جنبه Feed شدن داشته باشین ! ( خودمو می گم !)
Ranked : Silver V
![]()
جنبه Feed شدن داشته باشین ! ( خودمو می گم !)
![]()
یه عکس از ارور بزار
یه مشکل پیش اومده دارم بازی می کنم یهو وسط بازی کامپیوتر لگ میده یعنی خود اینترنت کلا فیکس پینگ 180 ولی لگ از کامپیوتر فقط هم تو این بازی اینجور میشه یعنی بازی روونه بعد یهو لگ میشه الکی تیک تیک میشه شدید ریپیر هم کردم تاثیری نداشت نم دونم دیگه باس چیکار کنم PLS HELP ME !
الان فکر بیشتر lee همون تاپ جواب میده جونگل کم میاره سرعت ادم میاره پایین ...جنبه Feed شدن داشته باشین ! ( خودمو می گم !)
دوستان این تیم هایی که به ادم می افتن خیلی گندن چه کنم 3 تا باخت با بیش از 20 کیل هیروم داشته ولی باختیم یارو mid نمیدونه چیه؟!!!!!
3 نفر رفتن تاپ میگم malzaher بیا mid به جاش warwick میاد D: اه اه احمقا
warwick ماله mid ه ؟؟
بعد وقتی مثلا 4 یا 3 نفر دارن یه lane رو push میدن چه باید کرد؟؟
کاملا طنز به دل نگیریا...
لطفا به جای واژه ی گنده از واژه ی بزرگ استفاده کنید.دوستان این تیم هایی که به ادم می افتن خیلی گندن چه کنم 3 تا باخت با بیش از 20 کیل هیروم داشته ولی باختیم یارو mid نمیدونه چیه؟!!!!!
به جای کلمات دخیل انگلیسی مانند ( کیل ) از کلمات هم معنی مانند "کشتنی" استفاده کنید.
تاثیر 1 علامت تعجب همانند 200 تا می باشد لذا برای کاهش در حجم مصرف چشم از یک علامت تعجب استفاده کنید.
Malzahar * = جادوگر بنفش3 نفر رفتن تاپ میگم malzaher بیا mid به جاش warwick میاد D: اه اه احمقا
Warwick = انسانی گرگ نما
خیرwarwick ماله mid ه ؟؟
می توان آهنگی رها کرد و دشمنان را به حرکات موزون وا داشت ... ( مثال : دختر آهنگین = Sona )بعد وقتی مثلا 4 یا 3 نفر دارن یه lane رو push میدن چه باید کرد؟؟
من نمیدونم چرا شانس ندارم یعنی 20 lose گرفتم فقط بخاطر afk دوتا بازی امروز رفتم هر دو بار 1 یا دو نفر afk کردن
دست اول جونگل مید رفتن afk ..................
برم گزارش بدم تاثیر داره رانک 0 صفر کنن ............![]()
من تنها کسی دیدم تو بازی afk کرد یه Yi بود قرار بود من برم جنگل با ww اون تاپ blue رو من گرفتم اونم afk کرد ما هم بعد 1 ساعت بازی باختیم :|
ولی afk رو حتما ریپورت کن
راستی دوستان اگر با هم بازی میکنید سرور تیم اسپیک هم هست خودمم توشم, برای این که تبلیغ نشه هر کس خواست بگه بهش بدم ادرس رو.
?sir how about ks others
!sure
!ks mode activated
\||/
||
\/
\/
\/
\/
\/
\/
======.............
یه assist (تو ضرب المثل آب هستش) از دستای ایناحمد نمی چکه!
نه afk رو من هیچ وفت ریپورت نمی کنم.من تنها کسی دیدم تو بازی afk کرد یه Yi بود قرار بود من برم جنگل با ww اون تاپ blue رو من گرفتم اونم afk کرد ما هم بعد 1 ساعت بازی باختیم :|
ولی afk رو حتما ریپورت کن
شاید برای شما اتفاق بیافتد!
Last edited by avator20002000; 14-04-2013 at 05:54.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)