تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 331 از 1185 اولاول ... 231281321327328329330331332333334335341381431831 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,301 به 3,310 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دسکوارد2 کجای چوب کنده کاری شده ؟!
    مدل مردنه از کنار مشخص هست.
    البته مدل تقلبیش خیلی خوب کوپی برداری شده(بو و شیشه) ولی من فروشنده هر دو رو برام اورد و تفاوت رو کاملا احساس کردم. جالب اینجا بود که که تقلبیش رو 58 میداد و اصلیش رو 110
    Last edited by f.t.g; 13-01-2012 at 00:15.

2. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

در مدل زنانه بالای شیشه که چوبی هست(کنار درب ادکلن) و در مدل مردنه از کنار مشخص هست.
    البته مدل تقلبیش خیلی خوب کوپی برداری شده(بو و شیشه) ولی من فروشنده هر دو رو برام اورد و تفاوت رو کاملا احساس کردم. جالب اینجا بود که که تقلبیش رو 58 میداد و اصلیش رو 110
    والا شی وود که نداره؛خیلی هم از نزدیک دیدم تا حالا ندیدم چیزی رو چوبش باشه... تو اینترنت هم هیچ عکسی نیست.

حتی مدل های جدیدترش هم چیزی نداره روی چوب بالاییش، اما کنار دیوارش اسم مدلاشون رو آوردن.

در مورد مردونه ها اگه منظورت همون اسم مدلاشون باشه (راکی مونتین، اُشن وِِِت و سیلور وِند) خُب بله کنارشون

کاملا مشخصه... کاری رو این قدر شبیه بزنن دیگه نباید لنگ کنارش باشن که کاملا هم تابلو هست پس نمیشه گفت

کپی برداری خوب.

4. 3 کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

والا شی وود که نداره؛خیلی هم از نزدیک دیدم تا حالا ندیدم چیزی رو چوبش باشه... تو اینترنت هم هیچ عکسی نیست.

حتی مدل های جدیدترش هم چیزی نداره روی چوب بالاییش، اما کنار دیوارش اسم مدلاشون رو آوردن.

در مورد مردونه ها اگه منظورت همون اسم مدلاشون باشه (راکی مونتین، اُشن وِِِت و سیلور وِند) خُب بله کنارشون

کاملا مشخصه... کاری رو این قدر شبیه بزنن دیگه نباید لنگ کنارش باشن که کاملا هم تابلو هست پس نمیشه گفت

کپی برداری خوب.
    به حر حال من هر دو نمونه رو دیدم و گفتم که دوستان در جریان باشن

6. این کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

به حر حال من هر دو نمونه رو دیدم و گفتم که دوستان در جریان باشن
    ok... پس اگه تقلبی باشه اینی که ما داریم تقلبیش که خیلی وقته که هست تو بازار! چیز جدید نیست...

چون 2-3 سالی هست که خریداری شده فکر کنم...

8. 3 کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ok... پس اگه تقلبی باشه اینی که ما داریم تقلبیش که خیلی وقته که هست تو بازار! چیز جدید نیست...

چون 2-3 سالی هست که خریداری شده فکر کنم...
    منو به شک انداختین و به چشمام و حرف های فروشنده مشکوک شدم. باز میرم چک میکنم

10. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

کپی برداری خوب.
    منم ندیدم اسمه کمپانی رو بزنه.همون مدل رو میزنه.ولی یه جا دیدم که همون مدل هم نزده بود.

شیشه هاشون کیفیته خوبی نداره در کل.ولی خب بو و موندگاری خوبه.دیگه خدا عالمه.

12. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

منم ندیدم اسمه کمپانی رو بزنه.همون مدل رو میزنه.ولی یه جا دیدم که همون مدل هم نزده بود.

شیشه هاشون کیفیته خوبی نداره در کل.ولی خب بو و موندگاری خوبه.دیگه خدا عالمه.
    اسم کمپانی که نیست... چون من تو مشهد می تونم بگم نزدیک 30 جای مختلف رو دیدم... چند وقت پیش باب شده بود

اینو وان میلیون رو پشت ویترین ها می ذاشتن واسه جلب توجه... الان هم یه سری هاشون می ذارن اینارو...

تو شهرهای کوچیک دور و بر هم که مجبوری می رم و اگه بشه یه سر هم به عطرفروشی ها بزنم هم ندیدم

چیزی، یعنی کلا همه شبیه هم بودن... یا همه فیک یا همه درست.

یه مساله ای هم هست ممکنه بعد از یه مدت طرح شیشه یا جعبه عوض بشه که اگه ساپورت خوبی داشته باشه

سایت، همون جا اعلام می کنن...

البته من اون پست منظورم زنونه هاش بود...

14. 3 کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام دوستان می خوام بدونم ابن ادکلن هنوزم توبازار پیدا میشه اگه پیدا میشه قیمتش چند هم اصل هم فرعش باتشکر

داره خودمونی میشه darkm4ster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من دیزل بهترین بو رو داره

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به نظر من دیزل بهترین بو رو داره
    کدام دیزل رو میفرمایید؟

---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------

اسم کمپانی که نیست... چون من تو مشهد می تونم بگم نزدیک 30 جای مختلف رو دیدم... چند وقت پیش باب شده بود

اینو وان میلیون رو پشت ویترین ها می ذاشتن واسه جلب توجه... الان هم یه سری هاشون می ذارن اینارو...

تو شهرهای کوچیک دور و بر هم که مجبوری می رم و اگه بشه یه سر هم به عطرفروشی ها بزنم هم ندیدم

چیزی، یعنی کلا همه شبیه هم بودن... یا همه فیک یا همه درست.

یه مساله ای هم هست ممکنه بعد از یه مدت طرح شیشه یا جعبه عوض بشه که اگه ساپورت خوبی داشته باشه

سایت، همون جا اعلام می کنن...

البته من اون پست منظورم زنونه هاش بود...
    امروز دوباره رفتم در مورد کارهای وود تحقیق کردم.
    در مورد شی وود باید بگم که حق با شما بود چون اونی رو که فروشنده به من نشون داد تستر بود.
    ولی در مورد مردانه اش همون موردی رو که عرض کردم صحیح بود و تقلبی مردانه وود و راکی مونتاین وجود دارد.

18. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •