تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 331 از 639 اولاول ... 231281321327328329330331332333334335341381431 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,301 به 3,310 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با درود

دوستان یکی از رفیقانم می خوام به زودی ازدواج کنه و درخواست وام مسکن زوجین رو داره. به زبان ساده چه مراحلی رو باید پشت سر بزارن تا بتونن این وام خرید مسکن زوج ها رو بگیرن؟

با سپاس

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

درود
    الان در بین بانک ها موسسات کدام یک سه ماهه و شش ماهه سود بیشتری میدن؟

3. این کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ehsan102's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

درود
    الان در بین بانک ها موسسات کدام یک سه ماهه و شش ماهه سود بیشتری میدن؟
    منم سوال ايشون رو دارم
    البته براي من شبكه ي شتاب هم ملاكه

5. 2 کاربر از ehsan102 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام بچه ها . یه راهنمایی اساسی لازم دارم

ببینین من ۲۰ تومن لازم دارم . حالا با ۱۸ تومنم میتونم کنار بیام . این قسمت اول
    ۲۴ تومن هم پول دارم .
    حالا میخوام با گذاشتن این ۲۴ تومن وام بگیرم . مشکلی ندارم ۵ ساله باشه ۱۰ ساله باشه هرچی . فقط میخوام با سود پولم قسط وامم داده بشه. بانکی هست که بتونم این کارو کنم؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

خوب با این توافق جدید دیگه باید بیخیال سودهای بانکی بشیم!

محتوای مخفی: توافق جدید بانک ها/ نرخ سود بانکی در دامنه 10 تا 21 درصد  
    توافق جدید بانک ها/ نرخ سود بانکی در دامنه 10 تا 21 درصد

غلامحسین نتاج افزود: البته دامنه در نظر گرفته شده برای نرخ سود سپرده های بانکی توسط بانک مرکزی هنوز به بانک ها ابلاغ نشده است.

وی با بیان اینکه، نرخ سود سپرده ها در هر بانک بر اساس قیمت تمام شده و در دامنه توافق شده تعیین می شود، اظهار داشت: هر یک از بانک ها بر اساس شرایط و فعالیتشان نرخ سود سپرده ها را تعیین می کنند.

نتاج تصریح کرد: البته بانک ها دارای هزینه هایی نظیر نرخ 2.5 تا 3 درصدی حق الوکاله و ذخیره نزد بانک مرکزی هستند که باید این موارد نیز برای تعیین نرخ سود سپرده ها در نظر گرفته شود.

مدیر عامل بانک مهر اقتصاد تصریح کرد: با کاهش قیمت تمام شده پول در بانک ها می توان نرخ سود تسهیلات بانکی را متناسب با آن تعیین کرد.

وی ادامه داد: به همین دلیل پیش بینی می شود که دامنه در نظر گرفته شده منجر به زیان بانک ها نشود، ضمن آن که قرار است هر بانک متناسب با شرایط خود نرخ سود سپرده ها را در این دامنه تعیین کرد.

یادآور می شود؛ در پی درخواست ولی الله سیف رییس کل بانک مرکزی در جلسه چهارشنبه شب هفته گذشته از مدیران عامل بانک ها مبنی بر انتظام و نظم بخشی به نرخ سود بانکی، قرار بود شبکه بانکی تصمیم جدیدی را برای ساماندهی نرخ سود بانکی اتخاذ کند.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خوب با این توافق جدید دیگه باید بیخیال سودهای بانکی بشیم!

محتوای مخفی: توافق جدید بانک ها/ نرخ سود بانکی در دامنه 10 تا 21 درصد  
    توافق جدید بانک ها/ نرخ سود بانکی در دامنه 10 تا 21 درصد

غلامحسین نتاج افزود: البته دامنه در نظر گرفته شده برای نرخ سود سپرده های بانکی توسط بانک مرکزی هنوز به بانک ها ابلاغ نشده است.

وی با بیان اینکه، نرخ سود سپرده ها در هر بانک بر اساس قیمت تمام شده و در دامنه توافق شده تعیین می شود، اظهار داشت: هر یک از بانک ها بر اساس شرایط و فعالیتشان نرخ سود سپرده ها را تعیین می کنند.

نتاج تصریح کرد: البته بانک ها دارای هزینه هایی نظیر نرخ 2.5 تا 3 درصدی حق الوکاله و ذخیره نزد بانک مرکزی هستند که باید این موارد نیز برای تعیین نرخ سود سپرده ها در نظر گرفته شود.

مدیر عامل بانک مهر اقتصاد تصریح کرد: با کاهش قیمت تمام شده پول در بانک ها می توان نرخ سود تسهیلات بانکی را متناسب با آن تعیین کرد.

وی ادامه داد: به همین دلیل پیش بینی می شود که دامنه در نظر گرفته شده منجر به زیان بانک ها نشود، ضمن آن که قرار است هر بانک متناسب با شرایط خود نرخ سود سپرده ها را در این دامنه تعیین کرد.

یادآور می شود؛ در پی درخواست ولی الله سیف رییس کل بانک مرکزی در جلسه چهارشنبه شب هفته گذشته از مدیران عامل بانک ها مبنی بر انتظام و نظم بخشی به نرخ سود بانکی، قرار بود شبکه بانکی تصمیم جدیدی را برای ساماندهی نرخ سود بانکی اتخاذ کند.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میگن شعبده باز با یک دستش تماشاگر رو منحرف میکنه و با دست دیگه اش کار خودش رو انجام میده

به نظر من زیاد نباید به نرخ سود سپرده ها نگاه کنیم بلکه الان نرخ سود تسهیلات بانکی تو اون دست بانک مرکزی هست که باید بهش دقت بیشتری بشود

10. این کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

میگن شعبده باز با یک دستش تماشاگر رو منحرف میکنه و با دست دیگه اش کار خودش رو انجام میده

به نظر من زیاد نباید به نرخ سود سپرده ها نگاه کنیم بلکه الان نرخ سود تسهیلات بانکی تو اون دست بانک مرکزی هست که باید بهش دقت بیشتری بشود
    به نظر من هر چه قدر هم بانک مرکز سودشونو بیارن پایین بازم نمیتونه جلوی بانک ها خصوصی وایستن درسته که مثلا اینا میگن که نرخ سود ها همونی هست که بانک مرکزی گفته ولی زیر سبیلی به همون کارشون ادامه میدن.

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان بانک مهر اقتصاد یه سپرده داره که در سررسید 200 درصد سود میده یعنی اگر شما 10 میلیون بزارید
    بعد از 5 سال 10 میلیون خودتون رو میده + 20 میلیون هم سود که جمعا میشه 30 میلیون یعنی پولتون 3 برابر میشه

نظر دوستان چیه خوبه میصرفه

13. 2 کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این قضیه تمبرمالیاتی برای افتتاح حساب بلندمدت چیه؟؟؟
    من توسامان حساب بازکردم بدون اینکه بهم بگن دوماه بعدش دیدم که 2000 تومن ازحسابم بااین عنوان کم شده قبلا توپاسارگاد حساب بلندمدت داشتم اینطوری نبود دزدی هم حدی داره ایناازخداشونم باشه که پولمونو بذاریم پیششون
    اگه کسی اطلاعاتی درمورد بانکای دیگه داره بده که سمتشون نریم والکی به اسمای مختلف پولمونو بالا نکشن.
    درضمن دوستان هرکی هرچی میخاددرمورد میزان سودها میگه یکی نیست که درمورد نرخ واقعی سود که یه بانک میده حرفی بزنه ناسلامتی خیلی هاتون بازاری هستین
    کدوم یکی ازاین بانکا که سودبالای 20 درصد میدن واقعی هست وبصورت روزشمارهمونقدرو میدن وتوسررسید بابهونه های الکی پولوکم نمیکنن؟؟؟؟

15. این کاربر از worldm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام بچه ها . یه راهنمایی اساسی لازم دارم

ببینین من ۲۰ تومن لازم دارم . حالا با ۱۸ تومنم میتونم کنار بیام . این قسمت اول
    ۲۴ تومن هم پول دارم .
    حالا میخوام با گذاشتن این ۲۴ تومن وام بگیرم . مشکلی ندارم ۵ ساله باشه ۱۰ ساله باشه هرچی . فقط میخوام با سود پولم قسط وامم داده بشه. بانکی هست که بتونم این کارو کنم؟
    بچه ها لطفا جواب منم بدین

17. این کاربر از rshafiiy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •