دوستانی که 01 افتاده بودن اون طرفا مترویی چیزی پیدا میشه؟
یا باید با تاکسی و سینه خیز بریم اونجا
ممنون
دوستانی که 01 افتاده بودن اون طرفا مترویی چیزی پیدا میشه؟
یا باید با تاکسی و سینه خیز بریم اونجا
ممنون
سلام بچه ها منم صبح ساعت 5:30 از خونه زدم بیرون و ساعت دقیقا 7 در ورزشگاه انقلاب کرج بودم . . . . . . یه برگه سفید به ما دادن و گفتن ساعت 8 شب امشب در ترمینال کلانتری کرج باشید حرکت کنیم. . . . . . . . اقا من که نرفته چند تا رفیق دارم . . . . والا فکر کنم خوش بگذره . . .
یه چیز مهم اینکه بچه هایی که بعد ما میرن این فرم یه منبع بزرگ از سوالات و پیشنهادات و نیز کم کردن استرسهاست . . . . .. باورتون نمیشه خیلی ها هیچی با خودشون نیاورده بودن . . . ولی اخرش پشیمون میشن . . . .. بازم میگم سعی کنید پست اول رو به دقت بخونید و هر چی گفته انجام بدید
خوب دیگه من هم یه تشکر ویژه از مدیریت پی سی ورد و خاصه مدیریت این بخش و همچنین دوستان گلم که تا میتونستن ما رو راهنمایی کردن دارم . . . . منم برم اماده بشم تا ساعت 8شب اونجا(ترمینال کلانتری کرج ) باشم . . . . . یا علی
دوستان کسی هست که از طریق دردهای ستون فقرات و دیسک کمر اینا معافیت پزشکی گرفته باشه ؟
یکی از دوستان همینجا گفت که دیسک کمر معافیت دائم نداره اما من این جمله رو توی معافیت های سایت نظام وظیفه پیدا کردم
بند 3- انواع هرني ديسكال با علايم كلينيكي و راديولوژي عمل شده و عمل نشده معاف دائم.
این یعنی دیسک داشته باشی معافی ؟
بند 3- انواع هرني ديسكال با علايم كلينيكي و راديولوژي عمل شده و عمل نشده معاف دائم.
این یعنی دیسک داشته باشی معافی ؟
این یعنی بیرون زدگی دیسک از نظر پزشکی
...
کسایی که 06 افتادن فردام که برن بهشون لباس میدن میگن برین هفته دیگه بیاین
بچه ها برید به سلامت فقط خرما خشک فراموش نشه ها ببین صد دفعه گفتم خرما با خودتون ببرید اونجا رفتی نگی کسی بهم نگفت.
سلام بچه ها یه سوال داشتم ممنون میشم بهم جواب بدین تا از این حال در بیام.
من 20 سالمه الان دانشجو هستم.برادرم قبلا معافی کفالت گرفته بود.اون موقع من زیر 18 سال داشتم.الان برادرم ازدواج کرده من میتونم بگم خرج کش خونه ام و معاف بشم؟
Last edited by armin_punisher6; 22-06-2011 at 12:06.
خیر به هیچ وجهه نمیتونید معاف بشید
سلام
من الان 2 ماهه خدمتم تموم شده
برادر بزرگترم 5 ماه خدمته ( الان داره خدمت میکنه ) و برادر کوچیکترم هجدهم همین ماه اعزامه
نمیتونیم کاری کنیم که برادر کوچیکه یکم دیرتر بره ( مثلا تا پایان خدمت برادر بزرگه که میشه 13 ماه دیگه ) .
بیرون زدگی دیسک دیگه چیه![]()
من MRI گرفتم رفتم دکتر گفت مهره 4-5 ات ترکیده امیدی هست ؟
خب ما هم دیگه کم کم باید بریم
ساعت 4 اعزامم ولی هنوز نتونستم از اینجا دل بکنم
امیدوارم همه دوستانی که دارن اعزام میشن خدمتشون زود بگذره و تموم بشه و بیان اینجا در مورد اون بگن که اصلا چیزی نبوده که اولش فکر می کردن
اگه میان دوره دادن منم حتما میام اینجا صحبت می کنم
خداحافظی همگی
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)