من از ndrive خوشم اومد تو gps
من از ndrive خوشم اومد تو gps
من چنین مشکلی ندیدم تا به حال
شما برو با مودمهای دیگه تست کن ببین درست کار میکنه ؟
سلام
برا منم این مشکل بود
از ورژنهای دیگر ترجیحا جدیدتر استفاده کن
اگه بازم درست نشد نقشه ها را همگیو پاک کن
کلا پوشه مربوط به نقشه ها را پاک کن
این برنامه کند هست
و از مولتی تاچ ساپورت نمیکنه
واسه همین خیلی عقبه ....
ولی کارکردی شبیه نوکیا مپس داره در گوشیهای سیمبیان
سلام
arc s دارم .1-برنامه هایی که از تو بازار دانلود میکنم کجا ریخته میشه؟مثلا امروز چند تا تم چند تا برنامه برای لاک کردن گوشی و ....گرفتم ولی نمیدونمکجا ریخته شده.
2-برنامه هایی که تو گوشی میریزم و نصبشون میکنم میره تو phone memory ،چیکار کنم که بره تو sd card ؟
3-توی setting>location &security>credential storage گزینه ی use secure credential و تیکشو برداشتم.حالا که میخوام بزنم میگه پسوورد بزن.چی باید بزنم؟نمیدونم.اصلا این گزینه چیکار میکنه؟؟؟؟.
tnx![]()
1.توی فولدری به نام icm توی مموری کارت.
2.قسمت application manager توی منو تنظیمات و روی برنامه مورد نظ کلیک کنید و move to sd رو بزنید.
3.نمیدونم.
1-دمت گرم پسر
2-میدونم اینو ولی میخوام یهویی بریزه رو sd .آخه وقتی چند تا فایلو نصب میکنم پیغام میده که phone مموریت پر داره میشه.من نمیخوام بره تو فون بعدش move کنم رو sd.راهی نیست؟
3- میتونی برام تحقیقش کنی؟آخه رفیقم arc داره من arc s.آرک اصلا همچین گزینه ایش فعال نیست ولی برای من فعال بود و دستم خورد بهش(راستش خودم زدم ببینم چی میشه) ولی بعدش که اومدم تیکشو فعال کنم میگه پسوورد بزن.
در کل tnx![]()
1.چاکرتیم
2.مطمئن نیستم ولی به چیزی هست به نام Linke 2 SD که موقع نصب میتونید مشخص کنید برنامه کجا نصب شه.نمیدونم مد هست یا برنامه.البته زیاد مهم نیستا.
3.من ایکس 10 دارم.همیچین گزینه ای نداره!!اگه دیدم جایی چشم.
1.چاکرتیم
2.مطمئن نیستم ولی به چیزی هست به نام Linke 2 SD که موقع نصب میتونید مشخص کنید برنامه کجا نصب شه.نمیدونم مد هست یا برنامه.البته زیاد مهم نیستا.
3.من ایکس 10 دارم.همیچین گزینه ای نداره!!اگه دیدم جایی چشم.
از بازار که دانلود میکنی میره تو پوشه download تو مموری کارتت که باید با برنامه فایل منجر مثل استرو بری تو اون پوشه . برای ریختن تو اس دی باید برنامه app to sd رو نصب کنی
دم همتون گرم.
مرسی از کمکتون
خوشحالم که به جمع شما اندروید بازا پیوستم.حالا ببینید چی میکنم![]()
![]()
سلام
بند امروز آرک اس سفید خریدم 520 تومن.بدون گارانتی روش کابل hdmi نیست کارت حافظه هم نیست!
به نظر دوستان انتخاب خوبی داشتم؟
چند تا راه سراغ ندارین روی گوشی امتحان کنم ببینم مشکلی داره یا نه.
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)