در مورد میزان درآمد افراد ازشون سوال نپرسید، معمولا خوشایند نیست براشون .
در مورد میزان درآمد افراد ازشون سوال نپرسید، معمولا خوشایند نیست براشون .
سلام
باید از تغییر کردن فرد در سالهای بعدی تعجب نکنیم - زیرا باید اندکی به خود نگاه کنیم
پیرو صحبتbi منم تجربه ای مشابه داشتم
زمانی منم با کسی بعد سالها صحبت میکردم بهم گفت: چقدر عوض شدی. گفتم خوب همه تغییر می کنن. همه وقتی بزرگ میشن خصوصیات اخلاقی و رفتار و اعمالشون هم تغییر میکنه. همیشه توی دنیای کودکی و آنچه که دیگران برایش تعیین می کند که نمی مانند بلاخره برای خودشون اندیشه پیدا می کنند.
برای همین اگر کسی را بعد مدتها دیدیم که اون آدم ثابق نبود تعجبی نداره .
سلام دوستان
همه روش ها رو برای درس خوندن تو طول سال امتحان کنید خیلی وقت ها میبینید نتیجه ای که میخواین رو نمیگیرید یا خیلی سخت و بی میل به درس، مطالعه میکنید که برمیگرده
به همین پیدا کردن بهترین روش درس خوندن که شما باهاش سازگارید... .
تجربه ی خودم:
من سالها صبح زود به سفارشی که اطرافیانم میکردن بیدار میشدم و شروع میکردم برای خوندن امتحان و میدیدم چقدر کُند پیش میرم و چقدر بی میل هستم به خوندن در اون ساعات روز
تصمیم گرفتم ساعت های دیگه رو امتحان کنم و به نتیجه رسیدم که بر عکس بقیه شب تا صبح با سرعت خیلی بالاتر و نتیجه غیر قابل مقایسه ای میتونم درس بخونم.
حالا این ساعت و نتیجه فوق العاده برای هر فرد زمان متفاوت ـی از روز و شیوه ی مخصوص به خودش رو داره پس تا قبل از شروع امتحانات خوبه این زمان و شیوه معین رو پیدا کرد.
![]()
در ارزش و بها دادن به ادمهای اطرافتون صادق باشید! یک روز طرف رو تا اوج بالا نبرید و یک روز تا فرش پایین بدونید! هیچی فرضش کنید! خیلی مهمه ...
من واقعا تجربش کردم خیلی سخته واقعا!![]()
آقا ما یه گربه سمج توی باغچمون بود خیلی اذیت میکرد
حتی تو خونه رفت آمد میکرد
تو انبار زایمان کرد
و.....
تا اینکه من شنیدم از بوی قهوه و پوست پرتقال بدش میاد
الان 2-3 ماهه دیگه تو کوچه هم نمیاد
در مورد تجربه دوست عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید بگم دقیقا منم تجربه مشابهی داشتم.البته الان که مدت هاست که درس نمی خونم ولی مثلا اگر یه رمان یا کتابی که علاقه دارمو بخوام بخونم از ساعت 2 شب تا 6 صبح بهترین زمانه برای من.شاید بین 100 تا 150 صفحه ای بسته به کتاب جلو برم.
تجربه خیلی مفیدیه.![]()
چطور میتونید اون موقع کتاب بخونید؟!؟
بهترین زمان صبح زوده بین نماز صبح تا طلوع آفتاب
کلا طرفای صبح خیلیی بهتره
شب فقط وبگردی کیف میده
Sent from my Xperia L using Tapatalk 4 Beta
Last edited by salar79; 26-10-2013 at 07:03.
منم شب تا صبح قبل از امتحان، کل کتاب درسیمو می خوندم روزها حوصلم نمی گرفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)