ویستا رو داشته باشم یا ویستای معمولی هم میشه؟
![]()
سلام...
ارور RMN40 مربوط به ویندوز هستش و مشکل آن با نصب سرویس پک 3 از بین میره!
این ارور مربوط به Net Framework 3.5. و Visual C++ 2005 میشه!
حالا شمایی که ویستا داری حتماً باید سرویس پک 1 باشه... وگرنه به این مشکل بر می خوری...
در ضمن چرا عکس بالا واسه سایت P30 SKY هستش؟
واسم جالبه...
سوال های مربوط به سیستم مورد نیاز رو در تاپیک خودش بپرسید خیلی بهتره ... هم زود جوابتونو میدن هم دیگه اینجا یکم مفیدتر میشه...من ویستا 32 بیتی دارم یعنی باید حتما سرویس پک 1 ویستا رو داشته باشم یا ویستای معمولی هم میشه؟
بله اجرا میشه...
حتماً حتماً هم باید یا سرویس پک 1 ویستا رو داشته باشین یا سرویس پک 3 ایکس پی...
Last edited by qo0oick; 08-12-2008 at 11:47.
چرا هیچ کی به من کمک نمیکنه ؟
من بازی رو نصب کردم ولی بازی آهسته کار میکنه با این که آخرین درایور کارت گرافیک nvidia رو نصب کردم.
مشکل از چیه ؟
سلام دوست عزیز...
من پستتو همون روزی که دادی خوندم...
خواستم جواب بدم گفتم ولش کن...
کارت 8400 gs واسه این بازی فک می کنم ضعیف باشه..!
بقیه سیستمت چیه؟
روی چه ویندوزی بازی رو نصب کردی ؟
این که seeds خیلی پایین
نه ... مطمئنم دست کارت گرافیک نیست.سلام دوست عزیز...
من پستتو همون روزی که دادی خوندم...
خواستم جواب بدم گفتم ولش کن...
کارت 8400 gs واسه این بازی فک می کنم ضعیف باشه..!
بقیه سیستمت چیه؟
روی چه ویندوزی بازی رو نصب کردی ؟
یه باگی تو نسخه ی PC هست که بازی آروم کار میکنه و دوربین هم بعد از چندین لحظه واسه خودش حرکت میکنه !
من درایور 180.84_geforce_winxp_32bit_english_beta رو هم نصب کردم، طرف میگفت این رو نصب کنی مشکل بازیت حل میشه ولی نه دوربین درست شد و نه آهسته بودن بازی !!
این اخطار مال چیه داشتم بازی میکردم یهو اومد بیرون این پیغامو داد در مورد سیو کردن بازی هم اگه توضیح بدید ممنون میشم
عجیبه من نمیدونم حکمت این High چیه !!! من با این کلک رشتیه بازی رو رو High آوردم . ولی تفاوتی با Medium احساس نکردم .
جالبیش اینه که رو های Framerate ام تغییری نکرده و همون 45 تاس ....
خب
منم بازی رو خریدم فروشنده که می گفت هیچ مشکلی نداره و 100% سالمه!!(کرک +گرافیکی و ....)ولی اگه داشت قرار شد هر چهار تا دی وی دی رو قورت بده!!اون کرک رو هم که دوستمون گذاشت رو هم دانلود کردم!
+درایور جدید گرافیک Net Framework 3.5 هم لازمه!؟!؟(
البته از خوش شانسی!الان با ویستا SP 1 مشکل دارم هر طور شده امروز نصبش می کنم! شایدم XP SP3 بریزم!؟
علت کپی نشدن فایل اجرایی بازی در مرحله آخر نصب اینه که وقتی فینیش میاد یه پنجره هم باز میشه که یه خط داره که باید تا 100 بره
اکثر کاربرا وقتی فینیش رو می بینن چون فکر می کنن نصب تموم شده نمیزارن اون خط پر بشه و Cancel می کنن در حالی که او آخرین مرحله هستش و مامور کپی کردن فایل اجرایی بازی
آقای Razor هم با درایتی که دارن این مورد رو تشخیص دادن و اقدام به قرار دادن فایل اصلی بازی در پکیج کرکشون کردن که نکته بسیار ظریف و هوشمندانه ای هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)